مشكل در comment نويسي pmachine

Milad-A

Member
آقا من pmachine رو كه شما فارسي كرديد در farsiproject روي كامپيوتر خوداؤم نصب كردم. ويندوزام xp هست. همه چيز تقريباْ خوب كار مي‌كنه فقط وقتي براي تست comment را باز كردم ديدم كه نمي‌توانم چيزي تايپ كنم يعني با هر فشار كي‌برد يك پيغام خطا ظاهر مي‌شود. لطفاْ كمك كنيد

kami_mz

Well-Known Member
سلام. اميدوارم درست فهميده باشم. توي بخش تنظيمات يه گزينه اي هست كه مي پرسه مي خوايد كاربران براي نظر دادن ثبت نام كنند؟ اونو خير قرار بديد ببينيد مشكل حل ميشه. :wink:

Milad-A

Member
كامي عزيز با سپاس .اما نه مشكل من در اين نيست . مساله سر تايپ كردن هر حرفي و اصولاْ فشار هر كليدي در كي‌برد است. البته راهي كه به ذهن خودام رسيد و حداقل در localhost جواب داد اين بود كه فايل comment را از نسخه‌ي غير ايراني pmachine بگيرم و با فايل comment شما جاي‌گزين كنم. نمي‌دانم تا چه حد درست عمل كرده‌ام.

kami_mz

Well-Known Member
سلام. اگه درست بشه كه اشكالي نداره. فقط اگه درست شد به مام بگيد خوشحال ميشيم. :wink:

Milad-A

Member
سلام رفيق. تقريباْ از جواب گرفتن نااميد شده بودم. اما لطف كردي و ممنون.
راست‌اش اون قضيه درست شده اما با مشكلي كه برخورده‌ام اين‌اه كه وقتي مي‌خوام وارد كنترل پنل بشم از من يوزرنيم پسورد مي‌خواد تاييد هم مي‌كنه اما چيزي رو نمايش نمي‌ده يعني صفحه خالي‌اه البته دارم يعي مي‌كنم يه جوري مشكل‌اش رو حل كنم اگه شما هم با هم‌چين چيزي برخورديد كمك كنيد. باز هم ممنون.
راستي شما مي‌دونيد چه جوري مي‌شه اولاْ اين ستون سمت چپ Lycos رو از بين ببريم و دوم اين كه براي تنظيم ديتابيس (مثلاْ شبيه phpmyadmin در lycos چه كار كنيم. مرسييييي

Milad-A

Member
سلام رفيق! من تونستم بخش فارسي‌ش رو هم رديف كنم اما دوتا مساله هست يكي اين كه اگه بخوام تو بخش نمايش نظرات ايميل فرستنده رو هم نمايش بدم بايد چه كار كنم و دوم اين كه
اگر مثلاْ چند آيتم از كامنت‌ها يا صفحه‌ي اصليِ بلاگ رو نخوام داشته باشم آيا حذف‌اش ضرري به كل ماجرا مي‌زنه و يه سوآلِ كوچولوي ديگه چه جوري مي‌شه يه جاي اين كه صفحه‌ي اول weblog.php باشه همان صفحه‌ي index بشه؟
آقا مخلصيم.

جدیدترین ارسال ها

بالا