مشاوره و راهنمایی در رابطه با اینترنت adsl

با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
من می خواستم که برای خودم اینترنت ADSL راه اندازی کنم چون واقعا از سرعت اینترنت ذغالی ایران نمی تونم استفاده کنم و در این زمینه نیاز به راهنمایی شما دوستان دارم.
البته خود با سرچ تو اینترنت با این سرویس آشنا شدم و اطلاعات مبتدی رو به متوسط رو کسب کرده ام و حالا می خواستم از شما دوستان عزیز کمک بگیرم و اون هم اینه که می خواستم بدونم توی مارک های مودم های ADSl بهترینش از لحاظ کیفیت و عملکرد کدومه؟چه مارکی؟ و چه مدلی؟ ( در ضمن می خوام مودمم ساپورت +2 رو نیز داشته باشد )

دومین سوالم هم اینه که شما چه سرویس دهنده ای رو پیشنهاد می کنید؟ من دنبال سرعت های مابین 128 تا 512 هستم ( البته اگه قیمتش خوب باشه می خوام ترافیک حجمی هم نداشته باشه )

و سومین سوالم هم اینه که آیا وقتی سرعت به فرض 128 کیلوبایت در ثانیه رو می گیرم موقع دانلود 128 تا 128 تا پر میکنه یا نه؟
یعنی می خوام بدونم ADSL هم مانند اینترنت های خودمون سرعت دانلودش با اتصال فرق میکنه؟ چون توی Dial Up آدم با سرعت 56 کیلوبایت وصل میشه ولی موقع دانلود 4 تا 4 تا میگیره تازه همین سرعت نوسان هم داره !!

با تشکر از همه دوستان

egcom

Member
اينكه سرعت دانلود با سرعت اينترنت كه اعلام ميكنن تفاوت داشته باشه طبيعيه ، شما هم بهتره مودم رو از خود همون شركت خدمات دهنده بخري .
اگر محدوديت ترانسفر نميخواي خرجش بالا ميره . شما اگر 3 ماه صبانت با سرعت 128 بگيري ( با قيمت 210 تومن ) 105 گيگ ترانسفر داري كه فكر ميكنم كاملا كافي باشه .

با تشکر از شما...
ولی چرا قیمتتون اینقدر بالاست؟! من سرویس های زیادی رو بررسی کردم ( پارس آنلاین و آسیاتک و داتک تلکام و... ) ولی هیچ کدومشون همچین قیمتی ( 210 تومان ) برای سرعت 128 کیلوبایت و ترافیک نامحدود نمی گیرند ... خیلی کمتر از قیمت شما...

در ضمن من فکر می کنم آدم اگه مودمشو خودش بخره بهتره چون هم می فهمه چی میخره تا اینکه بعد از واریز پول ببینی یک مودم قدیمی دادن دستت که اون قابلیت هایی رو هم که می خوای نداره ( تبدیل به شبکه و... ) و هم اینکه ارزونتر میفته واست !!

باز هم متشکرم

egcom

Member
در مورد مودم كه دوست عزيز من فكر ميكنم اشتباه ميكني ، اونا چون مودم رو كلي ميخرن براشون ارزونتر در مياد . من مودم خودم هم شبكه ميخوره و هم يو اس بي ، اي دي اس ال 2 هم ساپورت ميكنه . 45 تومن پولش رو دادم . مدت هاست كه داره برام كار ميكنه 2 سال هم گارانتي داشت .
در مورد تعرفه هم من چيزي كه تو سايت صبانت نوشته بود رو گفتم .
شما ميتوني مثل من 30 تومن بدي واسه 3 ماه و 9 گيگ ترانسفر . من از بقيه سرويس ها خيلي قيمتاشون رو خبر ندارم چون از صبا استفاده ميكنم و صبا هم ترانسفر نا محدود نداره .

در مورد پارس آنلاین باید بگم که سرعت دانلود شما بیشتر از 128 هست یه وقتایی به 512 هم میرسه - یه جورایی محدودیت سرعت نداره و شما باید مواظب مقدار پهنای باندتون باشید (دانلود و آپلود در ماه محدودیت داره)
---------
ارزون بخوای صبانت ولی بگم پشتیبانی درست حسابی نداره ولی خوب به سرعتش می ارزه
--------
پشتیبانی توپ بخوای شاتل ولی قیمتش یه خورده بالاتره
-------
در مورد مودم بگم خدمتتون که این مودم ها هیچ فرقی با هم نداره راستی من مودم پارس آنلاین دارم میفروشم خواستی
اگه لبتاپ داری یا وایرلس هم میخوای یه مودم بگیر که وایرلس هم داشته باشه
-------
اگه خونتون تو یه منطقه تجاریه (شرکت دور و بر زیاده) نمیخواد اینترنت adsl بگیری چون می تونی با وایرلس اینترنت دودره کنی از شرکت ها (به کسی نگی من خودم هم همین کارو کردم یه حالی میده)

جدیدترین ارسال ها

بالا