LordHack
New Member
ضمن سلام خدمت تمامي دوستان عزيز و گلم مشكل من در مورد قرار گرفتم بلوك آخرين ارسال هاي انجمن در صحفه اول است من اين بلوك رو نصب كردم و فايل هاي مربوط به زبانش رو هم در پوشه زبان قرار دادم ولي وقتي انجمن سايت نمايش داده ميشه نوشته ها به صورت BAD_DFACE__ يچي زي تو اين مايه ا در مياد و در هر صورت نمايانگر مشكل است! حالا بايد چي كار كنم ؟؟؟؟ اين چندمين سايتي هست كه ميام ولي جواب درست حسابي كسي بهم نداده .
خواهشمندم اگه توضيح واضحي وجود داره لينكشو برام بزاريد ممنون ميشم
يك مشكل ديگه اي هم كه دارم مجوز دست رسي است اگه ميشه يكي اينو برام توضيح بده وقتي مي خوام لوگو سايتم رو بزارم ميزنه امكان انتقال CHAMD 777 يچيزي تو اين مايه ها و لوگو قرار نميگيره كد لوگو هم به صورت زيپ در آوردم و آپلود كردم بازم نشد
اگه دوستان قالب زيباي هم براي INP-Nuke_303 داشتند لطف كنن آدرس بزارند چون بازم هنوز كسي براي اين نيوك قالب نذاشته كه جالب و قشنگ باشه
دوستار شما
محمد
يك مشكل ديگه اي هم كه دارم مجوز دست رسي است اگه ميشه يكي اينو برام توضيح بده وقتي مي خوام لوگو سايتم رو بزارم ميزنه امكان انتقال CHAMD 777 يچيزي تو اين مايه ها و لوگو قرار نميگيره كد لوگو هم به صورت زيپ در آوردم و آپلود كردم بازم نشد
اگه دوستان قالب زيباي هم براي INP-Nuke_303 داشتند لطف كنن آدرس بزارند چون بازم هنوز كسي براي اين نيوك قالب نذاشته كه جالب و قشنگ باشه
دوستار شما