میشه توضیح بدید؟ اشکال از چی بود؟ من چیزی متوجه نشدم. ایمان
sunrise Member Aug 18, 2005 #3 با سلام دوستان من وقتي تصوير رو كوچيك و ذخيره مي كنم يه حالت شطرنجي پيدا مي كنه و اون حالت مات بودن خودش رو از دست ميده كدي كه ازش استفاده كردم اين هست: کد: imagecopyresized($thumb, $source, 0, 0, 0, 0, $newwidth, $newheight, $width, $height); حالا من مي خواستم بدونم آيا اين كد مناسب براي اين كار نيست يا روش ديگري هست براي اينكه تصوير همان حالت مات خود را داشته باشد؟ بعنوان مثال اين دو تصوير را مشاهده كنيد: حالت مات (من هم ميخوام كه اينطوري كوچيك بشه): حالت شطرنجي (كه همين مشكل من هست و نمي خوام كه اينطوري بشه و ميخوام كه مثه شكل بالايي بشه): دوستان اميدوارم جواب من رو بديد.
با سلام دوستان من وقتي تصوير رو كوچيك و ذخيره مي كنم يه حالت شطرنجي پيدا مي كنه و اون حالت مات بودن خودش رو از دست ميده كدي كه ازش استفاده كردم اين هست: کد: imagecopyresized($thumb, $source, 0, 0, 0, 0, $newwidth, $newheight, $width, $height); حالا من مي خواستم بدونم آيا اين كد مناسب براي اين كار نيست يا روش ديگري هست براي اينكه تصوير همان حالت مات خود را داشته باشد؟ بعنوان مثال اين دو تصوير را مشاهده كنيد: حالت مات (من هم ميخوام كه اينطوري كوچيك بشه): حالت شطرنجي (كه همين مشكل من هست و نمي خوام كه اينطوري بشه و ميخوام كه مثه شكل بالايي بشه): دوستان اميدوارم جواب من رو بديد.