مشكل با edit file folder in folder option

intelcom

New Member
با سلام و خسته نباشيد
من يك مشكل با File Folder پيدا كردم
در قسمت folder option - file type-registered file type - File Folder را انتخاب و action جديد براي آن تعريف نمودم وبا توجه به نامناسب بودن action مربوطه تصميم گرفتم كه action ها را حذف كنم ولي متاسفانه گزينه remove غير فعال مي باشد . لطفاً راهنمايي بفرماييد كه آيا مي شود كه اين action ها را حذف نمود ؟ و يا اينكه براي اينكه مجدداً وقتي روي folder كليك مي كنم پنجره مربوط به ان باز شود و محتويات آن را نمايش دهد از چه action و با چه فايل اجرايي مي توان استفاده نمود؟
با تشكر

user_online.gif
progress.gif

the_king

مدیرکل انجمن
فایل ضمیمه شده FileFolder.reg را اجرا کنید تا به Registry ویندوز اضافه شود.

پیوست ها

• FileFolder.zip
    932 بایت · بازدیدها: 2

intelcom

New Member
با سلام و تشكر فراوان از محبتتون ، مي شه لطف كنيد بگيد اين فايل زيپ قراره چه تغييراتي در رجيستري ايجاد كند؟
يكي از دوستان روش زير را پيشنهاد دادند كه جواب داد مي خواستم بدونم فايل شما هم همين كار رو انجام مي ده؟

به کلید زیر برو و رفتار مورد نظر رو که در قالب یه زیر کلید هست رو پیدا و پاک کن.
N_aggressive%20%2826%29.gif

HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell
فایل ضمیمه شده FileFolder.reg را اجرا کنید تا به Registry ویندوز اضافه شود.

the_king

مدیرکل انجمن
آن فایل reg ای که داخل فایل zip قرار داره (فروم اجازه پیوست کردن مستقیم فایلهایی با پسوند reg رو نمی ده و
ناچار به zip کردن اون بودم) تمامی کلیدهای اساسی مربوطه به File Folder رو به Registry ویندوز اضافه می کنه.
یعنی تمامی که در یک ویندوز بصورت استاندارد برای پوشه ها تعریف شده را مجددا ثبت می کنه، بدون حذف کردن
هیچ موردی که بعدا به ویندوز اضافه کرده اید.

اصولا هر گزینه جدیدی که در هنگام راست کلیک کردن روی Folder نشون داده میشه در HKEY_CLASSES_ROOT\Directory
قرار داره، اما پاک کردن کلیه shell ها کار چندان جالبی نیست، مثلا در کامپیوتر من برنامه MP3 Tag و Winamp و ACD See
و Find ویندوز در Shell ثبت شده اند و شاید نخواهید چنین مواردی پاک شوند.

مزیت فایل reg ای که پیوست کرده بودم در حفظ این موارد اضافه شده و تعمیر کردن سایر مشکلاتی است که ممکن است برای
Properties پوشه ها رخ دهد.

جدیدترین ارسال ها

بالا