مشكل آواتار

egcom

Member
با سلام.
من مشكل آپلود آوتار دارم . يعني هيچكدوم از گروه هاي كاربري نميتونن آواتار انتخاب كنن . كاربرا با پيغام "فايل خراب است" مواجه ميشن . ممنون ميشم اگر كمك كنيد . ورژن 3.7.1

sunrise

Member
اين حالت وقتي پيش مياد که فايل آپلود شده دچار مشکل باشه يا اينکه سرور اون نوع فايل رو ساپورت نکنه. در حالت معمول نبايد چنين پيامي نمايش داده بشه! البته بستگي داره کسي که ترجمه کرده متن رو چطوري ترجمه کرده باشه شايد اون پيام دليلي براي خراب بودن فايل نباشه بلکه مشخصات لازم رو براي استفاده جهت آواتار نداشته باشه. با زبان انگليسي امتحان کنيد ببينيد دقيقا پيام خطا چي رو نشون ميده.

egcom

Member
انگليسي كه ميكنم اين پيغام مياد :Invalid File
خودم ( ادمين ) هم كه ميخوام آواتار انتخاب كنم اين پيغام ظاهر ميشه : ( تو اين حالت زبان فرقي نميكنه )
Imageinfo Failed:

sh: /identify: No such file or directory

sunrise

Member
انگليسي كه ميكنم اين پيغام مياد :Invalid File
خودم ( ادمين ) هم كه ميخوام آواتار انتخاب كنم اين پيغام ظاهر ميشه : ( تو اين حالت زبان فرقي نميكنه )
Imageinfo Failed:

sh: /identify: No such file or directory
به احتمال زياد شما ImageMagick رو فعال کرده ايد در حالي که يا اين آيتم روي سرور در نظر گرفته نشده يا اينکه تنظيمات صحيح براي مسير اون در نظر گرفته نشده، براي حل مشکل با پشتيباني وب سرور تماس بگيريد در غير اين صورت نيازي نيست که حتما از ImageMagick استفاده کنيد و بهتره GD رو فعال کنيد، مطمئنا روي وب سرور شما کتابخانه GD فعال خواهد بود.

از اين مسير مي تونيد اين گزينه رو بررسي کنيد:
کد:
AdminCP -> vBulletin Options -> Image Settings
اگه با اين روش هم مشکلتون حل نشد، نحوه ذخيره تصاوير (آواتارها و ...) رو اگه روي File System هست بذاريدش روي Database مطمئنا مشکل حل خواهد شد.

egcom

Member
دست شما درد نكنه "sunrise" جان ( اسمتون رو نميدونم ) مشكلم حل شد . همون ايميج مجيك مشكل بود كه درست شد . باز هم متشكرم .:D

جدیدترین ارسال ها

بالا