مشكل با هك تشكر

nistelrooy

Member
با سلام خدمت همگي
دوستان من هك تشكر را نصب كردم
و در قالب ديفالت كار مي كنه
ولي در قالبEnlighten كه نصب كردم كار نمي كنه

مي شه راهنمايي بفرماييد كه بايد چه كنم؟

ممنون از شما

sunrise

Member
با سلام خدمت همگي
دوستان من هك تشكر را نصب كردم
و در قالب ديفالت كار مي كنه
ولي در قالبEnlighten كه نصب كردم كار نمي كنه

مي شه راهنمايي بفرماييد كه بايد چه كنم؟

ممنون از شما
آيا اطمينان کامل داريد که به همان ترتيبي که الگوها رو براي قالب پيش فرض اديت کرديد براي قالب Enlighten هم اديت کرديد؟ چون هک تشکر بصورت AJAX هست به همين خاطر يه سري خطوط که حاوي کد JAVASCRIPT هست به تعدادي از الگوها اضافه ميشه.
لطفا" لینک دانلود تشکر رو برای دانلود ما هم قرار بدید.
از لينک زير مي تونيد اين هک رو دانلود کنيد.
کد:
http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?threadid=165673

nistelrooy

Member
ممنون جناب مدير
ولي من اديت نكردم
و در قالب پيش فرض بدون اديت من كار مي كنه

و من نمي دونم چه طوري بايد اديت كنم

مي شه راهنمايي كلي بفرماييد؟

ممنون

sunrise

Member
ممنون جناب مدير
ولي من اديت نكردم
و در قالب پيش فرض بدون اديت من كار مي كنه

و من نمي دونم چه طوري بايد اديت كنم

مي شه راهنمايي كلي بفرماييد؟

ممنون
اين مشکل بخاطر اين هست که نسخه جديد هک تشکر از سيستم ATCS (سيستمي هست که با انجام يک سري کدهاي جايگزيني الگوهاي مورد نياز رو بصورت خودکار قرار ميده) استفاده مي کنه اين مشکل ميتونه بخاطر همين مورد باشه، به اين صورت که استايل Enlighten که شما اون رو نصب کرديد به لحاظ شکل ساختاري کدهاي HTML قالب متفاوت از قالب ديفالت (که سازنده هک، مبنا رو قالب پيش فرض قرار داده) هست.

راه حلش به اين صورت هست که شما يا مي تونيد با وارد شدن به قسمت Plug-in Manager (از بخش مديريت) و چک کردن تک تک پلاگين هاي مربوط به هک تشکر به دنبال تغييراتي که روي الگوهاي مختلف بصورت اتوماتيک ايجاد ميشه و بصورت دستي قرار دادن در قالب Enlighten ، که معمولا اين سيستم به کمک تابع str_replace کارش رو دنبال مي کنه، بعنوان مثال:
کد:
$mysrch = '<!-- end logged-in users -->';
$vbulletin->templatecache['FORUMHOME'] = str_replace($mysrch,
$mysrch.$vbulletin->templatecache['vs_visitstatistics'],$vbulletin->templatecache['FORUMHOME']);
اين کد مياد عبارتي که در متغير $mysrch قرار گرفته رو در الگوي FORUMHOME جستجو و اون رو قبل از جايي که اين عبارت پيدا شده اضافه مي کنه، در اين حالت اگر اين کار براي قالب نصب شده ما پاسخگو نباشه کاري که ما بايد انجام بديم اين هست که در بين الگوهاي نصب شده به دنبال الگويي به نام vs_visitstatistics باشيم و در نتيجه از کدهاي اين الگو کپي گرفته و سپس الگوي FORUMHOME رو باز مي کنيم و در نهايت مکان مناسبي رو براي درج کدهاي الگوي vs_visitstatistics يافته و کدها را قرار مي دهيم، سپس تغييرات رو ذخيره مي کنيم، الان ما بصورت دستي قالب FORUMHOME رو براي نمايش الگوي vs_visitstatistics تنظيم کرده ايم.

راه حل ديگه اي هم که وجود داره اين هست که شما از نسخه 4.5 اين هک استفاده کنيد که در اون تغييرات قالب بصورت دستي صورت مي گيره:
کد:
http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=92410
البته در لينک زير در مورد نحوه تغيير دستي الگوي postbit توضيح داده شده:
کد:
http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=165673&page=3

nistelrooy

Member
سلام دوست عزيز

1. من Vb نال هست
اگه لينك ديگه داريد معرفي كنيد

2. من تازه كارم و از اينا سردر نمي آورم
بي زخمت بهم ياد بديد كه چه كار كنم تا در پلاگين engli هك تشكر بيات

ممنون

sunrise

Member
سلام دوست عزيز

1. من Vb نال هست
اگه لينك ديگه داريد معرفي كنيد

2. من تازه كارم و از اينا سردر نمي آورم
بي زخمت بهم ياد بديد كه چه كار كنم تا در پلاگين engli هك تشكر بيات

ممنون
اي کاش اين نسخه هاي نال شده برنامه ساخته نميشد :eek: - پيام هاي خصوصي رو چک کنيد.

البته با همون روشي که گفتم مي تونيد از همون نسخه 7.5 هک نيز به راحتي استفاده کنيد.

جدیدترین ارسال ها

بالا