مشكل با ايكس پي

farhadrm

New Member
سلام،
به دنبال برخي مشكلات با سي پي يوي آ ام دي، محتويات كامپيوتر خودم رو به پنتيوم تبديل كردم. متاسفانه بعد از انجام تغييرات سيستم به دليل تغييرات انجام شده (مادربرد و سي پي يو) سيستم بالا نمي آيد.
مي خواستم بدانم آيا كسي از دوستان راه حل يا راه گريزي براي اين مشكل مي داند. اگر كسي بتواند در اين رابطه كمك كند ممنون مي شوم و بدين ترتيب مجبور نخواهم شد تا تمام سيستم را از نو راه اندازي كنم.

با تشكر

mehrdad55

Member
farhadrm گفت:
سلام،
به دنبال برخي مشكلات با سي پي يوي آ ام دي، محتويات كامپيوتر خودم رو به پنتيوم تبديل كردم. متاسفانه بعد از انجام تغييرات سيستم به دليل تغييرات انجام شده (مادربرد و سي پي يو) سيستم بالا نمي آيد.
مي خواستم بدانم آيا كسي از دوستان راه حل يا راه گريزي براي اين مشكل مي داند. اگر كسي بتواند در اين رابطه كمك كند ممنون مي شوم و بدين ترتيب مجبور نخواهم شد تا تمام سيستم را از نو راه اندازي كنم.

با تشكر
با سلام
دقيقا چه مشكلي دارد
چه ايرادي ميگيرد
اصولا شما چون مادربورد را عوض كرده ايد و ديوايسهاي جديدي را با سيستم عامل شناسايي كند بهتر است از اول نصب شود جون بعضي اوقات نميتواند درايورهاي جديد را به درستي جايگزين كند يكبار من هاردم را عوض كردم و بدون نصب ويندوز را به هارد جديد منتقل كردم ولي چون شما مادربورد را عوض كرده ايد اونهم از اي ام دي ساپورت به اينتل ساپورت تغيير داده ايد
موضوع فرق ميكند
چون اگر مادربد ها از يك كلاس و يك خانواده بود ميشد كاري كرد
با تشكر

farhadrm

New Member
مشكل در اين است كه سيستم اصلا بالا نمي آيد با اف 8 هم نمي توان كاري كرد. مادربردها هر دو از آسوس هستند. مادربرد قبلي A7V8X با آ ام دي 2400 بود و الان هم P4p800 با پنتيوم 2800 وصل كرده ام. مي دانم كه مشكل از درايور چيپ ست است اما نمي دانم چطور مي توانم تغييرش دهم.
تشكر

سلام دوست عزيز
به خاطر اينكه شما سيستم خودتون را ارتقا داديد من فكر مي كنم كه تنها راه نصب دوباره ويندوز باشه
چون شما علاوه بر سي پي يو مادر بورد رو نيز عوض كرديد و اطلاعات مادر برد قبلي روي هارد هست .
ممكنه هم كه اگر در safe mode بريد و تمام درايور ها را پاك و دوباره نصب كنيد مشكلتون حل بشه.

farhadrm

New Member
خيلي ممنون از پاسخ. اين سووال من مربوط به خيلي وقت پيش است. به هر حال به دليل پيدا نكردن هيچ راه حلي، همه هارد را پاك كردم و همه برنامه ها را از نو نصب كردم. ولي مطمن هستم كه راه حلي براي اين كار وجود دارد.

mahdi22m

Member
سلام دوست من
من مدتي گرفتار بودم وگرنه زودتر كمك تون مي كردم.
ببينيد زماني كه شما به اين مشكل بر ميخوريد. بهترين راه اينه ويندوز رو دوباره نصب كنيد يا از طريق Floppy Bootable یا CD Bootable و در زمان نصب ویندوز میگه یک ویندوز دیگه هست که می خواهید Recover کنید شما باید بگید آره. در این وضع فقط لایه HAL سیستم عامل XP عوض میشه به عبارتی فقط سخت افزار ها دوباره شناسایی مس شوند. و سیستم به حالت اول باز می گشت. متاسفم که زود تر سوال شما رو ندیدم. :roll:
موفق باشید

farhadrm

New Member
به هر حال خيلي ممنون از پاسخ شما. الان كه شما گفتيد به خاطرم اومد كه مي شه چنين كاري انجام داد. اصلا بهش فكر نكرده بودم. تجربه اي هست كه براي بارهاي آينده باقي مي مونه.

ممنونم

mohsen83

New Member
با سلام خدمت اساتيد محترم:D
من امروز با مشكل بسيار هنگ كامپيوتر روبرو شدم تصميم گرفتم ويندوز خود را عوض كنم
اما پس از اينكه كامپيوتر را با سي دي بوت ايبل ويندوز بالا آوردم با اين ارور روبرو شدم:
Line 237 the file \SWIN_NTS.~BT\Winnt.sif is invalid
Setup cannot continue.prees any key to exit
حتي سعي كردم ويندوز را آپ ديت كنم اما باز هم همين ارور را داد.
لطفا مرا با توجه به اينكه در اين زمينه مبتدي هستم راهنمايي فرماييد
باتشكر از زحمات فراوان شم:-? ا

جدیدترین ارسال ها

بالا