مشكل در ساخت سايت

msaeedd

Member
با سلام و خسته نباشيد
1) من يه سايت فلش طراحي كردم يه قسمت عضويت داره ميخوام نام و فاميلشونو فارسي وارد كنن اما حروف فارسي رو اشتباه تايپ ميكنه اگه ميشه راهنماييم كنيد؟
2)من ميخوام اين اطلاعات رو كه ميگيره به يه صفحه ديگه برام بفرسته چطور اون رو به متغير هايي بسپرم كه به صفحه بعدي اطلاعات رو ارسال بكنه (من يه فايل دارم كه اطلاعات رو ارسال ميكنه به يه ايميلي كه تو يه فايل php كه كنار فايل فلش هستش درج شده تو اين فايل php اطلاعات از فلش براي ايميلي كه ما تو فايل php گذاشتيم ارسال ميشه اما اين فايل مشكل داره و اين كار رو انجام نميده نميدونم مشكلش چيه) لطفا در اين مورد راهنماييم كنيد خيلي خيلي فوريه

اينم سايتشه:
کد:
http://www.ysfco.com/

msaeedd

Member
آقايون مشكل فارسي نويسم حل شد با فارسي استايل ولي ميخوام بدونم وقتي فايل swf رو آپ كردم پوشه Farsi كه شامل 3 فايل كلاس ها ميباشد بايد اونا رو هم آپ كنم يا نه ؟

مشكل دومي حل نشده كمكم كنيد
Please

++Hadi++

Active Member
خیر نباید اونا رو آپ کنین در مورد ایمیل هم به امضام و لینکها تشریف ببرین و ارسال ایمیل رو پیدا کنین ...
بای...

msaeedd

Member
سلام يه سوال ديگه پيرامون همين مساله من يه فايل دارم كه چون تستش كردم و ايميل رو ارسال ميكنه از روي همين سوالم رو ميپرسم.
اين فايل فقط يك قسمت براي متن ايميل داره چطور ميتونم چند تا رو مثل نام و نام خانوادگي و آدرس و غيره رو تو متن ايميل با هم اند كنه و تو متن ايميل نشون بده من فايلي رو كه تست كردم تو ضميمه ميگذارم
لطف كنيد بهم كمك كنيد ممنون ميشم.

پیوست ها

• mail.rar
    10 کیلوبایت · بازدیدها: 4

msaeedd

Member
ممنون ميشم

اگه زحمتي نيست بگيد من فايلو در اختيارتون بگذارم بخش ايميلشو برام درست كنيد

++Hadi++

Active Member
خیر اینجا موسسه امور خیریه نیست و قوانین این اجازه رو نمی ده . اینجا صرفا آموزشی هست و لا غیر...

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

اگه زحمتي نيست بگيد من فايلو در اختيارتون بگذارم بخش ايميلشو برام درست كنيد

همونجوری که هادی عزیز گفتند سفارش ساخت و ویرایش خلاف قوانین انجمنه فلشه شما یه سری به قوانین بخش فلش بزنید

البته اینو بگم که ما بیشتر این قانون رو برای یادگیری بیشتر خود کاربر ها گذاشتیم که پیشرفتی در روند کارشون باشه نه چیز دیگه و اینجا

برای آموزش و اشکال زدایی کاربر ها راه اندازی شده

موفق باشید

++Hadi++

Active Member
اینم سورسی که گذاشتین.
من اونو تو هاست اپ نکردم . باید تستش کنید .
حالا باید در مسیجی که ارسال میکنید (در قسمت اصلی متن پیغامتون ) اول متن message و بعد F01 و بعد F02 رو قرار بده .
1- من اکشن 2 کار نیستم و سورس شما اکشن 2 هست .
2- تو اکشن 2 ما در فیلد variable تکست فیلد ها ، یه اسمو به عنوان variable تعریف میکنیم و این می شه یه variable از اون مووی کلیپ اصلی . یعنی تفریبا می شه instance name تو اکشن 3 . حتات من فقط دو تا تکسن فیلد در سورس فلش بوجود آوردم و دو تا اسم variable با عنوان F01 و ّF02 بهشون دادم . بعد اومدم و تو php ، متغیر message واقع در php رو 3 تا مقدار داخلش گداشتم :
1- مقدار variable با عنوان message واقع در فلش رو ،
2- مقدار variable با عنوان F01 واقع در فلش رو ،
3- مقدار variable با عنوان F02 واقع در فلش رو ،
و بعد باید همه چی درست باشه . یعنی وقتی در میسج می نویسی A و در F01 می نویسی B و در F02 می نویسی C باید متن داخل ایمیلت باشه :
A B C
حتما تست کن و خبرشو بهم بده ...
بای...

