مشكل در شماره گيري ناخواسته

sigma61

New Member
سلام
به محض اينكه وارد ويندوز xp مي شوم ايكون اتصال به اينترنت فعال شده و پس از شماره گيري به isp متصل ميشود بدون اينكه كامپيوتر را براي اين منظور روشن كرده باشم.
نمي دانم چه برنامه يا برنامه هايي درخواست اتصال به اينترنت دارند.هر چه پنجره مربوطه را cancel كنم پس از چند ثانيه مجددا و ناخواسته كامپيوتر شروع به شماره گيري مي كند. ممكن است در مورد رفع عيب دوستان راهنمايي كنند.(ضمنا تمام نرم افزارهاي جانبي را كه حدس مي زدم باعث اين كار شوند uninstall كردم ولي مشكل همچنان وجود دارد)

iRWEBDES

Active Member
sigma61 گفت:
سلام
به محض اينكه وارد ويندوز xp مي شوم ايكون اتصال به اينترنت فعال شده و پس از شماره گيري به isp متصل ميشود بدون اينكه كامپيوتر را براي اين منظور روشن كرده باشم.
نمي دانم چه برنامه يا برنامه هايي درخواست اتصال به اينترنت دارند.هر چه پنجره مربوطه را cancel كنم پس از چند ثانيه مجددا و ناخواسته كامپيوتر شروع به شماره گيري مي كند. ممكن است در مورد رفع عيب دوستان راهنمايي كنند.(ضمنا تمام نرم افزارهاي جانبي را كه حدس مي زدم باعث اين كار شوند uninstall كردم ولي مشكل همچنان وجود دارد)
ياهو مسنجر شما نسخه ي قديمي ( 5و6 ) هستش و يكدفعه خود به خود Sign in ميكند !
شما روي آيكون آن بغله ساعت ويندوز راست كليك كن و Dissconnect بكنش !

NextWorld IT

Active Member
شما بايد در internet option در قسمت connection گزينه never dial a connection رو انتخاب کنيد
ممنون

sigma61

New Member
من اصلا از yahoo messenger استفاده نمي كنم.
ضمنا بعد از راهنمايي شما internet options را كنترل كردم. روي 'گزينه never تنظيم شده بود!

sigma61

New Member
بهر حال از اينكه راه حلي رو كه بنظرتون مي رسيد ارايه دادين متشكرم.

sigma61

New Member
بله. وبراي اطمينان يكبار restart كردم. مشكل همچنان وجود دارد.

Babak Sateli

Active Member
این مشکل را می توانید در Registry ویندوز حل کنید. به احتمال زیاد شما یک بار به یک سایتی رفتید که اجازه دادید شماره گیر خودش را بر روی ویندوز شما نصب کند. ابن مشکل به راحتی قابل حل است. اما سوال من اینجاست که آیا به رجیستری ویندوز اشنایی دارید یا خیر ؟

Peyman-Pop

Active Member
در Control panel به قسمت Network connections برید و از منوی Advanced گزینه Dial-up preferences رو انتخاب کنید .

در پایین تیک گزینه Always ask me before autodial رو بردارید و در زیر اون تیک گزینه Disable autodial when i am logged on رو فعال کنید .

مشکلتون باید حل بشه .

موفق باشید .

sigma61

New Member
متشكرم. با همين روش آخر مشكل حل شد اينقدر كلافه شده بودم كه مي خواستم دوباره xp رو نصب كنم.ممنون :D
از دوست عزيز بابك هم متشكرم.خوب شد كه سرو كارم به رجيستري ويندوز نيفتاد چون اطلاعاتي در مورد آن ندارم.

Babak Sateli

Active Member
من هم خوشحالم که مشکل شما حل شد. البته این برنامه در کامپیوتر شما می ماند. اما تا زمانی که شما این تنظیم را درست انجام داده باشید مشکلی برای شما درست نمی کند. من هم خوشحال شدم که سر و کارمون با رجیستری ویندوز نیافتاد. چرا که ویرایش نامناسب این قسمت از ویندوز باعث می شد تا شما مجبور به نصب دوباره ویندوز شوید !!!!

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا