مشكل در seo سايت

it2ir

New Member
سلام
سايت من رنك 3 رو داره ، و تا 1 2 ماه پيش روزانه بين 400 تا 1000 تا ورودي فقط از گوگل داشتم ، اما متاسفانه از 2 ماه پيش به حدي اين آمار كم شد كه به روزي حتي 2 3 نفر هم نميرسه .
البته اينم بگم سايت من به دليل حملات متعدد در دفعات متعدد از سايت به بلاگ و از بلاگ به سايت منتقل شده .
اما الان 3 هفته ميشه كه روي هاست اختصاصي بارگزاري شده .
حتي صفحاتي رو كه قبلا ايندكس شدن و الان موجود نيستن و خطاي 404 ميدن ، هم از دسترس خزنده هاي گوگل و كش گوگل از صفحه وب مستر تولز پاك كردم .
همچنين از لحاظ بهينه شدن صفحات براي موتور هاي جستجو نزديك به 93% صفحات بهينه سازي شدن .
ايندكس شدن صفحات خيلي راحت صورت ميگيره ، اما متاسفانه بعد از ايندكس شدن وقتي همون صفحه رو جستجو ميكني از طريق آدرس ممكنه بياد اما از طريق تيتر ممكنه حتي تو 10 صفحه اول هم نباشه .
-------
ممنون ميشم از دوستان اگر كسي ميتونه كمكم كنه .:cry:
با تشكر فراوان:rose:

آدرس وب من : www [dot] it2 [dot] ir

sinless

Member
به نظر من دلیل عمده همین تغییرات سایته، چون قدمت دامین،App و مطالب ثبت شده خیلی مهمه!
دوم میانگین زمانی که کاربرا تو سایتت هستند که به شدت داره افت می کنه!
برای رسیدن به صفحه اول باید یه مقدار چیت(cheat) کنی تا مشکل مرتفع بشه!

it2ir

New Member
ممنون

به نظر من دلیل عمده همین تغییرات سایته، چون قدمت دامین،App و مطالب ثبت شده خیلی مهمه!
دوم میانگین زمانی که کاربرا تو سایتت هستند که به شدت داره افت می کنه!
برای رسیدن به صفحه اول باید یه مقدار چیت(cheat) کنی تا مشکل مرتفع بشه!

ممنون بابت پاسخ دوست عزيز
دامين رو كه 3 4 ساله دارمش ، و يك ساله در همين موضوع پروژه دارم فعاليت ميكنم و اولين سايت بودم كه در اين زمينه فعاليت خودم و شروع كردم .
راجب جابجايي هم ، قبل از اينكه حتي جا به جايي كنم به اين مشكل بر خودرم .
حتي طي هفته گذشته ميزان سازگاري قالب با موتور هاي جستجو رو به بيشترين سطح خودش رسوندم .
اكثر صفحاتي كه ارور 404 ميداده رو باز سازي كردم .
اما متاسفانه هيچ تغييري ايجاد نشده .
ميترسم سايتم به ليست سياه گوگل رفته باشه :cry:

جدیدترین ارسال ها

بالا