مشكل در global.asa و session

nima_isp

Member
سلام اين نمونه فايل global.asa من اين بايد session ها رو بعد از 15 دقيقه پاك كنه از داخل ديتا بيس و لي نمي دونم چرا تا ابد و دهر باقي مي مونه
کد:
<script Language= vbscript Runat=server>
Sub Session_onStart
 Session.timeout=15
 Response.Expires=0
 Response.Write("<h1>New Session "& Session.Sessionid &"</h1>")
End Sub
sub Session_onEnd

set objconn3=server.createobject("ADODB.connection")
objconn3.connectionstring="DRIVER={Microsoft Access Driver (*.mdb)};"&_
							"dbq=" & Server.MapPath("shop.mdb")
objconn3.open

set objrs3=server.createobject ("ADODB.Recordset")
objrs3.open "shop",objconn3,3,3

do while not objrs3.eof
	if (objrs3("session")=session.sessionid ) then
	'dd
	 objrs3.Delete
	 else 
	'ddddd
	 end if
objrs3.movenext
loop
objrs3.close
set objrs3=nothing
objconn3.close
set objconn3=nothing
End Sub
</script>

mazoolagh

Active Member
يعني اين تاپيك در عرض يك ساعت و ربع از زمان ارسال (يك ربع به 3 صيح تا 4 صبح) بالاي 2 هزار نفر بازديد كننده داشته بدون حتي يك جواب؟!

nima_isp

Member
mazoolagh گفت:
يعني اين تاپيك در عرض يك ساعت و ربع از زمان ارسال (يك ربع به 3 صيح تا 4 صبح) بالاي 2 هزار نفر بازديد كننده داشته بدون حتي يك جواب؟!
بابا جون من نيما هستم ها توي اين دنيا همه چي امكان داره 8)
منتظر جوابم :wink: :?:

omidak

Active Member
سلام:
بهتره از ديتابيس استفاده كني و با هر بازديد يک بار اطلاعات رو به روز کني. اگر يه خورده انجمن رو بالا پايين کني همين چند روز پيش عليرضا اين سوال رو کرده بود:wink:

nima_isp

Member
omidak گفت:
سلام:
بهتره از ديتابيس استفاده كني و با هر بازديد يک بار اطلاعات رو به روز کني. اگر يه خورده انجمن رو بالا پايين کني همين چند روز پيش عليرضا اين سوال رو کرده بود:wink:
اميد جان ديتا بيس دارم ولي توي global بايد وقتي كه session بسته ميشه اون ركورد ها از جدول حذف گردند ولي انجام نميشه ميخام بدونم چرا كار نمي كنه

nima_isp

Member
ميشه يكي بگه چرا اين تاپيك رو با اين همه بازديد كننده كسي تحويل نميگيره و جواب نميده اي خدا

mazoolagh

Active Member
نيما خان!
من يك حدسهايي ميزنم ولي خيلي اطمينان ندارم اينه كه از ديشب تا حالا صبر كردم شايد جواب قطعي بگيري.
چند سال قبل كه ميخواستم طرز كار session_onstart و session_onend رو ياد بگيرم به همين مشكل برخورد كردم كه خيلي هم غيرمنطقي هست ولي خوب وجود داره ديگه! با جستجو تو اينترنت فهميدم كه نبايد از response يا mappath استفاده كنم وگرنه session_onend اجرا نميشه! الان هم اگر شما اسم ديتابيس رو توي اين روتين اشتباه بنويسي هيچ پيغام خطا ظاهر نميشه چون اصلا اجرا نميشه!!
شما اين كاراها رو بكن و ديتابيست رو هم odbc بصورت system dsn كن فكر كنم درست شه!

nima_isp

Member
اقا من خودم فهميدم اين يكي از ضعف هاي asp هست كه اين روتين در صورتي اجرا ميشه كه Session مدتش تمام شه اگه صفحه رو ببندي اين اجرا نميشه به هر حال درس خوبي بود

جدیدترین ارسال ها

بالا