مشكل با mysqlدر php

dehghant

New Member
پاسخ سريع دهيد

به نام خدا
با عرض سلام به شما

من هنگامي كه روي لينكlocalhast/phpmyadmin در صفحه اصلي phpdev كليك مي كنم يك صفحه همراه با پيغام

خطابرايم ظاهر ميشودوهمچنين از طريق كدنويسي هم نميتوانم يك data base ايجاد كنم براي حل اين مشكل

چندين دفعه همphpرا پاك ونصب نموده ام ولي همچنان با اين مشكل مواجه ام خواهشمندم مرا خيلي سريع راهنمايي نماييد

آخرین ویرایش:

dehghant

New Member
پيغام خطا زير را مي دهد
Error

MySQL said:

Can't connect to MySQL server on 'localhost' (10061)

بيشتر در مورد xampp توضيح دهيد زيرا من تازه كار هستم

ehsun7b

New Member
پاسخ شما

سلام

لطفا پیام خطا و جزئیات آن را بنویسید. در ضمن شما اگر از PHP5 استفاده می کنید باید قبلا Extension مربوط به mySQL را فعال کرده باشید. چون بر خلاف PHP4 این Extension به طور پیش فرض در PHP5 فعال نیست. که البته بهتر است از نسخه zip به جای نسخه Installer برای نصب PHP5 استفاده کنید چون در شاخه Extension آن همه DLL های مورد نیاز وجود دارد که باید به شاخه system32 ویندوز شما اضافه شوند. :cool:

dehghant

New Member
هر چه سريعتر كمك كنيد

سلام

با تشكر از همه دوستان

من از phpdev 4 استفاده مي كنم ضمنا IIS را هم از طريق CONTROL PANEL يك بار حذف ويك بار هم نصب نموده

نموده ام ولي باز هم پيغام خطا مي دهد

wayiran

New Member
ehsun7b گفت:
لطفا پیام خطا و جزئیات آن را بنویسید. در ضمن شما اگر از PHP5 استفاده می کنید باید قبلا Extension مربوط به mySQL را فعال کرده باشید :cool:

اگه ميشه توضيح بده چطور ميشه اين كار رو كرد؟؟

arashdanger

Member
دوستان عزيز من به دوستان تازه كار بهيچ وجه نصب دستي و تك تك php و mysql و apache رو توصيه نميكنم چون علاوه بر اينكه باعث سرخوردگي تازه كارها در هنگام عدم موفقيت در نصب ميشه، كار بسيار وقتگيري هست. بنابراين استفاده از xampp رو پيشنهاد ميكنم كه همه اينها رو يكجا براي شما نصب ميكنه،حتي هم php4 و هم php5 رو بطور همزمان براتون نصب ميكنه...
ميتونيد از اينجا دانلود كنيد:
http://www.apachefriends.org/en/xampp-windows.html
يادتون باشه بعد از اينكه كمي حرفه اي شديد حتما نصب برروي لينوكس رو ياد بگيريد(نصب روي ويندوز چندان اهميتي نداره)

برای من هم این مشکل بعضی وقتعها پیش میاد در مواردی که سیستم رم کم میاره
در این مواقع یا mysql از اول نصب میکنم کاملآ حل میشه

جدیدترین ارسال ها

بالا