اين فتوشاپ me با شما قرارداد بسته؟!!!!! انصافا كه خوب براش تبليغ ميكني!!!
A aminem Member Jan 10, 2004 #21 اين فتوشاپ me با شما قرارداد بسته؟!!!!! انصافا كه خوب براش تبليغ ميكني!!!
H h_a_s_co Member Jan 12, 2004 #22 بازم سلام. ديديد دوباره بحث از موضوع اصلى خارج شد! من ميدونم، بالاخره اين مشكل ما حل نخواهد شد. بحث با مربع توى مريم شروع شد به فتوشاپ ام.ايى داره ختم ميشه يعنى واقعا هيچ راهى براى حل اين مشكل پيدا نميشه؟ من هميشه روى بروبچه هاى اينجا حساب ميكردم
بازم سلام. ديديد دوباره بحث از موضوع اصلى خارج شد! من ميدونم، بالاخره اين مشكل ما حل نخواهد شد. بحث با مربع توى مريم شروع شد به فتوشاپ ام.ايى داره ختم ميشه يعنى واقعا هيچ راهى براى حل اين مشكل پيدا نميشه؟ من هميشه روى بروبچه هاى اينجا حساب ميكردم
S sirvan Member Jan 12, 2004 #23 h_a_s_co گفت: ديديد دوباره بحث از موضوع اصلى خارج شد! کلیک کنید تا باز شود... من خواستم که مشکلت از بهترین راه حل شه. فقط همین. در ضمن موضوع اصلیت میره رو همین قضیه :خشت اول چون نهد معمار کج تا ثریا میرود دیوار کج اره عزیز من گفتم که بذار همین حالا تا به ثریا نرسیدی،بیدارت کنم.
h_a_s_co گفت: ديديد دوباره بحث از موضوع اصلى خارج شد! کلیک کنید تا باز شود... من خواستم که مشکلت از بهترین راه حل شه. فقط همین. در ضمن موضوع اصلیت میره رو همین قضیه :خشت اول چون نهد معمار کج تا ثریا میرود دیوار کج اره عزیز من گفتم که بذار همین حالا تا به ثریا نرسیدی،بیدارت کنم.
H h_a_s_co Member Jan 12, 2004 #24 Sirvan جان سلام. دوست عزيز ممنون از محبت شما، ولىباور كن كه من منظورم به شما نبود و كلى گفتم. اميدوارم از دست من ناراحت نشده باشيدو در ضمن از تلاش شما واقعا سپاس گزارم. بازهم ممنون.
Sirvan جان سلام. دوست عزيز ممنون از محبت شما، ولىباور كن كه من منظورم به شما نبود و كلى گفتم. اميدوارم از دست من ناراحت نشده باشيدو در ضمن از تلاش شما واقعا سپاس گزارم. بازهم ممنون.
mahdi pour Member Jan 12, 2004 #25 آقايان فتوكار سلام مدتها است كه با نسخه 3 مريم IPT5 كار ميكنم و اين گونه مشگلات وقتي بروز ميكند كه رجيستر ويندوز 98 يا بالاتر بهم خورده باشد و يا Caps Lock روشن باشد . تا بحال من مشكل جدي با فارسي نويس نداشتم. در ضمن نسخه بدون قفل پروين 2001 را دارم
آقايان فتوكار سلام مدتها است كه با نسخه 3 مريم IPT5 كار ميكنم و اين گونه مشگلات وقتي بروز ميكند كه رجيستر ويندوز 98 يا بالاتر بهم خورده باشد و يا Caps Lock روشن باشد . تا بحال من مشكل جدي با فارسي نويس نداشتم. در ضمن نسخه بدون قفل پروين 2001 را دارم
drritalin Member Jan 13, 2004 #26 مشكل با مريم سلام به همه. دوستان منم اين مشكل رو داشتم ولي با راهنمايي آقا سامان توي اين پست حل شد: Maryam Problem کد: http://forum.majidonline.com/viewtopic.php?t=2977&highlight= اميدوارم مشكل شما هم حل بشه.
مشكل با مريم سلام به همه. دوستان منم اين مشكل رو داشتم ولي با راهنمايي آقا سامان توي اين پست حل شد: Maryam Problem کد: http://forum.majidonline.com/viewtopic.php?t=2977&highlight= اميدوارم مشكل شما هم حل بشه.
R rahincom Member Jan 13, 2004 #27 سلام آقا چرا حالا گير دادي به فونت F_yekan چون براي من هم فقط رو اين فونت مشكل داره ولي با فونت هاي ديگه هيچ مشكلي نداره مثل F_lotus باي
سلام آقا چرا حالا گير دادي به فونت F_yekan چون براي من هم فقط رو اين فونت مشكل داره ولي با فونت هاي ديگه هيچ مشكلي نداره مثل F_lotus باي
A AmiraliOnline Member Jan 13, 2004 #28 به فونت خاصي گير داده نشده. برا من و فكر كنم يه سري ديگه همش مشكل داره! ممنون از آقا سامان با اطلاعات گسترده و بدرد بخورشون
به فونت خاصي گير داده نشده. برا من و فكر كنم يه سري ديگه همش مشكل داره! ممنون از آقا سامان با اطلاعات گسترده و بدرد بخورشون