[phpNuke] مشكل در هنگام لوگين كردن مدير

سلام دوستان من نيوك 8 رو از سايت مشهد تيم دانلود كردم ولي وقتي ميخوام وارد پنل مديريت سايت بشم هرچي نام كاربريمو و پسوردمو ميزنم اصلا لوگين نميشه در صورتي كه موقعه نصب به هيچ مشكلي بر نخوردم هر كاري ميكنم نميتونم وارد بخش مديريت نيوك بشم
ممنون ميشم كمكم كنيد

S4DEGH

Well-Known Member
وقتيميخواي وارد مديريت بشي و وارد نميشه چند تا عامل بيشتر نيست .. :
1- فايل ها بد آپلود شده
2 - ديتابيس بد آپ شده
3- اشكال از كوكي ها

همين .. !

من توی لوکال نیوک 8 رو نصب کردم و از سایت phpnuke.ir دانلودش کردم ، بعدم من موقعه نصب هیچ مشکلی ندیدم ولی موقعه لوگین مدیر مشکل دارم که لوگین نمیشه ولی کاربرهام میتونن لوگین کنن ، آقا صادق ممنون میشم کمکم کنید

S4DEGH

Well-Known Member
اگر كاربرات ميتونن و شما نميتوني .. پس مشكل از كوكي هست كه 100 بار توضيح داده شده قبلا .. جست و جو كنيد .. :)

perans

New Member
منم اين مشكل را دارم هرچي گشتم نتونستم راهشو پيدا كنم دوستان يكي به من كمك كنه

همش مربوط به همون کوکی ها میشه دوست عزیز به کوکی هات ور برو یا نیوک رو دوباره نصب کن

dodelam

Member
Taked - For Sadeg

من هم 3 بار نیوک 8 مشهد تیم رو نصب کردم ولی هر با لاگین شدن من ایراد گرفت !:cry:

تکید کنم که کاربران عضو می شن ولی نمی تونن لاگین بشن ! :cry:

من روی سرور نصب کردم و هیچ گونه مشکلی نداشت ! :cry:

آخه من تا حالا Cms های دیگرو نصب کردم ! :cry:

J4vad

Member
دوستان ! دو يوزر بسي انجمن رو به آشوب كشيدن ! همه اينها از كوكي هست و با اون هم درست ميشه ! :)

دوستان براي موضوعات مختلف تاپيك جداگانه بديد ! فكر مي كنم كمي صادق جان سرش شلوغه لطف كنيد مراعات مدير محترم رو هم بكنيد

يا حق .:)

درسته همش بخاطر کوکی هست.
راستی دوستان کسی میدونه چطوری میشه این حرف ف رو که تبدیل به ت چهار نقطه شده رو چطوری درست کرد؟؟؟

جدیدترین ارسال ها

بالا