مشكل در ارسال مطلب

bahman22

Member
باسلام
من يه مشكل دارم كه وقتي ميخوام يه مطلبي رو توي سايت ارسال كنم خود به خود ابتدا برروي (ویرایش html) قرار ميگيره وقتي هم مطلبو ارسال ميكنم بازم برروي(ویرایش html) قرار ميگيره وبايد بر روي دكمه(ديداري) كليك كنم تا بتونم مطلب ارسال كنم حال اين درصورتي است كه تا ديروز درست بود وامروز به طور ناگهاني اينطوري شده من قالبو هم عوض كردم درست نشد همه افزونه ها رو غير فعال كردم بازم درست نشد راهنمايي كنيد ممنون

bahman22

Member
دوست گرامي مگرتو بخش وردپرس نوشتم از چيز ديگه اي استفاده ميكنم خوب معلومه از وردپرس استفاده ميكنم

!MOHSEN!

New Member
منم هم این مشکل را داشتم

سلام منم این مشکل را داشتم دوباره وورد پرس را نصب کنید ....مشکلتون حل میشه...قبلش بک آپ بگیرید..

bahman22

Member
نه خير اينطوري فايده نداره يك سال زحمت من و2000تا مطلب من از بين ميره بكاپ گيري هم بلد نيستم

!MOHSEN!

New Member
شما که نمیخواید دیتا بیس را پاک کنید که...فقط فایلها همون ورژن وورد پرس را دوباره آپلود کنید.....یا آخرین پلاگینی که نصب کردید را هم پاک کنید ....شاید مشکل از پلاگین های که ادیتور ها را پیش رفته تر میکنن باشه اگه این پلاگین را نصب کردید پاک کنید....از چه پنلی برای هاست استفاده میکنید....اگر سی پنل هست بگین تار آموزش بک آپ گیری را براتون قرار بدم....

جدیدترین ارسال ها

بالا