مشكل درنصب وردپرس

bahman22

Member
باسلام من ورد پرس رو روي لوكال هاست نصب ميكنم با اين ارور مواجه ميشم

پرونده wp-config.php یافت نشد. وردپرس برای شروع نیازمند این پرونده است. برای اطلاعات به این راهنما (فارسی) مراجعه نمایید.

اين كارها رو هم انجام دادم به اين روش فايل مذكور رو تو پوشه با نات پد باز كردم واين عملياتو روش انجام دادم وذخيره كردم ولي بازم تغيير نكرد
عمليا به اين صورت بود
نام پایگاه داده (Database Name)

این خط را در فایل مذکور بیابید:
define('DB_NAME', 'putyourdbnamehere'); // The name of the database نکته: هر چیزی که بعد از // قرار می گیرد صرفاً عبارتی برای ارائه ی توضیحات است.
عبارت putyourdbnamehere را پاک کنید و به جای آن نام پایگاه داده خود را بنویسید. توجه کنید که دو علامت نقل قول (') اطراف عبارت را پاک نکنید. بعد از این کار، این خط به این شکل در می آید:
define('DB_NAME', 'myDatabasename'); // The name of the database

نام کاربری دسترسی به پایگاه داده (Database Username)

این خط را در فایل بیابید:
define('DB_USER', 'usernamehere'); // Your MySQL username عبارت usernamehere را با نام کاربری مورد نظر خود جایگزین کنید:
define('DB_USER', 'myDatabaseUser'); // Your MySQL username

رمز عبور نام کاربری فوق (Database Password)

این خط را در فایل بیابید:
define('DB_PASSWORD', 'yourpasswordhere'); // ...and password عبارت yourpasswordhere را با رمز عبور مربوط به نام کاربری پایگاه داده خود جایگزین کنید:
define('DB_PASSWORD', 'MyOwnPassword'); // ...and password

jafar1374

Active Member
در فایل sample - wp-config-sample رو حذف کردی ؟

هر دو رو تست کن هم در حالت حذف شده و هم در حالت کامل

تو نسخه فارسی sample رو حذف می کنن و تو نسخه انگلیسی وقتی حذف کردم همین ارور رو داد و بنابراین اسم فایل رو کامل کردم یعنی wp-config-sample

bahman22

Member
باسلام من تو يه فايل جديد اين كارا رو كردم وذخيره كردم با پسوند پي اچ پي درست شد ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا