مشكل در نصب xoops روي سرور وبندوز (خيلي فوري)

sadina

Member
با سلام

پس از فرستادن xoops2.0.7 روي شاخه wwwroot سرور با AceFTP و نصب كامل xoops و تغيير سطح دسترسي
شاحه هاي cache,template_c,uploads,mainfile.php ، زمانيكه http://xoops/index.php
را اجرا مي كنم پيغامهاي زير را مي دهد
Warning
PHP:
: chmod(): No such file or directory in file D:\sitedata\Inetpub\wwwroot\xoops\class\smarty\Smarty.class.php line 2062

نمي دانم مشكل از كجاست؟

با تشكر

به نظر ميرسه اين فايل وجود نداره
يا اينكه مشكلي در chmode وجود داره
همه شاخه ها بايد 755 و همه فايل ها 644 باشن نميدونم در سرور ويندوز اين رو چطور درست ميكنن

sadina

Member
مشكل من هم اين كه در سرور ويندوز نمي دانم
چطور بايد اين كار را انجام بدم؟

با تشكر

guilanict

Member
سرور ویندوز امکان نمایش پی اچ پی رو داره اما برای برنامه هایی مثل ناک وxoops باید بانک اطلاعاتی مای اسکیوئل رو هم ساپرت کنه وگرنه غیر ممکنه.

mysql روي سرور هست و گرنه ارور ميداد
به نظر من ايراد در شاخه template_c هستش چون اسمارتي ها در زوپس از اون شاخه خونده ميشن
من فكر ميكنم درست دسترسي داده نشده به اون شاخه
ممكنه دسترسي اون شاخه رو نگاه كني و تغيير بدي به نحوي كه درست بشه؟

يك بار attrib تمام فايل ها و فولدر ها رو Archive كن و دوباره امتحان كن .

البته در سرور ويندوز با كمي تغييرات نصب ميشه اما به دردسرش نمي ارزه !

sadina

Member
با تشكر از جوابهاتون

من هم فكر مي كنم اشكال در نحوه دسترسي
است.من در كنترل پنل سايت براي permision فقط
امكان read و write دارم كه براي فولدر template_c
هم read و هم write را فعال كردم.
خيلي به كمكتون نياز دارم چون خيلي فوري و از راه
دور بايد demo بدم

البته خطاهاي زير را هم مي دهد
Warning
PHP:
: fetch(D:/sitedata/Inetpub/wwwroot/xoops/templates_c\db%3Asystem_block_login.html): failed to open stream: Permission denied in file D:\sitedata\Inetpub\wwwroot\xoops\class\smarty\Smarty.class.php line 1164
Warning [PHP]: fetch(D:/sitedata/Inetpub/wwwroot/xoops/templates_c\db%3Asystem_block_login.html): failed to open stream: Permission denied in file D:\sitedata\Inetpub\wwwroot\xoops\class\smarty\Smarty.class.php line 1164
Warning [PHP]: fetch(D:/sitedata/Inetpub/wwwroot/xoops/templates_c\db%3Asystem_block_login.html): failed to open stream: Permission denied in file D:\sitedata\Inetpub\wwwroot\xoops\class\smarty\Smarty.class.php line 1164

باز هم از لطفتون ممنون

به غير از read و write يه modified هم هست بزار روي اون شايد شد
تقريبا مطمانم كه ميشه
فايل هاي توي شاخه هاي cache و template_c رو هم پاك كن
اگه براي demo داري نصب ميكني من امروز يه سايت دمو براي زوپس راه اندازي ميكنم چون انجمن هاي جديدش رو بقيه هم ببينن

sadina

Member
با سلام
فقط read,write دارد نه هيچ چيز ديگري
سرور ويندوز NT است و php به صورت cgi نصب شده است.

دوست عزيز با سرور تماس بگير بگو چطور بايد يه دسترسي به صورت 777 در لينوكس رو در سرور ويندوز روي يه فايل بزارم دسترسي به اون شاخه ها درست نيست

هيچي بايد شما از Read Only فایل رو در بیارین ,ولی این اشکال از وجود نداشتن فایل هست فکر کنم.با تشکر.

جدیدترین ارسال ها

بالا