مشكل رندر در mentalray ؟؟؟؟؟؟!

.:. soroosh .:.

Active Member
آهان احتمالا همینه .
تغییرش بده ببین چی میشه .
نترس سیستمت منفجر نمیشه .
ببر بالا . الان خیلی کمه . البته کم کم ببر بالا و هی تست کن .
ببین رو چه عددی مشکلت حل میشه .فکر کنم بشه اینطوری .
بازم اگه جای دیگه تنظیمی تو همین مایه‌ها دیدی تست کن .
هر چند فکر میکنم باید همین باشه .

Baloot3D

مسئول بخش سخت افزار سه بعدی
راه حل

دوست عزیز ما هم با همین مشکل مواجه شده بودیم که با چنتا کار مشکل حل شد .
1- اگر از map scaler استفاده کردی اون رو حتما collapse کن . این موضوع خیلی مهم هست .
2-mesh smooth رو کمی پایین بیار البته اگه میتونی .
3-البته شما 2 تا عکس گذاشتید که پایینی بیشتر به ارتیفکت شبیه که وقتی کارته گرافیک با فرکانسه بالا تر از حد خودش کار کنه این مشکل پیش میاد .
ما با انجام این کارها مشکل رو حل کردیم .در هر حال اگه بازم مشکل داشتید فایل رو بدید تا براتون رندرکنیم . خوشحال می شیم که کمکی کرده باشیم .

Baloot3D

مسئول بخش سخت افزار سه بعدی
راه حل

دوست عزیز ما هم با همین مشکل مواجه شده بودیم که با چنتا کار مشکل حل شد .
1- اگر از map scaler استفاده کردی اون رو حتما collapse کن . این موضوع خیلی مهم هست .
2-mesh smooth رو کمی پایین بیار البته اگه میتونی .
3-البته شما 2 تا عکس گذاشتید که پایینی بیشتر به ارتیفکت شبیه که وقتی کارته گرافیک با فرکانسه بالا تر از حد خودش کار کنه این مشکل پیش میاد .
ما با انجام این کارها مشکل رو حل کردیم .در هر حال اگه بازم مشکل داشتید فایل رو بدید تا براتون رندرکنیم . خوشحال می شیم که کمکی کرده باشیم . :rose:

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
خيلي جالبه تو مكس 2010 گزينه memory limit حذف شده دليلشو نمي دونم چرا!!!!!!!!

.:. soroosh .:.

Active Member
شاید دیگه بودنش نیاز نبوده .
چون به هر حال برنامه ها همیشه رو به پیشرفته و مثلا این گزینه هم حذف شده و دیگه نیاز به تنظیمات دستی و ... نداره و با برنامه نویسی که انجام دادن تمام تنظیمات به طور خودکار انجام میشه و ...

توی Render Setup , تب Renderer , قسمت Sampling quality , قسمت options یه گزینه هست به نام Bucket Width این اندازه همون مربعی هستش که موقع رندر میاد و رندر میکنه !
اینو کوچیک کن !
این کار باعث میشه هر ابر که میخواد رندر بکنه قطعات گوچکتری رو برای رندر بفرسته بنابر این فشار روی رم و Cpu کمتر میشه .
البته حواست باشه خیلی کوچیکش نکن که سرعت رندرت رو پایین نیاره .
اگر نشد بگو 10 تا راه حل دارم برات ! :دی

جدیدترین ارسال ها

بالا