wbdsn
Member
سلام
آقا من قبلا با یک مشکل جدی در فرانت پيج XP دست و پنجه نرم كردم كه شايد به درد شما هم بخوره!
توي فرانت پيج ورژن XP بعضي از حروف ناجور encode مي شن
مثلا حرف{ كـ } اگر توي فرانت پيج xp حرف { كـ } رو تايپ كنيد و بعد توي ويندوز 98 همون صفحه رو بالا بياريد خواهيد ديد كه به احتمال 80 درصد هر جا كه از اين حرف استفاده كرديد به جاي { كـ } يه علامت سوال { ؟ } نشان داده ميشه!!!!!
تا اونجايي كه من فهميدم علت اين امر متفاوت بودن encoding توي XP هست
راه حل اين مشكل هم اين هست كه اگر توي html source فايلي كه تو FP XP درست كرديد نگاه كنيد حرف ك چسبيده encode= #1705 در صورتيكه اين اينكدينگ براي ورژن هاي ديگه ويندوز و يا مرورگرهاي ديگه قابل شناسايي نيست
براي همين شما كافيه كه توي source همه 1705# رو به 1603# تغییر بدید(replace)
حالا شما امتحان كنيد شايد هم اصلا من اشتباه مي كنم
اما من سر يك كاره 385 صفحه اي اين مشكل رو داشتم و اينجوري حلش كردم!
خوش باشيد
آقا من قبلا با یک مشکل جدی در فرانت پيج XP دست و پنجه نرم كردم كه شايد به درد شما هم بخوره!
توي فرانت پيج ورژن XP بعضي از حروف ناجور encode مي شن
مثلا حرف{ كـ } اگر توي فرانت پيج xp حرف { كـ } رو تايپ كنيد و بعد توي ويندوز 98 همون صفحه رو بالا بياريد خواهيد ديد كه به احتمال 80 درصد هر جا كه از اين حرف استفاده كرديد به جاي { كـ } يه علامت سوال { ؟ } نشان داده ميشه!!!!!
تا اونجايي كه من فهميدم علت اين امر متفاوت بودن encoding توي XP هست
راه حل اين مشكل هم اين هست كه اگر توي html source فايلي كه تو FP XP درست كرديد نگاه كنيد حرف ك چسبيده encode= #1705 در صورتيكه اين اينكدينگ براي ورژن هاي ديگه ويندوز و يا مرورگرهاي ديگه قابل شناسايي نيست
براي همين شما كافيه كه توي source همه 1705# رو به 1603# تغییر بدید(replace)
حالا شما امتحان كنيد شايد هم اصلا من اشتباه مي كنم
اما من سر يك كاره 385 صفحه اي اين مشكل رو داشتم و اينجوري حلش كردم!
خوش باشيد