مشكل بزرگ من سي دي ابزارهاي فتوشاپ لطفا S.O.S F1 Help كمممممممك

Apollo

Active Member
آقا اين سي دي ابزارهاي فتوشاپ براي من شده كاووس :( شبها خواب مي بينم 10 و 20 از سي دي دارم ولي وقتي مي زارم تو كامپيو تركه ببينم چي توش داره يكدفه ازخواب مي پرم يه چنتا سي دي اسم ببريد كه چيزهاي توپي توش باشه نه مثل سي دي كه گرفتم و توش نسخه 6
Photoshop بود و یه سری از فیلتر ستاپ نمی شد یه سری که ستاپ میشد چرت و پرت بود

درضمن اين سي دي تو ولايت ما اومده يا بايد شيش هفت سال صبر كنيم

desperado

Member
اگه منظورت فيلترها و پلاگينهاي فتو شاپه كه بايد اونو را در ادرسD/c:\Program Files\Adobe\Photoshop 7.0\Plug-Ins نصب کنی البته بعضی از فیلتر ها را فقط باید در پوشه مذکور کپی کنی که باید بگم بعضی از این فیلتر ها در فتو شاپ 8 جواب نمیده

Mandana

Active Member
عزيز مگه چي گفتي به مغازه داره كه بهت فتوشاپ 6 داد؟!بگو پلاگينهاي فتوشاپ جديد ترين نسخه هاشو ميخواي اونم ميپيچه ميذاره كف دستت.در ضمن بهش بگو حتما eye candy 4 به بالا هم توش داشته باشه.وقتي اينو داشته باشه يعني بقيه اش هم به روزه.اگه گفت نميدونم بگو ميبرم اگه توش نداشت پس ميارم.(با لحن كاملا جدي)و در ضمن من نميدونم پلاگينها رو چيكا كردي كه كار نميكنه چون منم كه از فتوشاپ 8 استفاده مكنم همون پلاگينهايي رو استفاده ميكنم كه وقتي فتوشاپ 7 داشتم استفاده ميكردم!!!

Apollo

Active Member
abtin_khosravi گفت:
عزيز مگه چي گفتي به مغازه داره كه بهت فتوشاپ 6 داد؟!بگو پلاگينهاي فتوشاپ جديد ترين نسخه هاشو ميخواي اونم ميپيچه ميذاره كف دستت.در ضمن بهش بگو حتما eye candy 4 به بالا هم توش داشته باشه.وقتي اينو داشته باشه يعني بقيه اش هم به روزه.اگه گفت نميدونم بگو ميبرم اگه توش نداشت پس ميارم.(با لحن كاملا جدي)و در ضمن من نميدونم پلاگينها رو چيكا كردي كه كار نميكنه چون منم كه از فتوشاپ 8 استفاده مكنم همون پلاگينهايي رو استفاده ميكنم كه وقتي فتوشاپ 7 داشتم استفاده ميكردم!!!

من از يه فروشگاه آنلاين cd خريده بودم

ضمنا اين امضاي شما offline چطور اونجا گذاشتين منم يه طرحي ديروز زدم ميخوام بذارم به جاي امضا‌

Mandana

Active Member
ببخشيد دوست عزيز من هركار كردم نتونستم بهتون پيغام خصوصي بدم براي همين با عرض شرمندگي از بقيه دوستاني كه اينجا حضور دارن همينجا عرض ميكنم:
شما بايد عكسي رو كه ميخواي بجاي امضات بذاري در يه جاي خوب آپلود كني.مثلا اينجا:

http://www.script-help.co.uk/files.php?dir=
جاي مناسبيه.بعد ميري به قسمت مشخصاتت و در اونجا در قسمت امضا كد گذاشتين عكس رو ميذاري.البته من بقيه كد هارو امتحان نكردم ولي اين كد كار ميكنه:

و بعد ميزني ارسال
در ضمن تا وقتي مغازه هست سعي كن از فروشگاههاي آنلاين خريد نكني مگر اينكه مورد اعتمادت باشه.برو يه سي دي فروشي بگو سي دي پلاگينهاي فتوشاپ رو ميخوام.همين...اميدوارم موفق باشي

Apollo

Active Member
abtin_khosravi گفت:
ببخشيد دوست عزيز من هركار كردم نتونستم بهتون پيغام خصوصي بدم براي همين با عرض شرمندگي از بقيه دوستاني كه اينجا حضور دارن همينجا عرض ميكنم:
شما بايد عكسي رو كه ميخواي بجاي امضات بذاري در يه جاي خوب آپلود كني.مثلا اينجا:

http://www.script-help.co.uk/files.php?dir=
جاي مناسبيه.بعد ميري به قسمت مشخصاتت و در اونجا در قسمت امضا كد گذاشتين عكس رو ميذاري.البته من بقيه كد هارو امتحان نكردم ولي اين كد كار ميكنه:

و بعد ميزني ارسال
خيلي ممنون :D

در ضمن تا وقتي مغازه هست سعي كن از فروشگاههاي آنلاين خريد نكني مگر اينكه مورد اعتمادت باشه.برو يه سي دي فروشي بگو سي دي پلاگينهاي فتوشاپ رو ميخوام.همين...اميدوارم موفق باشي

چشم :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا