مشكل با مكان نما در اسكريپ ها

Amit13

Well-Known Member
سلام دوستان بيلدري

من يك اسكرول داخل برناله ام گذاشتم كه يك اسكريپ به نام auto‎_‎move‎_sc ‎داره و هر از 100ميلي ثانيه خودش رو با دستور scriptime فراخواني ميكنه.
به خاطر اين اسكريپ, editbox ‎هام از كار افتادن,تا كاربر ميخواد داخلشون تايپ كنه,مكان نما ميپره.چكار كنم?
مرسي.

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
دوست عزیز فکر کنم اگه یک نمونه بذارین بهتره چون راحت تر میشه مشکل رو حل کرد و بستگی به نوع کد نویسی داره

آخرین ویرایش:

Amit13

Well-Known Member
دوست عزیز فکر کنم اگه یک نمونه بذارین بهتره چون راحت تر میشه مشکل رو حل کرد و بستگی به نوع کد نویسی داره

لوسيفر جان,من دوباره ويندوزم به هم ريخته و نميتونم فايل أتچ كنم.
فرض كنيد,يك اسكريپ آبجكت داريم كه كار حلقه رو انجام ميده,يعني اين اسكريپ يك دستوراتي رو انجام ميده و در آخر ,خودش رو به 0.1 ثانيه بعد فرا ميخونه.
ما يك editbox ‎‏ هم در برنامون داريم كه هيچ ربطي به اون اسكريپ ما نداره.
اگه دقت كنيد,ديگه نميشه داخل اديت باكس تايپ كرد.

يك نمونه ساده امتحان كنيد متوجه منظورم ميشيد.
عرض كردم,ويندوزه خرابه,متاسفانه
دي وي دي بك آپم هم,پيشم نيست,اگر متوجه منظورم نشديد,من در اولين فرصت نمونه ميزارم.
ممنون.

the_king

مدیرکل انجمن
دقت کردم اما مشکلی که گفتید پیش نیومد، من هم فکر می کنم مشکل از کدی است که داخل Script نوشتید.

فرضا ما یک EditBox داریم و یک Text و یک Script که داخلش این کد ها اجرا میشه :
کد:
i = i + 1
DisplayValue("Text","i")
ScriptTimer("Script","100")

خود Script رو هم در رخداد Page Start اجرا می کنیم :
کد:
RunScript("Script")

اما این کد مشکلی ایجاد نمی کنه، راحت و بدون مزاحمت میشه داخل EditBox نوشت.

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
در استفاده از اسکریپت تایمر توجه داشته باشید که اگر بیش از یک اسکریپت دارید که بصورت تایمر اجرا میشه، حتما شماره ی تایمر رو ذکر کنید تا تداخلی ایجاد نشه:
کد:
[FONT=Courier New][SIZE=2][COLOR=Navy][B]ScriptTimer[/B][/COLOR]("Timer1=Script1","[COLOR=Red]50[/COLOR]")
[COLOR=Navy][B]ScriptTimer[/B][/COLOR]("Timer2=Script2","[COLOR=Red]100[/COLOR]")[/SIZE][/FONT]

Amit13

Well-Known Member
ممنون از راهنمايتون.
همنجور كه شما فرموديد مشكل دستورات اسكريپمه.
من داخل اسكريپه از دستورlistboxselectitemاستفاده كرده بودم .
الان ديگه بديهيه كه چرا إديت باكسها خرابه.
راهي بهم پيشنهاد نميكنيد?

the_king

مدیرکل انجمن
ممنون از راهنمايتون.
همنجور كه شما فرموديد مشكل دستورات اسكريپمه.
من داخل اسكريپه از دستورlistboxselectitemاستفاده كرده بودم .
الان ديگه بديهيه كه چرا إديت باكسها خرابه.
راهي بهم پيشنهاد نميكنيد?

قرار بوده چیکار کنید که توی تایمر از ()ListBoxSelectItem استفاده کردید؟

Amit13

Well-Known Member
قرار بوده چیکار کنید که توی تایمر از ()ListBoxSelectItem استفاده کردید؟

علي جان،پروژه ي اصليم خيلي حجمش بالاست.يك نمونه شبيه گذاشتم...
:rose:

پیوست ها

• loopingeditbox-01-01.rar
    778 بایت · بازدیدها: 10

loo30fer

با اجازه از جناب http://forum.majidonline.com/member.php?u=149826the_king

جناب Amit13 این مشکل شما فکر نکنم راه حلی خوبی داشته باشه چون برای تایپ در هر EditBox باید در حال Focus باشه و این تایمری که شما گذاشتین مدادم یکی از آیتم ها رو Focus میکنه و نمیذاره متن در اونجا تایپ بشه ولی راههایی که هست موقعیت کلیک موس رو روی EditBox بگیرین که برنامه بفهمه بین کدوم عدد ها توی EditBox کلیک شده و با پلاگین بگیرین که کاربر کدوم از کلیدهای کیبورد رو فشار میده و اون رو توی EditBox لود کنید یا همین که اون اسکریپت بعد از اینکه یکی از آیتم ها رو Focus کرد اون EditBox رو هم Focus کنه که فکر نمیکنم هیچ کدوم از این راه حل ها جالب بشه

Amit13

Well-Known Member
با اجازه از جناب http://forum.majidonline.com/member.php?u=149826the_king

جناب Amit13 این مشکل شما فکر نکنم راه حلی خوبی داشته باشه چون برای تایپ در هر EditBox باید در حال Focus باشه و این تایمری که شما گذاشتین مدادم یکی از آیتم ها رو Focus میکنه و نمیذاره متن در اونجا تایپ بشه ولی راههایی که هست موقعیت کلیک موس رو روی EditBox بگیرین که برنامه بفهمه بین کدوم عدد ها توی EditBox کلیک شده و با پلاگین بگیرین که کاربر کدوم از کلیدهای کیبورد رو فشار میده و اون رو توی EditBox لود کنید یا همین که اون اسکریپت بعد از اینکه یکی از آیتم ها رو Focus کرد اون EditBox رو هم Focus کنه که فکر نمیکنم هیچ کدوم از این راه حل ها جالب بشه

مرسي loo30fer جان!
اين روش سوم عمليه ولي چجوريهوميشه؟

loo30fer

قبلا یکی از دوستان در مورد Focus کردن EditBox پرسیده بودن و من براشون یک نمونه گذاشتم که میتونید از لینک همون مبحث که براتون گذاشتم دانلودش کنید , میتونم بپرسم برای چی باید مدام این آیتم های لیست باکس Focus بشه
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=155888

آخرین ویرایش:

Amit13

Well-Known Member
قبلا یکی از دوستان در مورد focus کردن editbox پرسیده بودن و من براشون یک نمونه گذاشتم که میتونید از لینک همون مبحث که براتون گذاشتم دانلودش کنید , میتونم بپرسم برای چی باید مدام این آیتم های لیست باکس focus بشه
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=155888

خوب اگه فکوس بشه میشه تایپ کرد دیگه،نمیشه؟:-?

جدیدترین ارسال ها

بالا