سلام فرهاد جان...
چطوريد با زحمات ما بالبت اون قضيه تشكر...
اما در مورد مشكل...
شما از ورژن مخصوص خاور ميانه استفاده ميكنيد كه زبانهاي راست چين را هم ساپورت ميكنه... واسه همين يكمي با ورژن هاي ديگه فوتوشاپ فرق داره و نميشه فايلهايي كه با ورژن هاي ديگه فوتوشاپ ساخته شده اند و درونشون لايه هاي متني هست را با اين ورژن باز كرد !
چاره اي نيست مگه اين كه از ورژن هاي ديگه استفاده كنيد بعد تمامي لايه هاي متني را Rasterize كنيد و بعد با فوتوشاپ me باز كنيد...
ميشه از شما سايان گرامي يا ديگر استادان و دوستان يك خواهش كنم. من كارم خيلي گيره سر باز كردن يك فايل و نميتونم الآن يك ورژن ديگه از فتوشاپ را نصب كنم. اگر كسي ميتونه اين فايل را ضميمه ميكنم برام باز كنه و دوباره جوري ذخيره كنه كه بتونم در فتوشاپ ام اي اونرا بازش كنم.
پيشاپيش از مهر شما سپاس فراوان دارم. اگر بشه امروز اين فايل را به من برسونيد سپاسگزار ميشم.
عزيز فايلت مشكل نداره . فقط شما فونتي كه توي طرح هست رو نداري . براي همين فوتوشاپ ميگه نميتوني روي فوتها تغيير ايجاد كني مگر اينكه خود فونت رو عوض كني .
شما هم چاره اي جز قبول اون يا گير آوردن فونت نداري
عزيز فايلت مشكل نداره . فقط شما فونتي كه توي طرح هست رو نداري . براي همين فوتوشاپ ميگه نميتوني روي فوتها تغيير ايجاد كني مگر اينكه خود فونت رو عوض كني .
شما هم چاره اي جز قبول اون يا گير آوردن فونت نداري
ولي من چون فتوشاپ ام اي دارم اصلا نميتونم اينرا باز كنم كه فونتش را عوض كنم. اگر شما لطف كنيد و اونرا در فتوشاپ خودتان باز كنيد و اصلا لايه نوشته اش را از بين ببريد و دوباره برام بفرستيد خيلي ممنون ميشم. (البته اگر اينكار را هم نكنيد باز هم ممنونم كه پاسخ نامه را داديد)
پس مشكل شما جاي ديگه ايه . چون من هم با سي اس و هم با ام اي باز كردم و مشكلي نداشت ولي به روي چشم . هم از خود فايل يه save ديگه گرفتم هم بدون لاي هاي متن رو گذاشتم . اگه بازم باز نشد بگو تا JPG شو بزارم :
آقا دستت درد نكنه. شب عيدي حسابي شرمنده كرديد. من تونستم فايل شماره 2 را باز كنم بدون نوشته. ولي زمانيكه ميخوام فايل شماره يك را باز كنم اين ارور را ميده:
Could not complete your request because the layer is not a valid text layer.
بهر روي كار من راه افتاد ولي نميدونم كه اين اشكال از فتوشاپ من است يا اينكه بايد جوري ديگه اين جور فايلها را باز كنم.
از مهر شما دوباره سپاس فراوان دارم و برايتان نوروز و سال خوبي آرزو ميكنم.