مشكل تو محيط فلش دارم!

Dr.Ezraeel

Member
وقتي كه چيزي رو تبديل به دكمه مي كنم ، هر وقت روي دكمه ميرم بجاي نشانه گر موس به صورت عادي نشانه گر موس به شكل دست مياد .
اينجوري كليك نميتونم بكنم و select هم نميشه كرد!

نميدونم چيكار كردم كه اينجوري شده!!

<3pehr>

Active Member
سلام
میشه بهتر بگی مشکلت رو!!!!این اتفاق توی فلش پلیر می افته یا خود فلش؟

سپهر

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

اين مشكل در فلش پلير در اينترنت اكسپلورر هم بستگي به ورژن فلش پليره و فايرواله شما داره فايروال رو غير فعال كنيد مشكل حله

موفق باشيد

Dr.Ezraeel

Member
مشکلم مربوط به محیط طراحی میشه!
وقتی که فایل جدید باز میکنم مشکل بر طرف میشه، ولی تو فایلی که این مشکل به وجود اومده برطرف نمیشه!!

روند طراحیم رو کند کرده و روی اعصاب!

از اینجا هم شروع شد که خواستم نام یک لایه رو بنویسم(rename) بعد خراب شد دیگه هر کاری کردم درست نشد...

Dr.Ezraeel

Member
در خوندن هم دقت کنید!

تبدیل به یک دکمه اون هم در فلش مربوط به طراحی باید باشه نه player
مگه اینکه یک ide باشه که با فلش طراحی شده باشه که توضیح میدادم.

Dr.Ezraeel

Member
با تشكر
البته مشكل رو خودم پيدا كرده بودم.
و اومده بودم ببينم به نتيجه رسيده يا نه.
باز هم ممنون

Dr.Ezraeel

Member
حالا اين گزينه به چه كاري مياد؟
همين طور گزينه بالايي آن ، اسمش دقيق يادم نيست... Enable simple timeline بود يا...

<3pehr>

Active Member
سلام دوست عزیز
کارش که معلومه دیگه،نمیدونم چجوری توضیح بدم،با یه مثال میگم که راحت تر باشه:
شما یه انیمیشن ساده درست کن مثلا 20 فریم بعد تو فریم 10 یه اکشن stop بهش بده،حالا تو فریم اول یه باتن درست کن و توش یه اکشن play بذار،حالا در حالی که enable simple buttons تیک خورده روی باتنت کلیک کن،انیمیشنت play میشه و تا فریم 20 میره و تو فریم 10 هیچ اتفاقی نمیوفته،حالا اون گزینه بالایی یعنی enable simple frame actions رو هم فعال کن و دوباره تو فریم 1 روی باتنت کلیک کن،ایندفعه انیمیشنت play میشه اما تو فریم 10 stop میشه(یعنی اون گزینه بالایی اکشنهای توی فریمهاروهم فعال میکنه)
خوب فکر کنم ایجوری منظورم و رسونده باشم.

سپهر

جدیدترین ارسال ها

بالا