salmanclever
Well-Known Member
با سلام به بچه های گل و با مرام majidonline ای
شرمنده اينجا مطرح كردم جاي ديگه اي نبود منم مشكلم حاد بود نميتونستم مطرح نكنم
آقا یک مشکل وحشتناک برام پیش اومده
بطوری که این مشکل باعث افسردگی من شده
آقا من متولد 65 هستم 19 سال سن دارم
میخام گذرنامه بگیرم شدیدا به گذرنامه نیاز دارم
میخام از کشور خارج بشم یعنی میخام سوریه و کربلا برم بعدم اگه بشه مکه
خلاصه خوانوادگی هم میخایم بریم
آقا رفتیم اسم نوشتیم همه کاراشو کردیم پولم دادیم یک بیست سی روزه دیگه حرکت میکنیم
همه آماده حرکتند من بدبخت موندم بدون گذرنامه و گذرنامه هم که نداشته باشم نمیتونم برم دیگه رفتم اداره گذرنامه میگن تو نزدیک سربازیته مشمولی گذرنامه نمیدیم
حالا میخام بدونم آیا راه حلی بندی تبصره ای ترفندی خلاصه جوری که به من گذرنامه بدن هست
یک لطفی کنید و زحمت بکشید اگر خودتون میدونید که چه بهتر و اگرم کسی رو این کارا آشنا دارید یک سوالی کنید ببینید آیا راحی داره که من بتونم کاری کنم
دیگه نمیدونستم چیکار کنم به سرم زد بیام اینجا بگم شاید کسی تونست منو راهنمایی کنه
پس دستم به دامنتون
منتظرم
سلمان...
شرمنده اينجا مطرح كردم جاي ديگه اي نبود منم مشكلم حاد بود نميتونستم مطرح نكنم
آقا یک مشکل وحشتناک برام پیش اومده
بطوری که این مشکل باعث افسردگی من شده
آقا من متولد 65 هستم 19 سال سن دارم
میخام گذرنامه بگیرم شدیدا به گذرنامه نیاز دارم
میخام از کشور خارج بشم یعنی میخام سوریه و کربلا برم بعدم اگه بشه مکه
خلاصه خوانوادگی هم میخایم بریم
آقا رفتیم اسم نوشتیم همه کاراشو کردیم پولم دادیم یک بیست سی روزه دیگه حرکت میکنیم
همه آماده حرکتند من بدبخت موندم بدون گذرنامه و گذرنامه هم که نداشته باشم نمیتونم برم دیگه رفتم اداره گذرنامه میگن تو نزدیک سربازیته مشمولی گذرنامه نمیدیم
حالا میخام بدونم آیا راه حلی بندی تبصره ای ترفندی خلاصه جوری که به من گذرنامه بدن هست
یک لطفی کنید و زحمت بکشید اگر خودتون میدونید که چه بهتر و اگرم کسی رو این کارا آشنا دارید یک سوالی کنید ببینید آیا راحی داره که من بتونم کاری کنم
دیگه نمیدونستم چیکار کنم به سرم زد بیام اینجا بگم شاید کسی تونست منو راهنمایی کنه
پس دستم به دامنتون
منتظرم
سلمان...