مشكل در دايركتور

pascal

New Member
با سلام و خسته نباشيد
من مي خوام با برنامه دايركتور كار كنم براي اين منظور از يه سي دي آموزشي كه تا حدودي پيشرفته است استفاده ميكنم.و اين سي دي براي من كه خيلي مبتدي هستم سر در گم كننده است.درسته يه سري چيزهايي را ياد گرفتم ولي چند تا مشكل كلي دارم كه اگه راهنماپيم كنيد ممنون ميشم.
اونجوري كه من فهميدم به اين صورته كه وقتي اعضاي ‌كست را در پنجره كست وارد ميكنيم بايد اونها را داخل پنجره اسكور كنيم و سپس در پنجره استيج محل اونها را تنظيم كنيم
اولا چه جوري محل اعضا را تنظيم كنم با استفاده از كدوم گزينه
2 مي خوام وقتي هد از عضو اول به عضو دوم ميره متوقف بشه بعد با يه اكشي به عضو دومي بره حالا چي كار كنم و اين اكشن را چه جوري تعريف كنم
3مي خوام عضوم فايل صوتي اجرا كنه چه جوري بايد براي آن عضو رفتار - اونت - و اكشن تعريف كنم.
4 چه جوري مي تونم در صفحه استيج يه دكمه ايجاد كنم و به اون دستور بدم كه مثلا موقع كليك رو اون عملي رو انجام بده.
5 آيا بايد تمام فايلها چه صوتي چه گرافيكي چه متن چه دكمه اي كه طراحي مي كنيم همگي را بايد در داخل پنجره كست قرار بدم
چه جوري فايل انيميشن يا اي وي آي وارد كنم
اسپرايت يعني چه و چه جوري اونو را انتقال ميدند.
يه مسله هم اينكه من اصلا تو اين سايت نمي تونم انگليسي تايپ كنم در اين مورد هم راهنماپيم كنيد
ممنون ميشم اگه به اين سوالات پاسخ بديد.

آخرین ویرایش:

iman1981

Member
به نظر من با يك كتاب شروع كن خيلي راحتتري.
اما جواب سوالها
1- بوسيله موس (; اعضا را روي stage با موس جابجا كن.
2- روي فريم آخر عضو اول توي score كد زير را وارد كن
کد:
on exitframe
go to the frame
end
بعد توي behaivor هاي عضوت يه goto بده به فريم مورد نظرت كه فريم شروع عضو دومه.
کد:
on mousedown me
go to frame 20
end

3- منظورتا نفهميدم اگه مثلا با كليك روي عضوو صدا پخش بشه اينطوريه
با استفاده از پنجره behavior مي توني براحتي اينكارا بكني
يه behavor مي سازي توي event ميدي mouse down توي action از منوي sound گزينه play cast member را انتخاب كن و member انتخاب كن

4- بازم جوابت توي پنجره behavior هست
5- خودبخود قرار مي گيره مگر در مورد فيلم يا صوت كه فايل مي تونه external باشه.
6- مثل بقيه import كن
7- اسپرايت به هر عضوي كه روي stage قرار مي گيره ميگن اسپرايت در حقيقت هر سطر از score يه اسپرايته.منظور از انتقالم نفهميدم
8- كافيه scroll lock را بزني براي انگليسي البته توي صفحه reply توي جواب سريع بايد از پايين صفحه زبانتا عوض كني
از مشكلات قالب جديد قابل توجه آقا مجيد)

pascal

New Member
سلام
از راهنمايي شما بسيار سپاسگذارم.خيلي برام مفيد واقع شد.

جدیدترین ارسال ها

بالا