مشكل خفن توي نصب ويندوز اكس پي . وسط كار هنگ مي كنه !

gharin

New Member
قا سلام خدمت همگي .
من يه مشكل خيلي بزرگ داشتم توي ويندوز اكس پي . جان هركي هركس كي دونه جواب بده كارم خيلي گيره .

من وسط نصب ويندوز اكس پي كامپيوترم هنگ ميكنه . رمم 64 بود كردمش 128 درست نشد . گرافيكم 4 بود كردمش
32 درست نشد . فن سي پي يو هم مشكلي نداره . سي دي هم عوض كردم . ضمنا اين مشكل توي لينوكس هم هست . ضمنا بايوس هم اپديت كردم و فيش هارد هم محكمه . خواهشن كمكم كنين 1 ساله ويندوز 98 دارم ! اها ويندوز 2000 هم همينجوري وسطاي نصب . معلوم نيست كي , هر وقتي ممكنه هنگ كنه .
ضمنا اين رو بگم كه تا چند سال پيش كامپيوتر درست بود و مثله بچه ي ادم وصل ميشد <يه سالي ميشه كه اين مشكلو دارم .
راستش رو بخواين من اين مشكل توي همه ي فورم ها گفتم < حالا اومدم ببينم بچه هاي مجيد انلاين چي كار ميكنن .
فقط خيلي كارم گيره همينه . خواهشا كمكم كنين :cry:

paramond

Member
فکر ميکنم که مشکل از هاردت باشه چون هنگ کردن بيشتر بخاطره هارد هست

aminir

Member
عزیز جان هارت رو کاملا Fdisk کن و ویندوز رو روش نصب کن اگه هنگ کرد احتمالا از هاردته با Partion Magic این کار رو کن و ببین چقدر هاردت Bad Sector داره

سلام دوست من
همين طور كه دوستانمون هم گفتند مشكل شما صد در صد از هارد ديسك ميباشد و من فكر نكنم با فرمت و اين جور چيزها هم مشكلت بر طرف بشه چرا چون كه سيستم يكي از دوستان من هم نيز همين مشكل را داشت و من هر كاري كه بگي كردم ولي نشد و تنها كار و هترين كار براي شما تعويض هارد ديسك ميباشد .

alireza-metal

Active Member
به احتماله زياد از هارده ولي احتمال اين كه از رم هم باشه وجود داره

راحت ترین راه این هست که بری یک کامپیوتر جدید بگیری! من پیشنهاد می کنم بری از Costco جایی بگیری که بعدأ هم مشکل پیدا کرد 6 ماه بعد پسش بدی! انگلستان هم هستی فکر کنم شعبه داره! یک راه دیگه هم هست و اون اینکه Fdisk کنی! راستی شما مطمئن هستی System File ات Ntfs نیست؟ اگر باشه هر کاری بکنی فرمت نمی کنه و چون جا هم ممکن هست نداشته باشی نمی تونه ویندوز رو بریزه! سعی کن با Partition Magic هارد رو فرمت کنی! اگر نشد هارد رو بنداز توی اشغالی یا یکی بخر دو هارده کن کامپیوترت رو!

آخرین ویرایش:

nazary2

New Member
من مشابه اين مشكل رو داشتم
تمامي قطعات كامپيوتر رو با يكي ديگه تست كردم آخرش مشكل از مادر بردم بود - خازنهاي دور و بر سي پي يو شارژو نگه نمي داشتن
تو هم كامپيوترت رو با يه مين برد ديگه امتحانش كن
ممكنه از منبع تغذيه اش هم باشه

gharin

New Member
لطفا ادامه بدين . مشكلم هنوز حل نشده . كارم خيلي گيره .. لطفا . فكر مي كردم بچه هاي مجيد انلاين از اين چيزا فعالتر باشن ...... مجتاج كمك شما ام ... 2 ساله كاميوترم همينجوريه ...

aminir

Member
خوب شما نگفتي Fdisk كردي ؟؟؟با Partion Magic هاردت رو چك كردي؟؟؟

gharin

New Member
با پارتيشن مجيك و نرم افزار هاي ديگه مثل hard regenerator و ndd چك كردم ولي بد سكتور يا مشكلي نداشت . پس فكر كنم مشل از هارد نيست . مچكرم اگه ادامه بدين .

