مشكل رنگ در فتوشاپ

bhf

New Member
با سلام خدمت دوستان
من یک مشکل در فتو شاپ پیدا کردم که حل سریعش برایم بسیار مهم است. آنهم این است که وقتی یک صفحة جدید باز میکنم بجای اینکه بک گراندم سپید باشد زرد است و تمامی عکسهائی که باز میکنم نیز پس زمینه زرد دارد و حتی در انتخاب رنگها نیز رنگ سفید وجود ندارد لطفا راهنمائیم بفرمائید .
با سپاس

kambiz-g

Member
سلام
شما وقتي صفحه جديد رو باز مي كني دز پنجره new
تو بخشه color mode گزينه RGB COLOR رو انتخاب كن
و تو بخشه BACKGROUND CONTENTS بايد WHITE رو انتخاب كني
موفق باشي

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
يكبار ديگه هم همچين مشكلي رو يكي از بچه ها براش پيش اومده بود.

دقيقا يادم نيست چجوري مشكلش حل شد. اگر تونستي يه جستجو كن شايد تاپيكش رو پيدا كردي.

در ضمن لطف كنيد براي تاپيكهاتون عنوان مناسبتري رو انتخاب كنيد كه با موضوع تاپيك همخوني داشته باشه.

nima_dsnr

کاربر VIP
این تاپیک رو حتما نگاه کن.
مشکل همون دوستمون که سارا گفت هست.
ولی آخرش به جواب نرسیده... یه پیغام خصوصی بهش بزن ببین چی میگه.

سارا جان حتما اسم تاپیک رو عوض کن که بـــــــــــــــــــــــعدها کسی تو سرچ دچار مشکل نشه.
ممنون

bhf

New Member
در آن هم نتیجه ای نگرفتم چون ظاهرا دوست عزیزمان راه حل نهائی را بیان ننموده . دوست عزیز مشکل من این است که اصلاگ در فتو شاپ رنگ سفید ندارم نه در کالر نه در پالت و نه در جای دیگری حتی در رنج رنگها چه بصورت انتخابی و چه بصورت کد سفید وجود ندارد ولی در ایمیج ریدی و سایر نرم افزارهای گرافیکی چنین مشکلی ندارم حتی وقتی بصورت اهرمی و یا کد رنگ سفید را معین میکنم باز هم زرد میباشد

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
چطوري نيما؟
Laie_22m.gif
بابا كم پيدايي!
girl_to_take_umbrage.gif
بيشتر بچه هاي قديمي بي معرف شدنا! انشالا بعد امتحانا دوباره بتوني بياي.
girl_wink.gif
ممنون بابت لينك تاپيك.

در آن هم نتیجه ای نگرفتم چون ظاهرا دوست عزیزمان راه حل نهائی را بیان ننموده . دوست عزیز مشکل من این است که اصلاگ در فتو شاپ رنگ سفید ندارم نه در کالر نه در پالت و نه در جای دیگری حتی در رنج رنگها چه بصورت انتخابی و چه بصورت کد سفید وجود ندارد ولی در ایمیج ریدی و سایر نرم افزارهای گرافیکی چنین مشکلی ندارم حتی وقتی بصورت اهرمی و یا کد رنگ سفید را معین میکنم باز هم زرد میباشد
در اين مورد اونجا هم بحث شده بود. شما يه بار فتوشاپ رو از رو يه سيدي ديگه نصب كن. اگر نشد از داخل control panel‌ برنامه مربوط به تنظيمات پروفايل رنگ فتوشاپ يعني Adobe Gamma‌رو اجرا كن و گزينه هاي مختلفش رو تست كن ببين نتيجه ميده يا نه؟

راستي اسم تاپيك رو هم عوض ميكنم كه بعدها براي كسي اگر همچين مشكلي برخورد بتونه راحت سرچ كنه.
girl_sigh.gif

جدیدترین ارسال ها

بالا