مشكل عجيب در مريم!

maza

New Member
سلام

من يك مشكل عجيب دارم كه اولين باره باهاش روبرو شدم در فارسي نويس مريم !

ويندوز من ايكس پي هست

و تا امروز حدود 1000 بار من هارد رو فرمت كردم و دوباره ويندوز نصب كردم و مريم رو هم همينطور !!!

ولي امروز نرم افزار مريم رو كه خواستم اجرا كنم ميبينم كه به جاي خيلي از حروف يك مربع ميگذاره !!!

يا همون حرف رو ميگذازه و يك مربع كنارش !!

از نوع نصب كردم فايده نداشت مجدد دانلود كردم فايده نداشت از سيستم رستور ويندوز استفاده كردم برگشتم به چند روز قبل و مجدد نصب كردم نشد كه نشد !!

خلاصه من موندم چشه !!!!

تغيير زبان هم فايده اي نداشت !!

ميتونين كمك كنين؟ :(

mossi

Member
شما حتما قبل از اينكه مريم را نصب كني اول Apt5 را نصب كردي . فارسي نويس پارسا منظورم است .
ديگه هيچ راهي نداري جز اينكه دوباره ويندوز نو بريزي و هيچوقت ديگه اون برنامه پارسا را نصب نكني . چون اون برنامه با مريم اصلا سر سازگاري نداره و اين مربع ها را ايجاد ميكنه .
مريم از همه اين برنامه ها بهتره همه جا هم ميتوني ازش استفاده كني . و تا زماني كه اون برنامه پارسا را نصب نكردي قشنگ كار ميكنه .

دوباره ميگم كه بيخود تلاش نكن با اين ويندوز مريمت را درست كني . كه نميشه . بايد نو بريزي . و فقط مريم را بعدش نصب كني.
برو بينيم چكار ميكني.

emad4000

Member
اگه منظورت فارسي ساز IPT هست كه بايد بگم من تو عمرم هنوز يه بارم نصبش نكردم.ضمنا ويندوز من XP يه.

amir_s

Active Member
اين برنامه براي من هم مشكل داره !
از IPT استفاده كن !

maza

New Member
اي بابا!

سلام

من از پارسا يا هر چيز ديگه اي كه شما ميگين استفاده نميكنم !!!

بعد دست شما درد نكنه اگه ميخواستم فرمت كنم دوباره نصب كنم كه ديگه اينجا نمينوشتم !

بابا من عمريه كامپيوتر دارم !! از اون زماني كه ميگفتيم واي شنيدي داس 6 اومده !:؟ :wink:

راه حل بدين بجاي اينكه صورت مساله رو پاك كنين !!به خدا حال نصب دوباره ندارم :(

من عين هميشه عمل كردم !!! ويندوزم هم همون ويندوز هميشگي !!!
:?

naeim_crack

Active Member
سلام
ببین در مورد فزمت کردن اینمک یه راه دیگه ناراحتی نداره ولی در کل ببین فارسی ساز مریم خود به خود اینجوری نمیشه حتما یه نرمافزاری یا چیز دیگه نصب کردی که سیستم رو بهم ریخته من فقط اینو می دونم که مریم با ویندوز 2000 مشگل داره ولی به نظر من شما رو ویندور pack رو نصب کن فکر کنم مشگلت حل بشه .
اما در مورد داس 6 اونجوری ها که میگی قدیمی نیست چون نسخه های پایین تری هم هستش

maza

New Member
naeim_crack گفت:
سلام
ببین در مورد فزمت کردن اینمک یه راه دیگه ناراحتی نداره ولی در کل ببین فارسی ساز مریم خود به خود اینجوری نمیشه حتما یه نرمافزاری یا چیز دیگه نصب کردی که سیستم رو بهم ریخته من فقط اینو می دونم که مریم با ویندوز 2000 مشگل داره ولی به نظر من شما رو ویندور pack رو نصب کن فکر کنم مشگلت حل بشه .
اما در مورد داس 6 اونجوری ها که میگی قدیمی نیست چون نسخه های پایین تری هم هستش

جامعه مهندسين خود كشي نكنين خودم حلش كردم !!

من فكر ميكردم اينجا يه عالمه مهندس ريخته !!

ولي من الان 2 ساعت نفهميدم اين حرف رو براي چي نوشتي؟!
در مورد داس 6 اونجوری ها که میگی قدیمی نیست چون نسخه های پایین تری هم هستش

؟!؟!؟ :?: :!: :idea:

انگار يا حرفهاي من رو نخوندين يا نفهميدين من نوشتم تا حالا 1000 هارد فرمت كردم و ويندوز دوباره نصب كردم ! اين اولين بار بود كه همچين اتفاقي برام مي افتاد !!!
با اينكه حل شد ولي هنوز هم نفهميدم مشكل از كجا بود ؟!

به هر حال بگذريم دست شما ندرده :wink: :)

papiyoon

Member
مال منم تو ويندوز قبليم اينجوري بود
ولي وقتي ويندوز رو عوض كردم ديگه اين مشكل رو نداشت

naeim_crack

Active Member
در مورد مهندسین این سایت که اره خداش بدونه خیدلا هستن که از مهندس هم مهندس تر هستن و فکرت هم کاملا درسته اینجا مهندس ریخته ....
واقعا اگه روی موضوع به این راحتی 2 ساعت فکر کردی و چیزی نفهمیدی نمی دونم چه جوری مشگل فارسی سازتو حل کردی
عزیز من وقتی می گی من از زمان داس 6 با کامپیوتر کار کردم مگه داس 6 کی ساخته شده و ببین داس از نسخه چند شروع شده
مشگلت هم حل شد خدا رو شکر راه حل رو بگو ساید مشگل بقیه هم خل بشه
ولی فکر کنم راه منو می رفتی مشگل بقیه هم حل بشه

maza

New Member
جل ال خالق!

بابا خيلي آي كيو داري!!!

من گفتم :
از زماني كه ميگفتيم واي داس 6 اومده.....................!!!
اين رو براي اين نگفتم كه جناب عالي تاريخچه كامپيوتر رو بكشي بيرون و اضهار فضل كني !!
فيلسوف عزيز من اين رو گفتم كه بدونين زياد خنگ نيستم و خيلي وقته كامپيوتر دارم و دنبال يك راه حل درست حسابي هستم و راه حل هاي احتمالي رو هم بر رسي كردم !!!!

يه زماني ما كمودور 64 داشتيم يادش به خير فقط باهاش بازي ميكرديم نيم ساعت يك نوار ميگذاشتيم توش تا يه بازي بياد :D

حالا بگذار مشكل رو برات بگم كف كني كه عمرا به عقل ناقص هيچ بشري نميرسيد مشكل از اينجا باشه چون اگه حتي هارد رو هم فرمت ميكردم مشكل سر جاش بود!!!

من كارت گرافيكم جي فورس 5200 هست !!
يعني جديدا جي فورس شده قبلا آنبرد بود(روي مادربرد!)

درايور كارت گرافيك رو كه نصب ميكنم مريم اينطوري ميشه!! 8O

و درايور رو كه پاك ميكنم ديگه اينطوري نيست :idea: :?: :!:

حالا موندم اين ديگه چه مدلشه ؟!؟!
اين هم جز عجايب خلقت بايد باشه !
حالا برين بگردين بگين آقا چه ربطي داره درايور به اين موضوع ؟!

فعلا دنبال يك درايور ديگه ميگردم براي كارت گرافيكم آدرسي چيزي دارين بدين ؟!

:?: :?

حالا فرض كن من حرف تورو گوش ميدادم ميرفتم سراغ فرمت و ...... بعد از 2 روز ميرسيدم سر نقطه اول ! :roll:

maza

New Member
باز هم سلام !

آقا رفتيم درايور جديد كارت گرافيك رو نصب كرديم و مشكل حل شد !!! حالا شما بگين چه ربطي داشتن اين 2 به هم ؟!؟!

راستي اينجا كس آهنگ ام پي تري داره ؟

قديمي؟!

من دنبال آهنگهاي قبل از انقلاب هستم !! (مخصوصا شجريان قبل از انقلاب )!

eblis

New Member
سلام
براي استفاده از مريم بايد 2 نكته را حتما چك كنيد.
ا - زبان نوشتن كامپيو تر شما حتما روي انگليسي باشه
2- بايد دكمه caps lock شما خاموش باشه
اگر اين دوتا رو جك كني ميبيني كه مشكل از همين جاست

قربان همه بجه هاي خوب
ابليس بد

maza

New Member
eblis گفت:
سلام
براي استفاده از مريم بايد 2 نكته را حتما چك كنيد.
ا - زبان نوشتن كامپيو تر شما حتما روي انگليسي باشه
2- بايد دكمه caps lock شما خاموش باشه
اگر اين دوتا رو جك كني ميبيني كه مشكل از همين جاست

قربان همه بجه هاي خوب
ابليس بد

اي خدا !!

:( انگار حال نداشتي حرفهاي قبلي من رو بخوني نه؟! :?:

amir_s

Active Member
لطفا بحث رو به بيراهه نكشيد !

اگر كسي هنوز مشكل داره اينجا مطرح كنه !

mossi

Member
maza گفت:
باز هم سلام !

آقا رفتيم درايور جديد كارت گرافيك رو نصب كرديم و مشكل حل شد !!! حالا شما بگين چه ربطي داشتن اين 2 به هم ؟!؟!

راستي اينجا كس آهنگ ام پي تري داره ؟

قديمي؟!

من دنبال آهنگهاي قبل از انقلاب هستم !! (مخصوصا شجريان قبل از انقلاب )!

خوب خدا را شكر كه مشكلت حل شد .
اين موضوع IPT را كه من مطرح كردم يك مشكل قديمي بود . اين را حدود 10 پانزده ماه پيش اينجا زياد روش بحث كرديم . اگر بعضي از دوستان اشكال دارند هنوز ميتونه از IPT باشه.

درضمن كارت گرافيك من هم همين جيفورس 5200 است .
راستش الان يك 6 ماهي بود كه من مريم رو سيستمم نداشتم . چون همه چيز را نو كرده بودم و چون از مريم استفاده نميكردم انرا نصب نكرده بودم .همين الان به دنبال خواندن مطلب شما
دوباره آنرا نصب كردم ببينم چنين مشكلي ممكن است كه رو سيستم من هم وجود داشته باشه .
ولي چنين چيزي نبود .درست كار ميكرد .

اين موضوعي كه آقاي ابليس مطرح كردند هم درسته . هنگام تايپ حتما ان پايين سيسم بايد روي EN باشه . البته آنهايي كه سيستم فارسي دارند يا كساني مثل من كه آلماني دارند .
درمورد بقيه كه سيستمشان انگليسي است . مهم نيست .

جدیدترین ارسال ها

بالا