مشكل فقط توي آجيل مشكل گشا نيست بلكه اينجان !!!!!!

nanox2004

New Member
مشكل ساده در ارتباط با php , mysql

خوب مشكل من خيلي گنده نيست به ترتيب مي گم

اولا" : من پي اچ پي زياد بلد نيستم (‌ يعني تازه كارم )
دوما" : تونستم وارد محيط كنترل پنل سايتم بشم و حتي تونستم وارد محيط mysql بشم
سوما" : با استفاده از phpmyadmin يك پايگاه داده يا بقول خارجيها (database) درست كردم
چهارما" : جدول هم توش درست كردم 2 تا هم داده بهش دادم كه شامل : نام - نوع جنس و يك عكس از جنس ميشه

خوب بعد از همه اينا مي خواستم فقط و فقط .......بدونم اگه بخوام

1 : توي يك صفحه اين 3 تا چيز بالا يعني نام-نوع جنس-و 1 دونه عكس ناقابل از جنس نشون بده
2 : بعدا هر بار صفحه Refresh شد اين نام-نوع جنس و عكس عوض بشه يك چيز جديد از پايگاه داده بگيره بزاره

لطف كنيد تا اونجا كه ميتونيد جواب بديد نه كه عين سينما فيلمتون رو ببينيت بريد و تا اونجا كه مي تونيد ساده جواب بديد تا ما هم متوجه بشويم
در ضمن هم از مديريت محترم و عزيز انجمن و دوستان عاجلا تقاضا ميشه هي مثل دفاتر اداري ما رو پاس ندن اينور وآنور وهي لينك خارجي و تركي نشون ما ندن وهي نگن اينو ببين
يا اونو بخر ...
با تشكر از همه شما :oops:

آخرین ویرایش:

payamix

Member
این چیزی که شما میخوای ، باید یه برنامه نویس وقت بزاره ، یکی دو ساعت اینو برای شما بنویسه ، به همین سادگی نیست که یکی بیاد با چهار کلمه اینجا به شما جواب بده ...

nanox2004

New Member
خوب آقا پيام عزيز با تشكر از جوابتون . در پاسخ بگم منم از يكي از برو بچ وارد اينجا كمك خواستم نه بقال سر كوچمون
در ضمن فكر كنم اين يك مثال خوب و جامعي در رابطه با رابطه mysql و php باشه 100% مطمئن باش حل كردن يك مسئله به اين جالبي سختر از درست كردن يك گروه خبري يا اتاق چت و ... نيست اينم مثل خيلي مسائل ديگست
در ضمن گفتم ساده توضيح بديد نگفتم برام كتاب بنويسيد
با تشكر

oxygenws

Active Member
دوست عزیز، تیتر مناسب انتخاب کنید در غیر این صورت تاپیک شما قفل یا حذف خواهد شد.
به دلیل تازه کار بودنتون، کاری به تاپیک شما ندارم.

لطفا قوانین سایت رو مطالعه کنید.

nanox2004

New Member
آقاي رئيس ما عنوانشم عوض كرديم حالا ببينيم كسي جواب ما رو ميده يا نه
در ضمن اين كه عنوان را بايد به دلخواه شما بگزاريم ناقض قانون آزادي بيان پس بيشتر در قانون گذاشتنتون دقت كنيد و همچنين يه نگاه به اين عنواناهم بزاريد:

پيشكسوتان كمك كنند
نظر زور ودید
بابا کمک کنیدد!!!!!!!!!!
کمک
به مهدوی کیا رای بدین !
کمکم کنید

آخرین ویرایش:

oxygenws

Active Member
در ضمن اين كه عنوان را بايد به دلخواه شما بگزاريم ناقض قانون آزادي بيان پس بيشتر در قانون گذاشتنتون دقت كنيد
بهتره به جای شیرین کاری، قوانین سایت رو بخونی، هیچ جای قانون ذکر شده، همچین چیزی نوشته نشده.
تاپیک های ذکر شده هم یا قفل هستند یا احیانا از دست من در رفته و یا اینکه کاربران تازه کاری مثل شما بودند که قفل نکردم.

ضمنا، تیتر جدید هم که انتخاب کردی، خلاف قوانین سایته، همه تو این انجمن، در مورد php و mysql صحبت می کنند و همه یا سوال دارند یا مشکل!!! (حالا این مشکل می تونه ساده باشه یا سخت!!!!)
در نهایت، باز هم توصیه می کنم که قوانین سایت رو بخونی تا پس فردا از دست من و مابقی مدیران ناراحت نشی.

موفق باشی.
پ.ن: اگر خیلی نگران این انجمن و تاپیک های خلاف قانون و اگر احیانا حس می کنی خیلی داره حقت پایمال میشه و تساوی برقرار نشده، می تونی تاپیک های مورد دار رو با کلیک روی اون علامت تعجب، گزارش بدی.
report.gif

جدیدترین ارسال ها

بالا