***مشكل با تيكه تيكه كردن عكس***

anti-life

Active Member
نگاه كنيد ...همنطور كه ميدونيد براي يك وبسايتي كه عكس زياد توش بهكار رفته بهتر اين عكسها رو به چند قسمت مساوي تقسيم كنيم بعد اونا رو پشت هم بچينيم اينجوري سايت سريعتر بالا ميياد....

حالا مشكل من اينكه چطوري و يا با چه برنامه اي آسود اين كارو بكنم........

به عبارتي JPG Cutter ...

راستش من يادمه اگه اشتباه نكنم با image ready ميشد چنين كاري كرد . يعني وقتي ميخواستي به صورت اچ تي ام ال ذخيره كني خودش تيكه تيكه ميكرد ... شايد برنامه بهتر باشه!!!!

anti-life

Active Member
والا اگه طريقش رو يكي كامل توضيح بده بد نيست....

من يه چيزايي فهميدم....ولي ميخوام به صورت يه آموزش باشه كه همه بتونن استفاده كنن چون خيليها به خاطر اينكه عكسشون سنگينه سايت هم دير بالا ميياد.......

پس از دوستان صاحب نظر ميخوام كه يه توضيح كامل و ساده بدن كه همه متوجه بشن... يعني در سطح مقدماتي.........

من زياد مشكل ندارم ولي دوست دارم ديگران كه شايد تازه وارد باشن متوجه بشن.....

sorosh

Active Member
سلام دوست عزيز ...

اين كار با برنامه فوتوشاپ انجام مي شود و خيلي خيلي ساده است...

1- تصوير تان را در فوتوشاپ اوپن كنيد...( سعي كنيد پسوند تصوير تان فرمت JPG باشد)

2- از Toolbar ابزار Slice را انتخاب كرده تصوير مورد نظر را به هر چند قسمت كه بخواهيم

تقسيم مي كنيم ...فونو شاپ در اينجا علاوه بر اينكه نشان مي دهد اين تصوير به جند قسمت

تقسيم شده است براي هركدام يك اسم (01 و 02 و...) مي گدارد

كه البته اين تقسيم تصوير قايل اديت مي باشد..

(با قسمت دوم آن ابزار يعنی Slice select tool می توان علاوه بر انتخاب هر قسمت از تصویر تقسیم

شده می توانادازه آن قسمت را تغییر داد .و با دوبا رکلیک بر روی هرقسمت از تصویر تقسیم شده

می توان آدرس URL و Target و.... را داد..

به این تصویر پايين نگاه کن ..

3- اخر سر كافي است كه شما در منوي فايل Sive for Web را بزنيد و آن را با پسوند Html

ذخيره كنيد ...

در اينجا فو توشاپ يك صفحه Html مي سازد و يك فولدر با همان نام نيز مي سازد

كه تصاوير تفسيم شده را در آن مي ريزد ...

امتحان كن اگر باز سوال داشتي بگو....

anti-life

Active Member
اين و ميگن توضيح آخ دمت گرم.........از مديران ميخوام كه اين آموزش رو هم ضميمه آموزشهاي ديگه بكنند ....

جدیدترین ارسال ها

بالا