مشكل در نصب winxp!!!!!

magid

Member
با سلام

آقا اگر كسي مي تونه منو كمك كنه!!

من چند روز پيش يك دستگاهp4 گرفتم كه روش فقط win98نصب شده بود تصميم گرفتم كه winxp رو نصب كنم ولي بعد از اينكه winxp رو نصب كردم و دستگاه رو reset كردم كه winxpبيا بالا با يك صفحه آبي رنگ مواجه شدم كه پيغام داده بود كه ويندوز با تعدادي از سخت افزارهاي كامپيوتر كانفيگ مي كنه و اونها رو نمي شناسه و گفته بود كه آخرين سخت افزارهايي رو كه نصب كرده ايد رو ار حالت نصب خارج كنيد و دوباره ويندوز را شروع كنيد

تا حالا خيلي winxp نصب كردم ولي با اين مشكل روبرو نشدم يك با ديگه هم رو يك دستگاه p3
مي خواستم win2000 نصب كنم كه اون هم بعد از نصب كامل موقع بالا آمدن همين صفحه مي آمد و وي گفت كه biosدستگاه رو آپديت كنم !!!

اگر كسي مي تونه منو راهنمايي كنه ازش ممنون مي شم

با تشكر 8O 8O

behsa

Member
به نظر من قطعاتي را كه ميشه از سيستم جدا كني . جدا كن و يكي يكي بگذار رو سيستم و بگذار سيستم بياد بالا.

ironyman2003

New Member
behsa1110 گفت:
به نظر من قطعاتي را كه ميشه از سيستم جدا كني . جدا كن و يكي يكي بگذار رو سيستم و بگذار سيستم بياد بالا.

آقا قطعات را جدا نكن با F8 كار كن كه به صورت Safe mode مياد بالا. اين جوري عمل كن و دوباره قطعات را unistall كن و دوباره قطعات را بشناسون به كامپيوتر.

ImanYari

Member
به نظر من هرچي ويندوز روي سيستم هست (98 و xp) رو پاك كن و بعد سي دي بوت اكس پي بيا بالا و از اول نصب كن
چون ويندوز اكس پي وقتي خراب بشه ديگه هرچي باهاش ور بري ويندوز بشو نيست!!!!

rahmani

Member
xp

دو سيستم عامل روي يك پارتيشن كه نصب نكرده اي؟
با همان كليد f8 كه دوستمان گفت وارد safe mode شو و يكي يكي برخي از ديوايس ها رو كه مي تواني دوباره نصب كنيد delete كن و سيستم را دوباره راه اندازي كن.( درون system properties , بخش divice manager)
درايور ديوايسي كه مشكل داشت را update كن.
ممكن است مشكلت با سرويس پك xp هم حل شود.
در ضمن قطعاتت را هم چك كن كه با xp هماهنگ است يا نه ؟ مي تواني سري به نوشته روي جعبه قطعات بزنيد.

magid

Member
با سلام

با تشكر از جواب شما

مي خواستم بگم كه در حالت safe mode هم موقع بالا آمدن همين صفحه آبي مياد

ودر هيچ حالتي نمي توانم ويندوز را بالا بياورم دوباره هم ويندوز را نصب كردم ولي بازهم بالا نيامد

راستي مي خواستم بگم كه ويندوزها هم در پارتيشن هاي مختلف نصب كردم

behsa

Member
ironyman2003 گفت:
behsa1110 گفت:

آقا قطعات را جدا نكن با F8 كار كن كه به صورت Safe mode مياد بالا. اين جوري عمل كن و دوباره قطعات را unistall كن و دوباره قطعات را بشناسون به كامپيوتر.

آقا قطعات را جدا كن ييكي يكي بگذار بياد بالا ببين چي ميشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا