مشكل اساسي پس از نصب PHPBB

nsboss

Member
سلام دوستان
من PHPBB رو روي هاستم نصب كردم و وقتي كه ميخوام به قسمت ادمين برم ارور ميده ( اين صفحه : )‌ ::
[web:43b867abdd]http://forum.raisee.com/admin/index.php[/web:43b867abdd]
البته ناگفته نمونه كه من هر كاري كردم نتونستم فايل .htacces كه توي فولدر cache هست رو نتونستم روي هاستم آپلود كنم... برنامه اف تي پي تا 100٪ ميره ولي هيچي روي هاست آپلود نميشه! 8O
منتظر جواب :roll:

saman_sweden

Active Member
nsboss گفت:
سلام دوستان
من PHPBB رو روي هاستم نصب كردم و وقتي كه ميخوام به قسمت ادمين برم ارور ميده ( اين صفحه : )‌ ::
[web:c4007dc279]http://forum.raisee.com/admin/index.php[/web:c4007dc279]
البته ناگفته نمونه كه من هر كاري كردم نتونستم فايل .htacces كه توي فولدر cache هست رو نتونستم روي هاستم آپلود كنم... برنامه اف تي پي تا 100٪ ميره ولي هيچي روي هاست آپلود نميشه! 8O
منتظر جواب :roll:

مگر من چي گناهي كردم كه همه را پاسخ بدم ديگرون هم بجنبند
اما پاسخ شما

شما اصلا نيازي به آپ لود جداگانه htacces نداريد موقع آپ لود اون آپ لود ميشه ولي ديده نميشه و اون فايل براي سيستم امنيتي است
دوم شما بايد دنبال templatesبگرديد و ببينيد كه آيا فولدر subSilver ثبت شده يا نه
اشكال اونجاست سپس فايل انيستال مياد بالا اون قسمتها را دقيق پر مي كنيد و از شما ميخواهد كه فولدر انيستال و فولدر ليب را حذف كنيد بقيه راحته

nsboss

Member
بله فولدر subSilver با همه مخلفاتش آپلود شده!
حالا فكر ميكنين مشكل از چيه؟ اگه سخته خوب بگين چطور ميتونم از طريق Cpanel نصبش كنم؟
[= منتظر جواب =]

Delphiran

Member
چيزي كه phpbb دنبالش ميگرده فايلي است بنام subSilver.cfg
ببينيد اين فايل وجود داره يا نه. و اگر وجود داره Permission لازم براي دسترسي به اون توسط Script وجود داره يا نه.
حداقل Permision لازم 755 ميباشد.

nsboss

Member
بله اون فايل هم وجود داره اما از كجا بايد permision را مشاهده و تنظيم كرد؟

saman_sweden

Active Member
nsboss گفت:
بله فولدر subSilver با همه مخلفاتش آپلود شده!
حالا فكر ميكنين مشكل از چيه؟ اگه سخته خوب بگين چطور ميتونم از طريق Cpanel نصبش كنم؟
[= منتظر جواب =]

دوست عزيز مسله اينكه
من اون بالا هم نوشتم subSilver خوب آپ لود نشده
شما كه خودتان تا دوروز پيش دنبال رد هت بوديد پس بايد مسايل جزيي را خودتون بدونيد
شما هاستتان روي لينوكس است بايد Permission فايلها را درست كنيد همون بهش ميگن cmod اونا را بايي تغيير بدهي براي تغييرات cmod يا همون Permission كمك لازم بود بگو

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
آقا راحتترين و مطمئن ترين راه اينه كه كل شاخه subSilver رو بريزي بالا...

مجيد

nsboss

Member
ممنون سامان جان الآن ديگه كاملا متوجه منظورتون شدم :oops:
اگه كمكي لازم بود باز هم مزاحم هستيم :D

nsboss

Member
آقا سامان اين مشكل ما دقيقا همينجا بود و به لطف خدا و شما حل شد ولي يه مشكل ديگه اي هم هست چون من مبتدي ام اصلا كار با PHPBB رو بلد نيستم و هرچي هم دست و پا شكسته بلدم از شما عزيزان ياد گرفتم... براتون پيغام خصوصي در مورد مشكلم فرستادم *
حالا هم منتظر جواب شما هستم:oops:

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
آقا مباركه ميبينم كه راه افتاده انجمنهاتون :wink:

مجيد

saman_sweden

Active Member
nsboss گفت:
آقا سامان اين مشكل ما دقيقا همينجا بود و به لطف خدا و شما حل شد ولي يه مشكل ديگه اي هم هست چون من مبتدي ام اصلا كار با PHPBB رو بلد نيستم و هرچي هم دست و پا شكسته بلدم از شما عزيزان ياد گرفتم... براتون پيغام خصوصي در مورد مشكلم فرستادم *
حالا هم منتظر جواب شما هستم:oops:
در نامه تون هم براتون نوشتم متاسفم بيشتر از اين نميتونم براتون وقت صرف كنم
ببخشيد شايد يكي از دوستان ديگر مراحل اجرايي را بهتون ياد بده
من شرمنده ام همه مشكلات دارند وقت را در نظر بگيريد با كمك بيشتر به شما حق ديگران ضايع مي شود
توي انجمن بگرديد عين همين مشكل شما زياد مطرح شده و پاسخها داده شده است حتما پاسختان را پيدا مي كنيد

nsboss

Member
ابتدا از تمامي زحمات شما عزيزان صميمانه تشكر ميكنم. توي اين مدت كلي مشكل داشتم كه از طريق شما عزيزان حل شده. :oops:
مشكل من اينه كه اصلا نميدونم چطور بايد توي قسمت ادمين سايت كار كنم. منظور اينه كه نميدونم چطور يك گروه رو تشكيل بدم و انجمنهايي را به عنوان زيرگروه اون گروه قرار بدم. ميدونم سوال خيلي ساده و پيش پا افتاده ايه اما از اينجا كه من هيچي در مورد اين انجمنها نميدونم شديدا با مشكل مواجه شدم.
توي سايت هم سرچ كردم اما ليست بلند بالايي اومد جلوم كه اگه ميخواستم همه اون تاپيكها رو چك كنم PHP رو ديگه فول ميشدم :wink:
منتظر جواب شما عزيزان هستم

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام آقا

آخه سوالت اينقدر كلي هستش هر كس ميبينه ميترسه جواب بده:lol:

آقا براي ساختن انجمن اول بايد Category بسازي و بعدش انجمن رو توي اون Category ايجاد كني براي ساختن انجمن از منوي مديريت و قسمت Forum Admin گزينه Managment رو انتخاب كن

مجيد

nsboss

Member
آخه من هيچي از اينا سر در نميآرم :(
توروخدا اگه كسي ميتونه جوابشو لطف كنه كه خيلي نياز دارم

جدیدترین ارسال ها

بالا