مشت زن

(MRE)

Well-Known Member
سلام
چند وقتیه که پاره وقت رو این طرح کار کردم.
اسکالپتش هم بدون symmetry انجام شده.

پیوست ها

• Boxor Wip.jpg
    Boxor Wip.jpg
    82 کیلوبایت · بازدیدها: 49
  • Boxor Wip 02.jpg
    Boxor Wip 02.jpg
    130.3 کیلوبایت · بازدیدها: 75

h.khafan

Active Member
سلام، خسته نباشی خیلی عالی شده اناتومومیش فقط یکم فرم ایستادنش یه جوری به نظرم غی عادیه میاد، فکر کنم واسه اینه که پاهاش کنار همه اگه یکی از پاهاش 10 20 سانت بیاد جلو تر حالتش تهاجمی تره...الان بدن یکم به جلو شیب داره برا اون میگم انگار از تعادل خارجه الان...

خیلی عالی شده مخصوصا ک از سمتری استفاده نکردی خیلی خیلی عالیه ...
موفق باشی

emadmax

Well-Known Member
خیلی عالیه ......... یه چندتا زووم از از چهره بزاری ممنون میشم.

(MRE)

Well-Known Member
سلام، خسته نباشی خیلی عالی شده اناتومومیش فقط یکم فرم ایستادنش یه جوری به نظرم غی عادیه میاد، فکر کنم واسه اینه که پاهاش کنار همه اگه یکی از پاهاش 10 20 سانت بیاد جلو تر حالتش تهاجمی تره...الان بدن یکم به جلو شیب داره برا اون میگم انگار از تعادل خارجه الان...
ممنون دنبال یه طرح کمیک هستم.
یه طرحم تو ذهنم هست که دنبال پیاده سازی اون هستم و تا کارکتر دوم رو نسازم نمی تونم پوزیشن پاها رو اونجور که میخوام تعیین کنم و از طرفی پاها , کفش و دستکش رو با سیمتری زدم پس دوتا پا یه شکلند.
خیلی عالیه ......... یه چندتا زووم از از چهره بزاری ممنون میشم.
ممنون چشم
"سر و حالتش رو ذهنی بدون رفرنس زدم"
خیلی خوب شده. حتما تا آخر ادامه بده

خسته نباشی کار خیلی خوبی شده
ادامه بده ..
موفق باشی
خیلی ممنون انشاالله که بتونم تا آخر برم ولی خوب سرم خیلی شلوغه این هفته که اصلا فکر نمی کنم بتونم بهش برسم.

پیوست ها

• Head.jpg
    Head.jpg
    68.4 کیلوبایت · بازدیدها: 14
  • concept.jpg
    concept.jpg
    39.6 کیلوبایت · بازدیدها: 10

(MRE)

Well-Known Member
update:
این شخصیت قراره یه پیرمرد 60 ساله باشه
شاید چشمشو کبود کردم.

پیوست ها

• Boxor Wip 03.jpg
    Boxor Wip 03.jpg
    88 کیلوبایت · بازدیدها: 21

CG-Student

Member
سلام
بالا سینه هارو یه خورده لاغرتر کن
شکم یه پیرمرد اونجوری ماهیچه هاش جدا نیست ( اسموث کن شکم) و افتاده تر نشون بده . برای نشون دادن شکم افتاده زیر شکم به مقدار کم چاق کن .
برای اینکه شصت ساله نشون بده اینارو گفتم ولی اگه تو تکسچر تبحر داشته باشی با همین وضعیت موجود میشه با تکسچر به وضعیت شصت ساله رسید .
البته اگه تو همه چی متوسط باشی میشه با مدلینگ و تکسچرینگ به شصت سالگی رسید

(MRE)

Well-Known Member
1-بالا سینه هارو یه خورده لاغرتر کن
2-برای نشون دادن شکم افتاده زیر شکم به مقدار کم چاق کن

این دو مورد بالا نشان میده تصور شما از پیرمرد در بالاسینه لاغر بودن و حالات مردم گرسنه و در پایین چاقی شکم هست.
معمولا در پیری استخوان ها پوک و عضله ها افتاده می شوند و بسته به شرایط بدن فرم می گیرد اگر بی تحرک باشن پا لاغر و شکم چاق می شود و خیلی چیزهای دیگه که فهم این موارد بیشتر دیدگاه هنری میخواد.
-شکم یه پیرمرد اونجوری ماهیچه هاش جدا نیست ( اسموث کن شکم)
این یک تصور غلط از آناتومی هست اصلا میشه جایی که دنده ها هست عضلات شکم و دهها عضله ی دیگر صاف بشه اونهم فقط برای افتادگی عضلات.
البته درک این مطالب در اول کار سخته من الان یه ساله که دارم طراحی حرفه ای میکنم و برای یادگیری آناتومی از روی کتاب ها طراحی و مطالب رو برای خودم ترجمه می کنم.
در حقیقت به آمکاتور یا حرفه ای بودن نیست یه سری قواعد داره که باید در کار جدی و سعی وتلاش زیاد رعایت بشه

max vray

کاربر VIP
سلام کار زیبایی شده اما من هم از قسمت شیکم اون پیرمرد خشم نیومد چون اون عضلات به یک پیر مرد با اون سن و سال نمیخوره
برای مثال لینک های پایین توش عکس هست و مبشه دید اندام یک پیر مرد چقدر سست هستش البنه خودتون معلومه حرفه ایی هستین اما این قسمت بدن بنظرم با کل ار مچ نیست
http://frebell.deviantart.com/art/Old-man-body-180756667
http://www.ibrahimdilek.com/

(MRE)

Well-Known Member
اگه منظورتون 2 تا خط عمود بالای ناف یا خط سینه هست که اونها خطوط راهنمای من هستند "چون دارم سعی می کنم که تو زیبراش از مهارتهای طراحیم استفاده کنم این کار هم یه طرح حدود 4 , 5 ساعته هست که نصف شب انجامش دادم.
من الان یک ساله که کلاس طراحی می رم و جدیدا شروع به سیاه قلم کردم

در مورد رفرنس ها هم ممنون ولی "اولی خیلی خراب بود و دومی هم در ظاهر درست بود ولی یسری نسبت های اصلی اون خراب بود"

توضیح آخر : با این که کار نسبتا سریعه ولی من قبل زدن این کار رو آناتومیش یسری تحقیق کردم بر عکس کاراکتر اول که همشو از خودم زدم.

پیوست ها

• Boxor Wip 04.jpg
    Boxor Wip 04.jpg
    62.4 کیلوبایت · بازدیدها: 10

K.D.G

Member
کارت خوبه اما بیشتر رو آناتومی کار کن
چروکاتم یه نموره غیر طبیعیه

رو حس صورتم بیشتر کن ........
سعی کن از کارای خوب هم رفرنس زیاد بگیر :دی

(MRE)

Well-Known Member
wa7npwn2zgna15kawtm.jpg

hosienmax100

3D Artist
خسته نباشی کارت عالی شده یه توضیحی میدادی ابزار تکسچریینگ چی بوده ؟

ادامه بده ..

(MRE)

Well-Known Member
ابزار تکسچریینگ چی بوده ؟

بیس اولیه ی تکسچر رو تو مایا زدم بعد تو فوتوشاپ کاملش کردم آخر سر هم تکسچر رو تو مادباکس تصحیح کردم.
همچنین از پالی پینت زیبراش هم استفاده شده.

تکسچر بدن تصویر اول و دوم یکیه ولی دلیل طبیعی تر شدن دومی مچ کردن دیتیل ها با تکسچر هست

جدیدترین ارسال ها

بالا