مشكل در Slice كردن با فتوشاپ

greyzero

New Member
با سلام ... .
من يه سايت رو با فتوشاپ طراحي كردم و بعد هم اونو Slice كردم . اما وقتي كه كد HTML ش رو ديدم ، ديدم كه فتو شاپ يه عامله جدول بي خد ساخته كه تو هر كدومشون يه عكس به نام Spacer گذاشته . اين عكس يه عكس كوچيكه مثل يه نقطه كه حسابي حالمو گرفته و الكي كد صفحه رو اشغال كرده . چطوري كاري كنم كه موقع Slice كردن ديگه فتوشاپ اين عكس رو نسازه و n بار تو جدولهاي حاشيه اي سايت نذاره . وقتي هم كه بخواي حذف كني چون يه table رو حذف كردي ،‌كل كد به هم مي ريزه .
دوم اينكه تو Slice كردن آيا راهي هست كه فتو شاپ به جاي استفاده از table از div استفاده كنه تا سرعت لود سايت بالاتر بره ؟

با تشكر ... .

amir_s

Active Member
Spacer بايد وجود داشته باشه تا يه سري از اندازه ها وجود داشته باشن !

greyzero

New Member
خيلي ممنون امير جان .
اما بيش از اندازه استفاده مي كنه . بيش از 50 تا استفاده كرده كه اين خيلي خيلي زياده .
تازه من يك سايت ديگه رو به يه آرايش ديگه وقتي طراحي كردم ، اون فقط از 2 عكس Spacer استفاده كرد و تو يكي ديگه اصلاً استفاده نكرد .
آيا مشكل از نوع طرح منه يا مشكل از Slice كردن منه ؟
من هم به طور افقي و هم به طور عمودي Slice كردم و در واقع فكر مي كنم اين سبك از Slice كردن باعث شده . نظر شما چيه ؟

با تشكر

mostafa_az

Well-Known Member
اصولا مشكلي نبايد براتون ايجاد كنه . اون عكس كه بزور به بايت ميرسه چه يه دونه تو صفحه بزاره چه صد تا بازم يه زمان رو براي لود صفحه ميگيره و باعث سنگيني صفحه يا دير لود شدن نميشه . در همه صفحات هم وجود داره تا فاصله هاي كاملا كوچيك و قسمتهاي سفيد صفحه رو بگيره .

مخلصيم
مصطفي

FashisT

Active Member
خب دو راه داری!
1. اینکه تمام تیبل بندی هارو خودت دوباره انجام بدی و عکسهای برش خورده رو در داخل تیبلها قرار بدی
2. کد imgرو پاک کنی و تگ تیبل رو پاک نکنی..
ولی به نظره من اگه برشهای عکسهت زیاده دوباره خودت تیبل بندی کن..
و مشکل اینجاست این به این معنی است که اگه لینک عکس رو بدی بین برش های عکست که این spacer اومده 1px فاصله میندازه!
و در آخر نه فتوشاپ فقط خروجی که از html میگیره با table میسازه!
فعلا

mostafa_az

Well-Known Member
البته اين نكته رو هم بگم ابزار اسلايس آخرين ابزاري بوده كه من همين چند وقت پيش فهميدم به چه درد ميخوره !!! :wik: :lol:

مخلصيم
مصطفي

جدیدترین ارسال ها

بالا