مشكل با فارسي نويس مريم

فكر كنم عكس گوياي مشكل باشه!!! :roll:

mar.gif

چند بار هم آن اينستال و اينستال كردم ولي مشكل حل نشده :(

h_a_s_co

Member
سلام به همه.

راستشو بخوايد من هم خيلى وقته اين مشكل رو دارم ولى نتونستم حلش كنم.
براى اين منظور شروع كردم مقالت سايتو يكى يكى چك كردن ولى‌متاسفانه چيزى پيدا نكردم و يا نديدم. راستش خجالت هم كشيدم كه دوباره بپرسم :!: . چون خيلى جاها در مورد اين برنامه صحبت شده ولى جوابى براى اين مشكل داده نشده :cry:

در هر حال بايد بگم كه وقتى اين موضوع رو ديدم خيلى خوشحال شدم :lol: و گفتم اين بار بالاخره حل خواهد شد.

موضوع ديگرى كه بايد بگم اين است كه توى 98 خوب كار ميكرد ولى توى XP همين مشكل دوستمون رو داره!

در ضمن بايد از دوست عزيزم AmirAli Online هم براى بيان اين مشكل تشكركنم. :wink:

با تشكر از همه :arrow:

toranj_1455

Member
سلام
حالا كه بحثش شد ميخواستم بگم من اين مشكل رو نداشتم ولي از وقتي كه هاردم را فرمت كردم و ويندوز را دوباره نصب كردم و اين برنامه را نصب كردم اين مشكل پيش اومده واسم!!!‌ :(

ولي من خودم تو ويندوز XP از همين برنامه استفاده ميكنم مشكلي نيست!؟ شايد از نسخه نرم افزار باشه
من از نسخه 3 استفاده ميكنم!

rahmani

Member
مريم

با سلام.

منهم يكبار اين مشكل را بر روي 3 كامپيوتر يك شركت ديدم كه هر سه يك نسخه نصب xp نصب كرده بودند. و با نصب مجدد يك نسخه ديگرxp درست شد. در ضمن نسخه 2 و 3 مريم هر دو اين مشكل را داشتند.

سلام بر همگي!!!
ظاهرن مشكل خيلي حاددد شده! :?
براي منم حدود 3-2 ماه اول تو ايكس پي درست كار مي كرد - ولي يه چند وقته كه مشكل پيدا كرده.
فكر كنم كه با سيستم ان تي مشكل داشته باشه (البته بعضي وقت ها) چون روي چند تا ويندوز 2000 هم بعد از يه مدت همين مشكل را پيدا كرده. :roll:
پس فعلن بايد از ويندوز 98 استفاده كنيم تا ببينيم چي ميشه! :arrow:

با تشكر از توجه و همياري همه ي دوستان

Scorpio

Member
دوست عزيز از راستش ميتونه مشكلات زيادي داشته باشه ؟؟؟

من احتمال ميدم كه مشكل شما از فونتتون باشه ... براي اينكه مشكلتون باز بشه من اين فونت يكان رو واست ميذارم بگير و توي فونتهاي ويندوزت اينستال كن .... اگه درست شد كه فبها ولي اگه بازم مشكل داشتي بگو كه همين جوري بريم جلو و مشكلت رو پيدا كنيم ....

موفق باشيد

علي

hr2z

Member
سلام
من هم اين مشكل رو اول داشتم >>>من براي حلش
زبان فارسي رو به زبان ويندوز اضافه كردم مشكلم حل شد
اميدوارم تونسته باشم كمكي بكنم.

Ali_chi

Member
با سلام يكي از عوامل ايجاد كننده اين مشكل نصب سرويس پك هستش كه با نصب اون تغيراتي توي زبان فارسي داده ميشه كه با راه حل دوست خودمون مشكل حل ميشه

ممنون از همه ي دوستان. :)
مشكل از فونت نيست - چون همش را پاك كردم و دوباره نصب كردم. احتمالامال همون سرويس پك است! نصب مي كنم ببينم چي مي شه.

:idea: در ضمن جناب پوريا! ميشه لينك اين فارسي نويس نسل جوان رو لطف كنيد؟

ممنون!

Pooriya_Online

Active Member
AmiraliOnline گفت:
ممنون از همه ي دوستان. :)
مشكل از فونت نيست - چون همش را پاك كردم و دوباره نصب كردم. احتمالامال همون سرويس پك است! نصب مي كنم ببينم چي مي شه.

:idea: در ضمن جناب پوريا! ميشه لينك اين فارسي نويس نسل جوان رو لطف كنيد؟

ممنون!
والا سي-ديش قفل داره و با هر برنامه اي هم كه تونستم امتحان كردم تا بتونم روي هاردم كپيش كنم ولي نشده. اگه شما برنامه خوبي سراغ دارين معرفي كنيد تا لينكشو بدم.

موفق و پيروز باشيد...

Pooriya_Online

Active Member
aminem گفت:
فارسي نويس فقط پروين 2003 . واقعا تنوع فونتش بالاست.
بله اونم خوبه ولي خوب قيمتش بالاس ولي اين فارسي نويس نسل جوان قيمتش 4500البته 2تا سي-دي هستش و توي يكيش ويندوز 98 ام-اي 2000 هستش و در يكيديگشم همين فارسي نويس با ويندوز 98 اس-اي و ويندوز اكس-پي هستش.

موفق و پيروز باشيد...

sirvan

Member
امیر جون خودت رو اذیت نکن Photoshop ME رو اگه نصب کنی تویه محیط خود فوتوشاپ میتونی فارسی تایپ کنی.

اینم یه لینکه دیگه راجع به همین مساله.http://www.winsoft.fr/products/photoshop/east/MESpecificFeatures.pdf
در ضمن اینم بگم که ورژن ME فوتوشاپ رو یه شرکت فرانسوی به اسم WinSoft برای خاورمیانه ای ها کامل میکنه
اینهم یه pdf راجع به توانایی های دیگرش.

[web:1d3aca29f3]http://www.adobeceea.com/products/ME/photoshop/MEoptions.html[/web:1d3aca29f3]

جدیدترین ارسال ها

بالا