مشكل در نمايش اطلاعات به صورت فارسي

greyzero

New Member
با سلام ... .

من یک فرم با PHP طراحی کرده ام که می خواهم اطلاعات اون به صورت کاملاً فارسی برای من ایمیل بشه .
یعنی هم زبان به طور صحیح فارسی باشه و هم نوشته ی من از راست به چپ در ایمیل نشون داده بشه .
به طور مثال به این شکل نشون داده بشه :

نام : رضا
نام خانوادگی : محمودی
آدرس ایمیل : [email protected]

و به همین ترتیب .
در ضمن من فایل PHP رو به صورت UTF-8 ذخیره کردم . اما وقتی ایمیل حاوی اطلاعات فرم رو دریافت می کنم به صورت کاراکتر های نا مفهوم دریافت می شه . مجبورم تا انکدینگش رو به UTF-8 عوض کنم تا درست نشون داده بشه . در ضمن تمام نوشته از چپ به راست هستند نه از راست به چپ .

اگه منو راهنمائی کنید خیلی خیلی ممنون می شم .

mosi20

Active Member
خوب dir را درست تنظیم کن تا از راست به چپ نشون داده بشه >>> dir=rtl

سلام
منظور mosi20 اينهست كه شما براي دريافت ايميل به صورت تمام فارسي و از راست بايد پيغام كاربر را در فرمتي به حالت HTML و يوني كد شده درآورده و اين تركيب به دست آمده را ميل كني. اين به شما كمك ميكند كه پيغام هاي كاربران را به فارسي و از راست در ميل باكس خود مشاهده كنيد. همانند تمام صفحات ساده فارسي حاوي كدهاي HTML. اگر هم در اين موضوع اطلاع كافي نداري+ خدا سايه گوگل را از سر ما كم نكنه+ تفعلي به گوگل بزنيد!

موفق باشيد
محمد

greyzero

New Member
آقاي mosi20 منظور شما رو مي دونم . اما چطور ميشه همين تراز بندي رو تو کد پي اچ پي وارد کرد اونو نه به عنوان هدر صفحه .
آخه من اطلاعات فرم رو تو يه متغيير مي زارم و اون متغيير رو با تابع mail ارسال مي کنم . اطلاعات اون متغيير بايد به صورت يوني کد و از چپ به راست در بياد نه همه صفحه .

اگه راهنمائي کنيد ممنون مي شم .

جدیدترین ارسال ها

بالا