مشكل كارنكردن دو هارد با هم

m-saba

New Member
باسلام ،من دوسيستم عامل ويندوز روي دو هارد كامپيوترم نصب كردم ولي سيستم ها بالا نمياد وپيام ميده error loading operating system ،اما هروقت كابل يكي از هاردها را قطع مي كنم سيستم هارد ديگر به راحتي بالا مي آيد ضمناًدر etup bious هم مشكلي نيست وهردو هارد شناخته شدند واولويت بوت هم مشخص شده،وهم چنين كابل هاي ساتا را هم تازه عوض كردم باز هم درست نشد ، مشكل از كجاست . با تشكر

Member
اگر هر دو هارد IDE هستن و با یک کابل وصل شدن ترتیب Master/Slave رو چک کنید
در غیر این صورت کافیه توی بایوس هاردی رو که ویندوز داره رو برای بوت شدن مشخص کنید

m-saba

New Member
سلام دوست عزيز،درشرح مشكل نوشته بودم كه كابل ها ساتا هستش همچنين در بايوس هم هاردها شناخته شده هم اولويت بوت آنها مشخص شده است . با تشكر

Member
اروری که شما نوشتید مربوط به پیدا نکردن فایل های بوت سیستمه که در یک صورت اتفاق می افته
>> سیستم هارد معرفی شده رو میگرده و پیدا نمیکنه چون هاردی اضافه شده که به عنوان هارد اول شناخته میشه و هارد هاوی بوت سکتور از اولویت خارج شده در بایوس 2 جا باید هارد رو اولویت داد
1- هارد گزینه چندم بوت باشه
2- کدوم هارد حاوی بوت هست
که احتمالا شما تنظیم نمیکنید

m-saba

New Member
با سلام ،هاردي كه حاوي بوت است ومستر هم است گزينه ي اول است وهارد دوم كه اضافه شده واسلاو (slave) هم است گزينه ي دومه .

Member
ساتا مستر سلیو نداره
جای دو تا هارد رو عوض کردید ببینید چی میشه (از روی مادر برد)

در ضمن شما باید برای انتخاب سیستم عامل بوت سلکتور داشته باشید
اگر ویندوز ها رو جدا جدا نصب کردید مسلماً بوت سلکتوری هم در کار نیست

آخرین ویرایش:

mani.alone

Member
ببین دوست عزیز اصلی رو بزن به ساتا اولی و دمین هارد رو بزن به سومی

H00ti

Active Member
اگه یکی از ویندوزات Xp باشه،می تونی cd نصب رو بزاری و اول که داره بالا میاد میپرسه که Repair کنم یا Setup.
شما همون اول Repair بزن تا وارد محیط داس بشی.بعد اونجا بنویس fixboot و منتظر شو ببین مشکلی نشون میده یا نه.دوباره سیستم رو راه اندازی کن و اگه مشکل حل نشده بود به جای عبارت بالا بنویس fixmbr

m-saba

New Member
باسلام ،همه اين كارها را كه دوستان تذكردادند انجام دادم ولي فايده نداشت ،عاقبت ناچار شدم روي يكي از هاردها كه ظرفيت كمتر وموقع كار كردن سروصداي بيشتري داشت واين اواخر هم سيستمش بالا نميومد دوباره ويندوز XP را نصب كنم و اون را به عنوان زاپاس كنار بذارم . باتشكر از همه ي عزيزان:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا