مشكل با اديوس 5

tr25

New Member
سلام من اديوس 5 دارم . اما وقتي يك كليپ رو داخلش ميكشم . وقتي پلي رو ميزنم صدا نداره . وقتي هم كاري رو انجام ميدم با نرم افزار و خروجي هم كه ميگيرم باز هم صدا ندارم.
لطفا دوستان عزيز راهنمايي كنن

mnh40

Well-Known Member
با سلام به دوست عزیز اول کلیپ خودتو به فرمت AVI یا WMV تبدیل کن بعد دوباره وارد ادیوس کن برای تبدیل هم از برنامه TOTAL VIDEO CONVERT استفاده کن حتما صدا میاد :cool:
موفق باشی:rose:

mnh40

Well-Known Member
البته یادم رفت بگم شاید دگمه صدارو توی برنامه ادیوس قطع کردی اگه قطع نکردی حتما باید کلیپ خودتو تبدیل کنی :cool:

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
دوست عزیز از آخرین ورژن Quick Time استفاده کن اکثر مواقع این مشکلات از بین می ره برای خودم یه زمانی شده بود همه چی رو می خوند اما عکس رو که می بردم تو ادیوس سیاه نشون می داد با نصب آخرین ورژن از این برنامه مشکلم حل شد

tr25

New Member
البته یادم رفت بگم شاید دگمه صدارو توی برنامه ادیوس قطع کردی اگه قطع نکردی حتما باید کلیپ خودتو تبدیل کنی :cool:
ميشه بگين اين دكمه قطع و وصل صدا در كجاي برنامه توي كدوم قسمتش هست .

tr25

New Member
در ضمن يادم رفت بپرسم واسه خروجي از كدوم فرمت استفاده كنم تا واسه ساخت دي وي دي بهترين كيفيت رو داشته باشم . متشكرم

mnh40

Well-Known Member
دگمه هایی که می گفتم ایناست اگه روشنه و کار میکنه باید کلیپ خودتو تبدیل کنی

qz6f3ct5314y9zl03v.jpg

mnh40

Well-Known Member
برای خروجی گرفتن اگه procoder رو روی ادیوست نصب کردی با اون خروجی dvd بگیر اگر نه که دگمه f11 رو بزن بعد خروجی avi بگیر :oops:

جدیدترین ارسال ها

بالا