مشتريات شما را خريداريم . @!

PadinaWebGroup

Active Member
سلام . خوبين ؟‌ :)

دوستان عزيز كساني كه ميخوان از كار هاست فروشي برن بيرون و ريسلر ارائه دادن . هاست شير و پولشونو گرفتن قبلا ما با مبلغ كمي مشتريان شما را نگه ميداريم .

سرور هاي ما همشون پر سرعت ترين و پر امنيت ترين سرور هاي جهان هستن و پشتيباني خود ما هم 24 ساعته فعال هست پس نگران مشتريان خود نباشيد .

هر سوالي بود در خدمتم . :oops:

webmaster

Member
سلام . خوبين ؟‌ :)

دوستان عزيز كساني كه ميخوان از كار هاست فروشي برن بيرون و ريسلر ارائه دادن . هاست شير و پولشونو گرفتن قبلا ما با مبلغ كمي مشتريان شما را نگه ميداريم .

سرور هاي ما همشون پر سرعت ترين و پر امنيت ترين سرور هاي جهان هستن و پشتيباني خود ما هم 24 ساعته فعال هست پس نگران مشتريان خود نباشيد .

هر سوالي بود در خدمتم . :oops:

lموفق باشيد.
من فقط با بخش قرمز رنگ خيلي حال كردم.

PadinaWebGroup

Active Member
دوست عزيز شرمنده به شما ربطي داره !!!!!!!‌ واقعلا اين چنين ادم ها مايه لنگ جامعه هستن براتون متاسفم .

به نظر كه ايرادي نداره و گرنه تاحالا ويرايش ميشد ولي بازم ايراد داشته باشه مديران عزيز اعلام كنن به روي چشم عوض مي كنم .

kitiran

Active Member
ببخشید
هر چند به ما ربطی نداره
آما این تبعیض است که به ما گیر می دن به خاطر داشتن یک بنر کوچک که معرف سایتم هست ! و بنر بعضی ها هم از لحاظ ....
اگر انجمن قوانین دارد پس برای همه قوانین هست اگر هم ندارد پس چرا به ما گیر میدن!!
واقعلا اين چنين ادم ها مايه لنگ جامعه هستن براتون متاسفم .
+ اگر همه آدم ها مثل این اقا از بی عدالتی داد و بیداد می کردن الان این همه پول باسه اینرنت زغالی نمی دادیم!!! چه جامعه جالبی دارید شما :wink:

من کاری به شما ندارم من خواستار رعایت شدن قوانین هستم :oops: قربانت

آخرین ویرایش:

mamoolhacker

Active Member
من كه دلمو زدم به دريا 28948375827964 دفعه امضام رو پاك كردن اما اخرشم بنر گذاشتم :دي

PadinaWebGroup

Active Member
خودتونو نكشيد اديت مي كنم . ( فقط براي احترام مديران انجمن كه واقعا انسان با شخصيتي هستند .‌ )

جدیدترین ارسال ها

بالا