مشكل در ایجاد یك خانه جدول

سلام بچه ها .. من می خواستم بدونم چه جوری می شه با Javascript و CSS یك كاری بكنم كه Border یك خانه از جدول رو نصف بكشه ( یا یك خورده بیشتر از نصف ) ؟؟
منظورم Border های سمت راست و چپ Cell هست ، می خوام این Border ها تا بالای بالای اون خانه كشیده نشن . تا یك خورده پایین تر از اون كشیده بشن .

ممنون می شم .

mazoolagh

Active Member
يعني چي كه نصف بكشه؟ منظورت اينه كه فرضا اگر ارتفاع سل (همان خانه جدول) 50 پيكسل هست مثلا 5 پيكسل از بالا و پايين خالي باشه مابقيش حاشيه داشته باشه
يا نه منظورت چيز ديگه س؟

ببین ، من توی اون سل ، TOP Border نداره ، فقط Border سمت راست و چپ و پایین داره . مثلا اگر ارتفاع سل 50 پیكسل باشه من می خوام Border های سمت راست و چپ ، از پایین كامل كشیده بشن ، اما به جای اینكه تا بالای بالا Border ها بیاد تا 10 پیكسل پایین تر از بالای سل بیاد .
نمی دونم منظورم رو متوجه شدید ؟

mazoolagh

Active Member
بيا يك كار بكن - top border رو با اندازه 10 پيكسل بذار ولي رنگش رو با زمينه يكي كن! نميدونم جواب كارت رو ميده يا نه؟

نشد يك راه ديگه هم هست. خبرشو بده!

ببین مشكل اینجاست و فكر كنم توی عكس بتونی كامل ببینیش :

8877901234.JPG

mazoolagh

Active Member
عكس رو بذار تو يك رديف بدون حاشيه و نوشته ها تو رديف بعدي با حاشيه.
اون راه دوم هم كه گفتم همين بود كه يك رديف بدون حاشيه بالاي همين سل ايجاد كني و ارتفاع اونو با پيكسل مشخص كني.

مرسی ، امتحانش كردم ..
اما مشكل اینه كه بین اون دوتا ردیف خیلی فاصله می افته و اصلا به هم نمی چسبند :(

mazoolagh

Active Member
كلا بايد دو رديف باشه:
عكس رديف بالا بدون حاشيه
نوشته رديف پايين با حاشيه
cell padding=0 cell spacing=0

ممنون ازت ، اون مشكلم حل شد .. مرسی

فقط حالا چه جوری می تونم گوشه های پایین سمت راست و چپ رو گرد كنم ؟؟

mazoolagh

Active Member
تا جايي كه من ميدونم گرد كردن گوشه ها با كد نميشه بايد اون گوشه ها رو عكس بذاري ولي شايد كسي راه حل بهتري بدونه.

ضمنا براي اطلاع خودم ميپرسم آيا مشكل شما با همين جوابها حل شد يا نه؟ اگر نه بيزحمت بنويس چكار كردي ما هم ياد بگيريم.

اره حل شد ، همون كاری كه گفتی ، عكس رو گذاشتم توی یك ردیف و متن های رو توی یك ردیف دیگه .. فقط مقدار Height ردیف بالای رو باید تنظیم می كردم كه من از اول تا اون موقع بهش توجه نكرده بودم و در اصل مشكل توی همون Height ردیف بالایی بود كه وقتی اون رو تنظیم كردم همه چیز درست شد .

در مورد گرد كردن گوشه ها هم فقط این رو می دونم كه با CSS شدنی هست اما نمی دونم چه جوری !

mazoolagh

Active Member
TIME !!!
اينو نميدونستم كه ميشه با css گوشه ها رو گرد كرد. برم ببينم چه جوري ميشه اين كار رو كرد وقتي ياد گرفتم اينجا هم ميذارم.

mazoolagh

Active Member
تو مرجع css چيزي كه مستقيما گوشه ها رو گرد كنه نبود. هنوز هم ميگم بايد از عكس استفاده كني و احتمالا كسي كه راهنمايي كرده منظورش اين بوده كه با استفاده از css نوشته ها و عكس رو نسبت به هم و نسبت به صفحه درست بنشوني.

اينم واسه Habal:
Hallo Habal, wie geht es dir mein Freund ?

جدیدترین ارسال ها

بالا