مشكل با tlf

وضعیت
موضوع بسته شده است.
با سلام
من هر وقت كه از tlf استفاده مي كنم . با اين اروور موقع زدن كنترل اينتر در محيط فلش مواجه مي شوم

error creating SWF movie file
be sure the destination file is not read-only or opened by another application.
also ,chek that file name is not to long
در صورتي كه فايل فلش من با هيچ نرم افزار يديگري اجرا نمي كنم و اسم فايل فلش من طولاني نيست مثلا اسمش nima است .
البته بهد از 2 يا 3 بار زدن ok و فايل اجرا مي شود.
به نظر شما مشكل از چيست؟

ايا نياز هست از فونت خاصي استفاده كرد من از چه فونت هايي استفاده كنم؟

خیلی ممنون .اما من از فونت های مثلا f_yekan استفاده میکنم .میشه فونت هایی که بهترین نمایش رو داران اینجا بذارید اخه من از این فونت ها که استفاده می کنم .تو فلش یه حالت پیکسل پیکسلی به خودش می گیره.این مشکل از فونته یا از فلش

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

شما هماطوری که دوستان گفتند هر فونتی که انتخاب میکنید و Embed کنید اگه مشکل برطرف نشد نمونه قرار دهید

موفق باشید

e_naderlou

Member
مرد بزرگ
با سلام و احترام
اگر کسی مثل مدیر انجمن نمونه رو ازتون میخواد صرفا از شان آموزشی این سایته که نمیخوان شما راه رو اشتباه برید و وقتتون هم کمتر گرفته بشه که این هم از سخاوت در آموزشه. ولا غیر.
اگر متون اکسترنال نیستن از نرم افزارهای فارسی ساز استفاده کنید فونت مربوطه رو در tlf انتخاب کنید.
ضمنا مجدد عرض میکنم بهتره Embed کنید.
در غیر اینصورت باید فونت f_yekan که احتمالا از فونتهای نرم افزار مریم بوده بایدحتما در ویندوز کاربران نصب باشه.

++Hadi++

Active Member
سعی کنین پروژتونو تو یه مسیر نزدیک مثل
D:\Projects
انجام بدین....
ایراد از اسم فایل نیست ایراد از طول مسیر هست...

سلام دوستان
من هم این مشکل رو پیدا کردم نه مسیرم طولانیه و نه اسم فایل هام طولانیه موندم چرا یه دفعه تو اجرای برخی پروژه ها این ارور رو میده.
عکس ارور رو هم پیوست کردم ببینید مشکل از کجا می تونه باشه. ممنونم

پیوست ها

• 5.JPG
    5.JPG
    26.1 کیلوبایت · بازدیدها: 5

akherat

مدیر انجمن
چه ربطی به tlf داره؟
میگه swf رو قبلیه نمیتونه write کنه چون ممکنه فقط خواندنی باشه و یا برنامه دیگری در حال استفاده از اون باشه

در ضمن تاپیک واسه بیش از یک سال هست
برای مشکلت : هم عنوان درست بزن و هم جای درست
بسته شد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا