مشكل در رايت فايل هاي اينترنتي

alijan

Member
با سلام :)

موقع Write فايل هاي داونلود شده از اينترنت ( بويژه صفحات وب ) ، توسط Nero در اغلب موارد Error اي روي مي دهد و عمل Write صورت نمي گيرد . ظاهرا اين خطا به علت طولاني بودن نام فايل ها و ... ظاهر مي شود . :?: :x

چاره چيست ؟ ( البته قبلا بناچار اين فايل ها را پيش از رايت در سي دي ،Zip مي كردم ؛ ولي در بعضي موارد در Zip نيز اين خطا ها روي مي دهد )

با تشكر ( علي اكبر ) :)

iman_iz

Member
بله اين پيغام بدليل طولاني بودن نامهاست....
معمولا خو نرو آنها را تصحيح ميكند...اما من به همين دليل هميشه فايلهاي گرفته شده را موقع ذخيره بصورت آرشيو خودم در مي آورم و مشكلي ندارم
majidon8.htm مثلا.

shahrokh_xp

Active Member
يا اينه اسم صفحات فارسيه.در ضمن راه چاره اش اينه كه از اين به بعد اسم رو تغيير بدهيد :wink:

saman_sweden

Active Member
shahrokh_xp گفت:
يا اينه اسم صفحات فارسيه.در ضمن راه چاره اش اينه كه از اين به بعد اسم رو تغيير بدهيد :wink:
آقا دوتا دليل اصلي را دوستان iman_iz (طولاني بودن نامهاست) و shahrokh_xp (برنامه nero از يونيكد پشتيباني نميكنه) مطرح كردند

alijan

Member
با سلام :)

دوستان عزيزم ، همونطوري كه فرموديد اين مشكل مربوط به طولاني بودن نام فايل هاست .
اما حالا روش بهتري براي حل اين مشكل سراغ ندارين :?: :?:
( روش تغيير نام فايلها قبل از ذخيره كردن ، زمانبره و در بسياري از مواقع تقريبا غير ممكن « مثلا وقتي كه نام تصاوير موجود در يك صفحه ( Page ) هم طولاني باشد ، و ما مجبور به كوتاه كردن نام آن تصاوير باشيم .» )

با تشكر :) :wink:

Zanguei

Member
يك برنامه اي من ديدم كه باهاش ميشد يك سايت رو فشرده كرد و حتي پسورد هم واسش گذاشت كه تبديل به يك فايل exe مي مي كرد و هر وقت اون رو اجرا مي كردي سايت رو تو فولدر Temp باز مي كرد.برنامش فكر كنم execute html بود.

sambol

Active Member
برو بين

اقا ما كه با نرو رايت مي كنيم بزي مواقع اين مشكل رو داريم ولي راه حلش رو هم مي ريم وقتي نوع رايت رو انتخاب كردي كه معمولا ايزو هستش ميري تو قسمت جلو تو قسمت ايزو اون پايين چند تا جاي تيك زدن داره يكيش زده دن مور 250 چاراكتر تيكش رو وردار بايد درست بشه
دراز ترين اسم هم فكر نكنم 250 تا بشه حالا ببين كارت درست مي شه يا نه

جدیدترین ارسال ها

بالا