Sunboy454

Active Member
شما با یه هارد دیگه (واسه دوستات) چک کن ببین با اونم همین مشکلو داری یا نه ؟
--- واسه ایم موضوع باید قطعات سیستمت مثل CPU-Ram-Hard-Mainboard تک تک تست بشن

Nikpendar

Member
دوست عزيز اگر رَم دستگاه را 256 بذاري ممكنه مشكلت حل بشه و مهمتر از همه اينكه ممكنه اصلاً رم با مادربرد سِت نميشه و مدل رم بايد عوض بشه.
در مورد هارد هم اگر درست فرمت ميشه مشكلي نيست.
در ضمن مدل Cpu را هم بگو شايد مشكل از اون باشه.

...

اگه موقع تصب بعد از حالت Dos يه صفحه آبي مي مونه بايد باطري مادر بورد را عوض كني

gharin

New Member
.
بازم تشكر از همه كه به سوالم جواب ميدن . مي خواستم دوباره بگم كامپيوتر قبلا (حدودا 2 سال پيش )‌ هيچ مشكلي نداشت و اين مشكل كم كم پيش اومد . مثلا اول فقط تو نرم افزار هاي سنگين كامپيوتر هنگ مي كرد . بعد كم كم هر جاي ويندوز ممكن بود كامپيوتر هنگ كنه . بعدش كشيده شده به قسمت لود ويندوز اكس پي . يه جوري كه بعضي وقتا اصلا توي ويندوز هم نمي رفت . بعدش يه جوري شد كه بعضي وقتا وسط نصب هنگ مي كرد ولي مي شد بعد از چند بار ريسيت كردن ردش كرد . و لي حالا ديگه تو همون قسمتاي اخرش finiziling instalatin كامپيوتر هنگ مي كنه . ضمنا بازم مي گم همين مشكل دقيقا توي همين مراحل لينوكس و يونيكس و ويندوز 2000 و ويندوز 2003 و بالاتر وجود داره .
ضمنا دوباره مي گم مشكل از رم نيست .

مي خوساتم ببينم اگه مشكل از مادر بورد باشه از كدوم قسمتشه ؟ چون چند سال پيش يه بار مادر بوردم سوختش بردم جايي تعميرش كردن . ( مشكل از اين مي تونه باشه ؟ )

Nikpendar

Member
به احتمال زياد از مادربرد هست چونكه طبق گفته شما در نصب ساير سيستم عامل ها هم سيستم هنگ مي كنه. مادربرد را عوض كن و دوباره امتحان كن.

بابا 2 ساله داری درد می کشی الهی
به نظر من آفتابه خرجه لهیمه
یه کامپیوتره دیگه بخر
بهتر نیست
در ضمن دوست عزیز مشکل شما فقط سی پی یوتونونه مطمئن باش من هم همین مشکلو داشتم دیدم نمی ارزه درستش کنم رفتم یه کامپیوتره آک خریدم

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
اگه کامپیوتر شما هنگ میکنه به سی پیو شما ربط داره شما در ستاب سیستم__> سیستم مونیتورینگ رو چک کنید ببینید دمای سی پیو چقدر هست اگه بالا بود فن سیپیو شما ضعیف شده یا اینکه فاصله داره با سی پیو و باعث گرم شدن سی پیو و درنتیجه هنگ کردن اون میشه !

موفق باشید

علی

آره ممکنه اینم باشه چون یه بار فن من سوخت کا م÷یوتر هی بعد از 10 دقیقه قفل می کرد

جدیدترین ارسال ها

بالا