مشخصات یك كامپیوتر خوب

PhonieX

مدیر انجمن <A href="forum.majidonline.com/forums/6
مانند بسیاری از مردم تصور می كردم دانش مونتاژ كامپیوتر بسیار ساده و پیش پاافتاده است. همچنین نظرم این بود كه كارایی (Performance) كامپیوترها و پشتیبانی كه توسط شركت های بزرگ نظیر دل، اچ-پی، زیمنس و.. . ارائه می شوند تفاوتی با كامپیوتری كه توسط یك فروشنده سخت افزار در فروشگاهش مونتاژ می شود ندارد... به گزارش ایتنا خدمات و كامپیوترهای فروشگاه های داخلی را باور داشتم تا این كه در اسفند سال گذشته (۱۳۸۶) به اصرار دوستی مبلغ زیادی برای خرید كامپیوترM۷۷۹۰y كه ساخت شركت اچ-پی بود پرداخت نمودم. در روز خرید احساس خوبی نداشتم. بعد از پرداخت و انتقال دستگاه به منزلمان حماقت از وجودم سرریز شده بود.
خود را لعن و نفرین می كردم كه چرا ۲۵% بیشتر از بهای كامپیوتری را كه می توانستم در بازار رضا تهیه كنم برای خرید همان دستگاه با علامت اچ-پی پرداخت نموده ام. با خود می گفتم: «ویندوز اورجینال ویستا دارد كه دارد. به چه دردی می خورد. با ۱۵۰۰ تومان می توانستی یك دی-وی-دی بخرم كه نسخه Ultimateاش را بر روی كامپیوترت نصب كنی. اچ-پی است كه هست. موس و كیبرد وایرلس به دردت می خورد. و غرغرغر.. ..» . وای... وای.. چه حال بدی داشتم. روز اول كامپیوتر را روشن نكردم. روز دوم به اصرار و كمك همان رفیق شفیق كامپیوتر (آیینه دق آن روزها) را روی میز كامپیوترم كار گذاشتم. دستگاه را روشن كردیم. سینا دو عدد دی-وی-دی خام درخواست كرد. گفتم: «حالا نمی خواهد دستگاهم را با كپی یك فیلم افتتاح كنی.» جواب داد كه: «برای فیلم نمی خواهم. می خواهم دی-وی-دی ریكاوری بسازم.»
می دانستم دی-وی-دی ریكاوری چیست. چون برای نوت بوك ام یك بار ساخته بودم. اما برایم جالب بود كه این امكان بر روی كامپیوترم وجود دارد. بعد از اتمام كار یك دی-وی-دی از كیفش درآورد و آن را نصب كرد. بازی Call of Duty بود. به او گفتم: «مردك این همه پولم را هزینه كرده ای تا بنشینیم و بازی كنیم!!» پاسخش این بود: «صبر كن. خواهیم دید كه چه كسی بازی نمی كند.» راست می گفت. قدرت و سرعت این كامپیوتر را تنها می توانست با نصب آن بازی به رخ ام بكشد. شنیده بودم كه برخی از دوستانم برای آنكه بتوانند بازی مذكور را بر روی كامپیوترهایشان نصب و راه اندازی كنند مجبور به ارتقاء دستگاه هایشان شده بودند.بازی را نصب و اجرا كرد. بسیار لذت بخش بود، بدون هیچ وقفه ای بازی با وضوح بالا به جلو می رفت. روز بعد با فراز تماس گرفتم. فراز استاد بازی های استراتژیك و پرهیجان بود. وقتی فراز بازی را آغاز كرد، ساعت ها به آن مشغول بود. آنقدر با هیجان بازی می كرد كه من هم هیجان زده بودم.
در حین بازی فقط از كامپیوترم تعریف می كرد. اینكه چقدر سریع و پر قدرت است. با وجود اینكه ال-سی-دی ۱۹ اینچ اش از رده نمایشگرهای ساده اچ-پی است اما وضوح نمایش تصاویر گرافیكی با وضوح بالا خیره كننده است و از این حرف ها.بعد از رفتن فراز احساس ام دگرگون شده بود. علاقه ام به كشف امكانات دستگاه جدید مرا به كودكی تبدیل كرده بود كه درباره اسباب بازی جدیدش كنجكاوی می كند. دوست داشتم از همه امكاناتش سر درآورم. به بازار رفتم و چند بازی جدید را با كمك فروشنده انتخاب كردم. واقعا حق با سینا بود. دنیای كامپیوتر اچ-پی متفاوت از دنیای كامپیوترهای بازار رضا و امثال آن بود. هیچ مانعی برای اجرای بازی ها و برنامه های كاربردی جدید وجود نداشت.در مدت چند روز با كمك راهنمای ویندوز و مطالعه چند مقاله در سایت مایكروسافت و سایت های مرتبط دنیای ویستا نیز برایم دلپذیر شد.یكی از لذت بخش ترین امكانات این سیستم استفاده از سرویس همیشه آنلاین خدمات اچ-پی است.
كارشناسان خدمات آنلاین حوصله زیادی را برای راهنمایی مراجعه كنندگان صرف می كنند. حتی ضعف مشتری در گرامر و تایپ كلمات انگلیسی آنها را از دادن سرویس باز نمی دارد.به یاد سرویس پشتیبانی شبانه روزی یك سرویس دهنده معروف اینترنتی افتادم. یك شب كه با آنها تماس گرفته بودم كارشناسشان گفت: «برای چه ساعت ۲۰:۳۰ نیمه شب تماس گرفته اید. باید صبح تماس بگیرید.» صبح هم كه با آنجا تماس گرفتم و موضوع را مطرح كردم، گفتند كه: «حتما خسته بودند و نمی توانستند پاسخگو باشند.» هنوز هم برایم روشن نیست كه چرا همچنان از سرویس آنها استفاده می كنم.
شاید از روی ترس است. حال كه او اینچنین سرویسی می دهد پس بقیه چگونه اند!!!.... بگذریم.در مقابل، وقتی كه كارشناسان اچ-پی در انتهای مكالمه مان می گویند: «از اینكه به من فرصت داده اید تا خدمتی انجام دهم بسیار از شما سپاسگزارم» مشعوف این كمپانی می شوید. من شده ام. همیشه وقتی شخصی از دوستی خود با اشیاء می گفت به او انگ خیال پرداز می زدم. اما امروز m۷۷۹۰y یك دوست با ارزش برای من است و بسیاری از عادت هایم را تغییر می دهد.به لطف وجود m۷۷۹۰y در حال دیجیتالی شدنم هستم. دستگاه تلوزیون و پخش دی-وی-دی از اتاقم خارج شده تا اتاقم فضای بیشتری داشته باشد. روی میز كارم را دفاتر تلفن، سررسید و یاداشت های روزانه شلوغ نمی كنند. برنامه های تلویزیونی مورد دلخواهم را بر اساس برنامه زمان بندی از پیش تعریف شده ضبط می كنم و بسیاری دیگر....در انتها به شما نیز پیشنهاد می كنم اگر قصد خرید كامپیوتر جدید را دارید دستگاهی تهیه كنید كه سازنده آن یكی از علامت های بزرگ و شناخته شده باشد.

منبع

Khan Dadash

New Member
سلامدوست گرامى يه كامپيوتر وقتى ميشه گفت به زبان خودمون خدااست كه همه HardWare مچ باشن با هم

من خودم Dell رو recomend مي كنم چون الان چندين سال كه از اين شركت مي خرم.

جدیدترین ارسال ها

بالا