مشكل در فونت فارسي Smf

Parsikade

Member
سلام ... من SMF فارسي رو نصب كردم ولي فارسيش مشكل داره ... البته منظورم نوشته هاش نيست ... فونتش Arial هست و ريز مي نويسه و اصلا خوب نيست ! ميشه يه پك فارسي واسه SMF بهم معرفي كنيد كه فونتش خوب و Tahoma باشه !؟

نمونه ي فونت سايت : سلام ... سلام ... سلام !

ممنون
44.gif

LordEfazati

Member
کدوم فارسی رو نصب کردی ؟
فارسی که روی خود سایت اصلی smf است ؟
اگر این کار را کردی که سخت کار اشتباهی کردی ، برو به سایت http://www.yarantoos.com و از این سایت فارسی شده را بگیر .
کدوم قالب داری کار می کنی ؟
باید css رو عوض کنی ، اونوقت درست میشه .
وقتی این فارسی سازی که گفتم رو گرفتی برو توی سایت http://www.farsithemes.com قالب های خوبی داره .
یکی را انتخاب کن ، اگه به مشکلی برخوردی بگو .
فقط توجه داشت که با همین فارسی ساز حتما کار کنی

( دوستان این سایتهایی که گفتم نقش تبلیغات نداشت ها
83.gif

Parsikade

Member
ميشه لينك دريافت فارسي رو از ياران توس بديد ؟
44.gif

چون خودم يكي پيدا كردم نوشته بود فارسي 1.1 ! ولي الان 1.2 هست ديگه !؟ اگه ميشه لينك دريافتشو با اينكه بايد كجا بريزمو ( محض احتياط
63.gif
) بهم بديد.

مرسي ...

Parsikade

Member
من فايل هاي توي سايت ياران توس رو پيدا كردم، ولي الان نمي دونم چي كارش كنم
39.gif

يعني اونجايي كه گفته بود ريختم بعد توي قسمت ادمين وقتي خواستم زبان رو تغيير بدم دو تا Persian داشت ... هر دو تاش هم عين قبل هست ... اگه ميشه يه توضيح در اين مورد بديد !

ببينيد من الان اين كار هارو كردم :

اول رفتم فايل بسته ي فارسي ياران توس رو گرفتم بعد ديدم روي قالب default كار نمي ده رفتم از سايت فارسي تمز يه قالب گرفتم بعدش يه فولدر توي قسمت قالب هاي سايت ساختم و فايل هاي اون قالب رو ريختم توي اون فولدر ... ولي الان توي ليست قالب ها نشون نمي ده اونو ... مشكل از كجاست ؟

آخرین ویرایش:

LordEfazati

Member
این با قالب های اصلی smf مشکل داره !
اون قالبی هم که دانلود کردی رو اینجوری نصب نمی کنند
باید بری توی بخش مدیریت -- مدیریت قالب -- مدیریت و نصب قالب جدید -- نصب قالب جدید

اونجا دکمه browse داره .
روش می زنه و فایل زیپ قالب رو انتخاب می کنی !
خودش آپلود می کنه !
مراحل رو که طی کنی توی اون لیست قالب ها ، این قالب هم میاد !

Parsikade

Member
ببخشيد مي شه بگيد فايل هاي فارسي ياران توس رو بايد كجا بريزم ؟ خود فولدرشو بريزم توي Language يا فقط فايل هاشو بزارم كنار فايل هاي ديگه ؟

جدیدترین ارسال ها

بالا