مشكل در ايجاد تگ Html

oliver

Member
سلام
من دارم يه سيستم ساده مي نويسم !
مي خوام براي قسمت قالبش از HTML و تگ گذاري استفاده كنم !
فرضا مي خوام به جاي تگ هاي زير متغير هاي مورد نظرم رو قرار بدم ! كه از كد زير استفاده كردم ! اما مشكلي كه دارم اينه كه اين فقط آخرين ركورد ديتابيس رو به جاي تگ ها قرار مي ده ! يعني اگه قرار باشه يه لينك باكس داشته باشه فقط يه لينكش رو مي كشه بيرون !
ممنون مي شم راهنمايي كنيد
كد :
PHP:
<?PHP
$query = "SELECT site,url,toozih , id FROM links ORDER BY id DESC LIMIT 1 ";
$result = mysql_query($query);
$r = 9;
while($r=mysql_fetch_array($result))
 {
    $site=$r["site"];
    $url=$r["url"];
    $toozih=$r["toozih"];
}

$page = '<a title="[toozih]" href="[url]">[site]</a>';
$vars= array (
'[site]' => $site,
'[url]' => $url,
'[toozih]' => $toozih,
);
foreach ( $vars as $field => $new_value ) {
$page  = str_replace ( $field, $new_value, $page);
}

?>

jhoseini

Member
منظورت چيه؟
ببين اين جوابشه؟
PHP:
<?PHP
$query = "SELECT site,url,toozih , id FROM links ORDER BY id DESC ";
$result = mysql_query($query);
$vars=arra('site','url','toozih');
$page = '<a title="[toozih]" href="[url]">[site]</a>';
$i=0;
while($r=mysql_fetch_array($result)){
	$site=$r["site"];
	$url=$r["url"];
	$toozih=$r["toozih"];
	foreach ( $vars as $var) {
		$pages[$i] = str_replace( "[".$var."]", $r[$var], $page);
	}
	$i++;
}

// print_r($pages);
?>

آخرین ویرایش:

1p30

Member
اره باید یه حلقه درست کنی که تا وقتی اطلاعاتی هست نشون بده

oliver

Member
ممنون از پاسخت
ببين من كل Html رو از ديتا بيس مي گيرم ! حالا مي خوام به جاي اين تگ هايي كه بالا گفتم متغيير هاي مورد نظر قرار بگيره ! اما وقتي كد بالايي خودمو مي زارم فقط يك ركورد آخر رو نشون مي ده !
هنوز كد شما رو تست نكردم ! منتظر راهنماييتون هستم

oliver

Member
نشد !
راستي يه نكته ! در اين كدي كه من مي خوام بنويسم متغيير هاي ديگه ي هم هست كه به تگ تبديل شه كه از تيبل هاي ديگه بيرون مي كشم ! باسه همين كارم و يه خورده مشكل مي كنه
ممنون مي شم راهنمايي كنيد

oliver

Member
ببينيد ! فرض كنيد مي خوام يه چيزي مثل لينكستان ميهن بلاگ داشته باشم كه وقتي تگ مربوطه رو در قالب مي زاريم كل لينك ها ( تعداد مشخص شده ) رو بيرون مي كشه

jhoseini

Member
الان مشکل شما چیه؟ من درست متوجه نشدم
164.gif

* شما یه نمونه از محتویات دیتابیس بزارید

para2x

Member
ببخشيد تويه كلامتون به نظر مياد كوئري كه گرفتين ليميتش كردين يعني اون Limit 1 آخر كوئري رو بردارين تا هر چي هست نشون بده يا هرچه دلتون مي خواد بذارينش

oliver

Member
ببينيد !
من يه تيبل دارم كه 100 تا ركورد داخلش هست !
URL , SITE , toozih
حالا مي خوام توي قالب سايتم كه به صورت HTML تگ ها رو تعريف مي كنم اين 100 تا ركورد رو بكشه بيرون بزار جاي تگ مربوطه ! مثل كاري كه ميهن بلاگ باسه لينكستانش انجام مي ده !
در واقع هر جا كه تگ هاي [link] , ... رو بزاريم به ترتيب تمام لينك ها رو مي كشه بيرون و ميزاره اونجا !
منم مي خوام چنين كاري انجام بدم !
در مورد اون LIMIT هم اگه زياد كنم ديگه همون يكي هم نشون نمي ده !
كد هم همين جا اون بالا پست اول گذاشتم ! اما اين كار رو كه مي كنم نياز داره $page رو چاپ كنم ! كه وقتي نياز هست از تيبل هاي ديگه هم اطلاعات بگشم بيرون ديگه ناجور مي شه !
ممنون

jhoseini

Member
كد هم همين جا اون بالا پست اول گذاشتم !
نگفتم کد یزارید، شما گفتید این اسکریپت با محتویات دیتابیس شما مشکل داره، گفتم یه export از دیتابیس اینجا بزارید، که مشکل سریعتر حل شه

oliver

Member
ببينيد ! اينجوري بگم شايد بهتر باشه !
من يه ديتابيس دارم كه 10 تا تيبل داره !
فرضا : Users , news , Plans , ...
حالا ميام از همه تيبل ها كوري مي گيرم !
حالا مي خوام وقتي يه قالب HTML با تگ هاي تعريف شده رو طراحي كرديم متغير هايي كه از تيبل هاي مختلف مي گيرم بره بشينه سر جاش !
فرضا :
[post] = $post
[titr] = $titr
و...
حالا فرض كنيد همين قسمت اخبار كه بايد چندين بار تكرار بشه ! يعني نمي خواييم يه دونه خبر رو بكشه بيرون بايد 20 تا خبر رو بكشه بيرون ! بايد چي كار كرد !؟
البته بدون اينكه فرضا يه قالب جدا براي NEWS قرار بديم !
مي خواييم همه قسمت ها رو در يه قالب HTML نمايش بديم ! با اين تفاوت كه فرضا 1 دونه از plan بكشه بيرون و نمايش بده و 20 تا هم خبر رو !
به طور مثال كاري كه ميهن بلاگ باسه سيستمش انجام مي ده !
يعني يه قالب طراحي مي شه ! لينك ها پست ها و ... به تعداد تعيين شده نمايش داده ميشه !
اگر متوجه نشديد ديگه شرمندم من ديگه نمي تونم واضح تر بيان كنم ! گير كردم !

alireza82

Well-Known Member
سلام
تنها راه حل شما استفاده از تمپلت انجین ها هست!!! چون میگید نمیخوام مثلا جدا طراحی کنم همه چی تو یه فایل باشه پس باید اون فایل هم درست و یه جورایی داینامیک طراحی شه!!
(من راه حل دیگه ای ندارم)
خوب کارتون مثلا با اسمارتی(یه تمپات انجین هست) که تموم شد حالا شما کد و دیزاینتون از هم جدا میشه!!
خیلی راحت مقادیری که میخوای رو میکشی بیرون و تو قالبی که در پایان و به صورت پویا طراحی نمایش میدی!!
با این کار دیگه شما موقع ایجاد قالب همه متغییر هایی که میخوای رو داری و نمایش میدی! ولی تو روش اینکلود شما باید حواست باشه کی متغییری رو میکشی بیرون و کجا میخوای نمایش بدی که خوب تو این روش محدودیت ها بسیار زیاد میشه!!
در کا بهتره اسمارتی یا بگیرید!!!
من راه مناسب تری به نظرم نمیرسه دویتان ممکنه راه بهتری داشته باشن.
موفق باشید.

oliver

Member
ممنون !
اما مي شه بگيد سيستم ميهن بلاگ چي كار كرده پس !
البته اونم فك كنم از همين راهي كه شما مي گيداستفاده كرده ! چون بايد حتما تگ ها رو بين دو تا تك شروع و پايان بذاري !
بازم ممنون

alireza82

Well-Known Member
تاپیک اسمارتی تو زیر انجمن آموزش ها و مقالات رو بخونید. برای اطلاعات بیشتر هم میتونید به http://smarty.php.net مراجعه کنید.
موفق باشید

Goroop.ir

Member
.ساده ترین راه شما اینکه مثل من include کنین :eek: یعنی یک قالب بسازید و بعد دیتا رو در قالب تعریف کنید . :razz:
مثلا اگر شما یک تیبل دارید به نام links باید این تیبل رو تعریف کنید در قسمت لینکستان قالبتون بعد در تمام فایل هاتون include کنید :sad:

اقا ترو خدا کسی به من فوش نده .. منم خواستم یک چیزی پست کنم . ولی من این کار رو انجام دادم و خیلی هم راضی هستم نمونش هم گزاشتم داخل سایت خودم میتونی ببینی www.Goroop.ir نه مشکلی داره نه چیزی یک نگاه بندازید :shock:

جدیدترین ارسال ها

بالا