مشكل فارسي

uptownlord

New Member
سلام دوستان
من يه مشکل دارم با photoshop ۷
هر وقت که من ميخوام حرف ِکاف رو تايپ کنم اول که کاف بزرگ مينويسه دوم اينکه مياره اول ِ متن
ممنون ميشم يکی کمک کنه
bye bye

Zanguei

Member
سلام اول اينكه به اين سايت خوش آمدين
دوم اينكه اگه فقط در تايپ فارسي در فتوشاپ مشكل دارين لطف كنين از اين به بعد مطالبتون رو فارسي بنويسين.نگران نباشين همه ميتونن بخونن.بلكه پينگيليش رو ممكنه كه اصلا كسي جواب نده.
و اما در جواب سوالتون بايد بگم كه شما حتما براي فارسي نوشتن از برنامه هايي مثل مريم, IPT , پروين و... استفاده كنين.در غير اينصورت ميتونين از برنامه Character Map ويندوز كه در منوي Start/Programs/Accessories/System Tools هست استفاده كنين.
من قبلا همين مشكل رو داشتم و فكر نكنم راه ديگه اي داشته باشه.
نكته :idea: : نرم افزار مريم را ميتوانيد از بخش دريافت برنامه همين سايت دريافت نماييد.

ImanYari

Member
دوست عزيز همونطور كه تذكر دادن لطف كنين فارسي تايپ كنين (من متن شما رو فارسي كردم!! البته بار آخري هست كه اينكار رو ميكنم!!! :wink: )
و در مورد مشكلتون... الان شما به چه روشي داخل فتوشاپ فارسي مينويسين؟
به صورت مستقيم كه امكانش نيست مگر اينكه با فتوشاپ ME باشه
به هر حال همونطور كه دوستمون گفتن بهترين راه استفاده از فارسي نويس هست
ميتونين فارسي نويس من رو هم استفاده كنين
اسمش ققنوس هستش و در سايتم موجوده
www.imanyari.com

toranj_1455

Member
سلام
شما به احتمال 99٪ از photoshop 7 me اتفاده ميكنيد. چون من هم همين مشكل را در مورد حرف (ك) دارم. و فكر كنم حل شدني نباشه.
ولي همانتور كه آقا ايمان گفت بايد براي تايپ فارسي از يكي از اون برنامه ها استفاده كني :wink:

سلام به همه دوستان
اين مشكل كه شما با اون برخورد كرديد مربوط به Photoshop 7.0 ME است كه توي win xpداره. من به اين مشكل برخورده بودم كه به طور اتفاقي راه حلش را پيدا كردم . ممكنه توي سي دي فروشيها سي دي Windox xpبا امكانات فارسي را ديده باشيد كه از محصولات Persian soft هستش. تويه اين سي دي يه فارسي ساز xp هست كه وقتي نصب بشه و يك بار ويندوز restart بشه اين مشكل فوتوشاپ حل ميشه و به راحتي ميشه تايپ فارسي كرد .البته اگه قبلش تو كامپيوترتون آفيس xp نصب باشه مشكلات اون هم حل ميشه و مثل پارسا داراي انواع فونتها ميشه و مشكلات كي برد هم حل ميشه( مثل جاي حرف پ توي ايكس پي و ...)
خلاصه اين فارسي ساز خيلي توپه. اميدورم كه راحت پيداش كنيد.

اول سلام:
دوم نه آقا ويندوزي كه ايراني ها توش دست برده باشند به درد خودشون ميخوره و بس من پيش نهاد مي كنم كه اين دوست عزيز از فارسي نويس مريم البرز و ... استفاده كند موفق باشيد .

omidh81

New Member
سلام
من تازه برنامه فارسي نويس مريم توي ويندوز ايكس پي نصب كردم
مشكل داره: وفتي تايپ مي كنم چندتا مربع تايپ مي كنه؟
لطفا راهنمايم كن
متشكرم

omidh81

New Member
سلام
من تازه برنامه فارسي نويس مريم توي ويندوز ايكس پي نصب كردم
مشكل داره: وفتي تايپ مي كنم چندتا مربع تايپ مي كنه؟
لطفا راهنمايم كن
متشكرم

nsboss

Member
ورژن فتوشاپ شما چنده؟؟؟ اگه از فتوشاپ 7 يا 8 استفاده ميكنين كه بايد بيخيال فارسي نويس مريم بشين چون فارسي نويس مريم فقط نسخه هاي 6 به پايين فتوشاپ رو ساپورت ميكنه:)

جدیدترین ارسال ها

بالا