پیوست ها

• mail.rar
    19.4 کیلوبایت · بازدیدها: 21

msaeedd

Member
ببخشيد بابت چيزي كه مطرح كردم آخه من يك هفته هست كه دارم روي اين فايل كار ميكنم و هيچ جوري درست نميشه
من الان ميزارم رو هاست ببينم كار ميكنه يا نه

msaeedd

Member
ممنون كار كرد واقعا ممنون من نمي دونم چرا همينو ميزارم تو يه سايت فلش كه خودم درست كردم كار نميكنه اون مشكلش چيه؟

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

بر روی هاست های رایگان کار نمی کنند . این بر می گرده به ساپورت نکردن php هاستینگ

موفق باشید

setare_b

New Member
نحوه ارسال اطلاعات فرم ها

ببخشید من یکم تازه کارم این کار خیلی برام حیاتیه،خواهش می کنم کمکم کنید.من این کد رو نوشتم می شه بگید ایرادش چیه؟
html
<!doctype html>
<html>
<head>
<link rel="stylesheet" href="style.css">
<meta charset="utf-8">
</head>
<body dir="ltr">
<form id="form1" name="form1" method="post" action="ertebatbama.php" >
<input type="text" name="name" id="name" />نام<br />
<input type="text" name="namefalily" id="namefalily" />نام خانوادگی<br />
<input type="text" name="email" id="email"/>ایمیل<br />
توضیحات<textarea name="textarea" cols="40" rows="10" dir="rtl"></textarea><br />

<input type="submit" name="save" id="save" value="click"/>
</form>

</body>
</html

PHP

<?php
$name=$_POST['name'];
$myname=$_POST['namefalily'];
$email2=$_POST['email'];
$matn=$_POST['textarea'];
mail($f6,/*[email protected]*/,"SUBJECT","MATN");
?>

]

msaeedd

Member
سلام دوست من

بر روی هاست های رایگان کار نمی کنند . این بر می گرده به ساپورت نکردن php هاستینگ

موفق باشید

نه روي هاستي هست كه خريدم
فايل ايميل فرستادن مستقل كار ميكنه ولي وقته ميخوام روي سايتم قرارش بدم (فايل فلش كه به صورت سايت هست) كار نميكنه

msaeedd

Member
ببخشید من یکم تازه کارم این کار خیلی برام حیاتیه،خواهش می کنم کمکم کنید.من این کد رو نوشتم می شه بگید ایرادش چیه؟

html
<!doctype html>
<html>
<head>
<meta charset="utf-8">
</head>
<body dir="ltr">
توضیحات<textarea name="textarea" cols="40" rows="10" dir="rtl"></textarea><br />

</form>

</body>
</html

php

<?php
$name=$_post['name'];
$myname=$_post['namefalily'];
$email2=$_post['email'];
$matn=$_post['textarea'];
mail($f6,/*[email protected]*/,"subject","matn");
?>

اين سوال شما چه ربطي به فلش داره

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

html
<!doctype html>
<html>
<head>
<meta charset="utf-8">
</head>
<body dir="ltr">

</form>

</body>
</html

PHP

<?php
$name=$_POST['name'];
$myname=$_POST['namefalily'];
$email2=$_POST['email'];
$matn=$_POST['textarea'];
mail($f6,/*[email protected]*/,"SUBJECT","MATN");
?>
]

دوست عزیز لطف کند سوالات مربوط به SidServer رو اینجا مطرح نکنید چون به نتیجه ای نمی رسید شما به بخش مربوط به موضوع خودتون

سوال کنید

نه روي هاستي هست كه خريدم
فايل ايميل فرستادن مستقل كار ميكنه ولي وقته ميخوام روي سايتم قرارش بدم (فايل فلش كه به صورت سايت هست) كار نميكنه

یعنی چی بصورت مستقل کار میکنه ؟؟؟ یعنی زمانی که فایل رو لود میکنید اینجوری میشه و از کار میفته ؟؟؟

بیشتر توضیح دهید

موفق باشید

msaeedd

Member
نه من 2 فايل فلش دارم كي سايتم و يكي بخش فرستادن ايميل وقتي جدا باشن ايميل فرستادن كار ميكنه ولي وقتي تكسباكس ها و كليد هاي فايل ارسال ايميل رو روي سايت كپي و كدهاشون رو ميگذارم كار نميكنه

جدیدترین ارسال ها

بالا