مشكل با زبان فارسي ويبالتين

delete

Member
سلام دوستان
من يه مشكل تو ويبالتين داشتم كه هر وقت ميخوام يه مد يا هك براي انجمنم نصب كنم ووقتي كه اون هك رو در ويندوزم اديت ميكنم و جاي كلممات انگليسي فارسي مينويسم كه تو انجمن هم فارسي نوشته بشه اين اتفاق نمي اوفته و تو انجمن به صورت علامت سوال ويا مربع مي افته
لطفا راهنمايي كنيد كه چه طوري ميتونم يه كاري بكنم كه تو هك ها مت هاي فارسي نمايش داده بشه
ممنون

سلام دوستان
من يه مشكل تو ويبالتين داشتم كه هر وقت ميخوام يه مد يا هك براي انجمنم نصب كنم ووقتي كه اون هك رو در ويندوزم اديت ميكنم و جاي كلممات انگليسي فارسي مينويسم كه تو انجمن هم فارسي نوشته بشه اين اتفاق نمي اوفته و تو انجمن به صورت علامت سوال ويا مربع مي افته
لطفا راهنمايي كنيد كه چه طوري ميتونم يه كاري بكنم كه تو هك ها مت هاي فارسي نمايش داده بشه
ممنون

دوست عزیز. مشکل شما به احتمال خیلی زیاد مربوط به Encoding است. به هر حال این نظر من است . ولی اینجا بهتره که iranpardakht نظرشو بده.

sunrise

Member
دوست من اين مشکل شما بخاطر همون موردي هست که patrishost.net عزيز اشاره کردند ، اگه از Notepad واسه اديت استفاده مي کنيد کافيه از منوي فايل گزينه Save as... رو انتخاب کرده و در قسمت Save as type گزينه UTF-8 رو انتخاب کنيد.

دقت داشته باشيد که در نسخه هاي جديد vBulletin شما نبايد در قسمت هدر فايل XML محصول نوع encoding رو utf-8 انتخاب کنيد بلکه بايد اون رو به اين صورت تنظيم کنيد:
HTML:
<?xml version="1.0" encoding="ISO-8859-1"?>
و تنها کاري که شما بايد انجام بديد همين هست که نوع ذخيره خود فايل رو بصورت UTF-8 تغيير بديد.

موفق باشيد دوست من.

delete

Member
دستت درد نكنه
نميدونم چه طوري تشكر بكنم
من از ورژن 3.5.4 استفاده ميكنم و اون كد اول مد ها رو هم تغيير دادم و جواب داد
بازم ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا