مشكل با Sql Server

Shakiba_12

New Member
من زماني كه مي خوام اس كي ال رو نصب كنم ازم نمي خواد كه يوزر و پسوورد بدم و وقتي مي خوام در
Asp.net به ديتابيس وصل بشم جاي uid , pwd رو نمي دونم چي بذارم.
ممنون ميشم راهنمايي كنيد

aminir

Member
سلام
شما اين كاري كه مي گم انجام بده در Enterprise manager روي نام گروهت یه چیزی شبیه این ASP\ASP
راست كليك كن Properties بگير برو به قسمت Security و مد Authentication رو به SQl Server And Windows تغيير بده و همچنین در قسمت security یه User جدید با حقوق دسترسی به بانکت تعریف کن

موفق باشي باي

aminir

Member
یادم رفت بگم که می تونی از user پیش فرض هم استفاده کنی فکر کنم
uid=sa و pass=security بود رو سیستمم Sql Server ندارم که دقیق بگم ولی فکر کنم همین بود

Shakiba_12

New Member
aminir گفت:
سلام
شما اين كاري كه مي گم انجام بده در Enterprise manager روي نام گروهت یه چیزی شبیه این ASP\ASP
راست كليك كن Properties بگير برو به قسمت Security و مد Authentication رو به SQl Server And Windows تغيير بده و همچنین در قسمت security یه User جدید با حقوق دسترسی به بانکت تعریف کن

موفق باشي باي
ممنون امير خان
اين كار رو قبلا كرده بودم ولي نميذاره يوزر براش تعريف كنم :-?

aminir

Member
یعنی چی نمی زاره یوزر تعریف کنی؟؟؟؟؟
شما اگه خاصیت Auto Incremental یه فیلد رو انتخاب کنی اتوماتیک مقدار اون فیلد با مقداری که براش مشخص می کنی اضافه می شه؟؟

لازم شد SQL Server رو رو سیستمم نصب کنم مثل اینکه شما زیاد سؤال دارین منم خیلی وقته که SQl کار نکردم

موفق باشی

Shakiba_12

New Member
وقتی یه یوزطر تعریف میکنم ok رو که می زنم ارور میده

این خاصیت Auto Incremental کجا هست؟ من که هر چی نگاه می کنم نمی بینم

یه سوال دیگه با عرض معذرت
من یه تمپلیت با اچ تی ام ال درست کردم.حالا می خوام این کد رو بریزم توی یه ستون ولی هر دیتاتایپ براش انتخاب میکنم قبول نمیکنه.چون مقدارش زیاده.باید چیکار کنم؟

جدیدترین ارسال ها

بالا