Fa مشكل كار با پلاگين system tools

mbsa

Active Member
سلام
من وقت يبا پلاگين systools كار مي كنم. وقتي بين پنجره هاي ويندوز سويچ مي كنم . برنامه بسته ميشه .
ورژن mmb من 4.9.8.13 است . لطفاً اگه كسي مي تونه راهنمائي كنه .
در ضمن پلاگين را هم ضميمه كردم!

پیوست ها

• systools - crypting.zip
    312.2 کیلوبایت · بازدیدها: 31

Xowom

Member
از لینکتون دانلود می کنم ولی باز نمی شه . بهتره دوباره آپلود کنین.....

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
من دانلود کردم در سوییچ کردن بین برنامه ها هیچ مشکلی نبود ولی ممکنه بعضی مشکلات که پیش میاد به خاطر رجیستر نکردن پلاگین باشه

mbsa

Active Member
لينك سالمه
lo32fer جان چند تا فايل را با اين برنامه اينكريپت كن و يك بار سويچ كن . برنامه بسته ميشه . بسته شدن بخاطر چيه؟

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزیز
متاسفانه الان دسترسی به mmb ندارم تا مشکل شما رو دقیقتر بررسی کنم. اما من قبلا با این پلاگین کار کردم و مشکلی که مطرح کردید رو نداشتم.

همونطور که جناب loo30fer گفتن ممکنه به خاطر رجیستر نشدن باشه

loo30fer

من چندین بارم انکریپت و دکریپت کردم و چندبارم بین برنامه ها سوییچ کردم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد و برنامه هم بسته نشد و فقط چند دقیقه یکبار پیغام میده برای رجیستر نشدنش و فکر کنم شما ویندوز 7 دارین و احتمال میره رو سون مشکل داشته باشه و اگه اینطوره شرمنده من رو سیستمم 7 نصب نیست که تست کنم به هر حال شما ببینید کلید رجیستر کردن پلاگین رو پیدا میکنید و اون رو به پلاگین بدین که رجیستر بشه ببینید باز این مشکل پیش میاد یا نه

loo30fer

دوست عزیز کد زیر رو تو Page Start قرار بده که هنگام اجرا پلاگین رجیستر بشه همون طورم که تو توضیحاتش نوشته اگه PluginGet عدد 1 رو بگیره یعنی پلاگین رجیستر شد ایندفعه باز بین برنامه ها سوییچ کنید فکر کنم مشکل حل بشه اگه نشد مطمئنا از ویندوز 7 استفاده میکنید و پلاگین با ویندوز 7 ناسازگاره
کد:
Username$='freeware'
Serial$='FA3SNIJ3'
PluginSet("PlugIn","Username$")
PluginRun("PlugIn","SetUserName")
PluginSet("PlugIn","Serial$")
PluginRun("PlugIn","RegisterKey")
PluginGet("PlugIn","OutputIntegerVariable")
** Returns 1 if username and key are correct, 0 if not. Use this for debugging and to track spelling errors.

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
درکل این پلاگین، یک پلاگین قدیمی هست و با نسخه ای از SDK پلاگین های MMB توسعه داده شده که یه سری مشکلاتی از جمله بستن Designer و Crash کردن برنامه، داشتن !
توصیه میکنم از پلاگین های قدیمی تر استفاده نکنید، چون احتمال داره که برنامه تون Crash کنه !

silvercover

کاربر متخصص
درکل این پلاگین، یک پلاگین قدیمی هست و با نسخه ای از sdk پلاگین های mmb توسعه داده شده که یه سری مشکلاتی از جمله بستن designer و crash کردن برنامه، داشتن !
توصیه میکنم از پلاگین های قدیمی تر استفاده نکنید، چون احتمال داره که برنامه تون crash کنه !

بله همین طوره.

peyman136

درکل این پلاگین، یک پلاگین قدیمی هست و با نسخه ای از sdk پلاگین های mmb توسعه داده شده که یه سری مشکلاتی از جمله بستن designer و crash کردن برنامه، داشتن !
توصیه میکنم از پلاگین های قدیمی تر استفاده نکنید، چون احتمال داره که برنامه تون crash کنه !
درسته مشکل کلن از پلاگین هستش مخصوصن که بخوای یه پروژه رو چک کنی بعد ببندی وقتی از محیط دیزاینر درمیای کرش میکنه (حداقل برای من که اینجوریه و مطمئن هستم مشکل رجیستر ندارم)

جدیدترین ارسال ها

بالا